GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
sancaktürk

sancaktürk

Üye
sw33tking müzik video gibi dosyaları alıyor lakin uygulama paylaştan apk gönderince telefona gelmiyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
sw33tking müzik video gibi dosyaları alıyor lakin uygulama paylaştan apk gönderince telefona gelmiyor

ES Dosya ile sistem dosyalarını veya 3. parti uygulamalarını Bluetotth ile paylaşmayıda denedim. Kardeşimin Samsung S3 telefonuna gönderebiliyorum. Hiçbir hata vermedi.

Bilgemet

Üye
baska bir telefondan dosya alamiyorum ben. es dosya yoneticisinde olur mu. apk dosyalarinda paylas diyorum bluetooth simgesi cikmiyor.

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
baska bir telefondan dosya alamiyorum ben. es dosya yoneticisinde olur mu. apk dosyalarinda paylas diyorum bluetooth simgesi cikmiyor.

Apk uzantılı dosyaları direk BT ile göndermeye izin vermez. Ya zipleyip göndereceksin yada ES Dosya vs.. Programlarla göndereceksin. BT dosya paylaşımında sıkıntı yok. Gönderme ve alma gayet iyi çalışıyor.

szqn55

szqn55

Üye
en iyisi çok basit ziplemeye filan gerk yok herhangi dosya yöneticisinden apk dosyasının adını değiştirip örnek.apk yerine örnek.txt yap gönderir sonra discovery den aldığın txt dosyasını tekrar apk olarak değiştir kurabilirsin
yalnı bir sorum olucak temalrdan bazı temayı yükleyince başlatıcı ve kilit ekranı açılma sorunu veriyor eski temaya dönemiyorum nasıl halledebilirim yeniden başlatınca systemui durdu gibi sorunlar çıkarıyor

vefa85

vefa85

Üye
Ses seviyesini arttirmak icin Viper4android uygulamasını yukledim durduruldu hatası alıyorum başka turlu ses seviyesini yukseltebilirmiyiz

sancaktürk

sancaktürk

Üye
kara listedeki kişi bizi aradığı zamanki giden komutların sadece meşgul olanı çalışıyor diğerleri (telefon kapalı, numara servis dışı) çalışmıyor.

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
kara listedeki kişi bizi aradığı zamanki giden komutların sadece meşgul olanı çalışıyor diğerleri (telefon kapalı, numara servis dışı) çalışmıyor.

Hat sağlayıcısı izin vermiyor ;)
Ses seviyesini arttirmak icin Viper4android uygulamasını yukledim durduruldu hatası alıyorum başka turlu ses seviyesini yukseltebilirmiyiz

@vefa85

Aşağıdaki linkten Sound_Higher Fixini Recoveryden yükle.

Bilgemet

Üye
en iyisi çok basit ziplemeye filan gerk yok herhangi dosya yöneticisinden apk dosyasının adını değiştirip örnek.apk yerine örnek.txt yap gönderir sonra discovery den aldığın txt dosyasını tekrar apk olarak değiştir kurabilirsin
yalnı bir sorum olucak temalrdan bazı temayı yükleyince başlatıcı ve kilit ekranı açılma sorunu veriyor eski temaya dönemiyorum nasıl halledebilirim yeniden başlatınca systemui durdu gibi sorunlar çıkarıyor
banada oldu.kapatmadan son girilenlere gelip ordan temalardan varsayilan temaya geliceksin duzeliyor oyle. tabi telefonu kapatmadiysan veya son girilenlerden ram temizligi yapmadiysan. o zaman sıfprdan kurman gerek

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Romu denedim kardeş ellerine sağlık fakat ram'dan çok yiyor face uygulamasinda
de bile kasmalar oldukça yüksek inşallah zamanla düzelir...

szqn55

szqn55

Üye
banada oldu.kapatmadan son girilenlere gelip ordan temalardan varsayilan temaya geliceksin duzeliyor oyle. tabi telefonu kapatmadiysan veya son girilenlerden ram temizligi yapmadiysan. o zaman sıfprdan kurman gerek
birkaçkez oldu ama birsüre sonra hata uyarısı vermeyi bırakıp ekran kararıp duruyor 30 dk sonra kendinden düzeliyor

vefa85

vefa85

Üye
5.5.1 sürümünü yayınlayacak misiniz güncelleme uyarisi aldım da

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
5.5.1 sürümünü yayınlayacak misiniz güncelleme uyarisi aldım da

@vefa85 bugün inşallah....
Romu Burdanda Takip Edebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Bilgemet

Bilgemet

Üye
bir de güncelleme olarak atsanız her seferinde yeniden kurmak, uygulamaları yuklemek falan. zor oyuyor...

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
bir de güncelleme olarak atsanız her seferinde yeniden kurmak, uygulamaları yuklemek falan. zor oyuyor...

Güncelleme olarak yüklüyorum, Ama yükleyemeyenler çıkıyor. Ondan Dolayı Full Olarak Yayınlıyorum.

howartha

howartha

Üye
güncellemeleri görüyorum fakat yeniden başlat diyince telefon cwm ile başlıyor var mı bunun bir yolu ?
Ve şu anda son güncellemeyi yükledikten sonra Mi cloud numaramı etkinleştiremedi malesef

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeleri görüyorum fakat yeniden başlat diyince telefon cwm ile başlıyor var mı bunun bir yolu ?
Ve şu anda son güncellemeyi yükledikten sonra Mi cloud numaramı etkinleştiremedi malesef

Eski sürümdeyken gelen güncellemeleri yukleyemezsiniz. O güncelleme Redmi-1 için çıkandır. Verdiğim Full romu yükleyin.
Son sürümde sıkıntı yok galiba. Herkes halinden memnun görünüyor :biggrin:

sancaktürk

sancaktürk

Üye
5.5.1 sürümünde ses sorunu var ses çok yüksek çıktığı için cızırtı yapıyor. Ben ses normal fix i indirdim ve yükledim lakin sorun hala devam ediyor malesef geri eski sürüme döndüm

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
5.5.1 sürümünde ses sorunu var ses çok yüksek çıktığı için cızırtı yapıyor. Ben ses normal fix i indirdim ve yükledim lakin sorun hala devam ediyor malesef geri eski sürüme döndüm

@sancaktürk
Yazık olmuş eskisine dönmeden önce haber verseydin. Sabah başka arkadaşta şikayetçi olmuştu. Onun için yeniden güncellemiştim FİXİ...

sancaktürk

sancaktürk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sw33tking

Üst Alt