Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
5 gön öldü kösöyör röm .s

çift elle dokunmatige bi süre basınca deliriyor bu sorun 4.2.2 de olmuyor kitkat ta başlıyor ve cm kitkatın build.propunu kullanıyor kanımca bu build.propta bir kod dokunmatigi bozuyor
Aynen bi ara yeniden başlattım tel yavaşlıktan ölcek diye korktum neyseki düzeldi

baskahmet

baskahmet

Üye
Kitkatta Hic denk gelmedim bahsettigin soruna,
Su andada 5.0.2 yüklü test ettim 2-6 ve 10 parmak sorun gorunmuyor.
Bende de oluyor o
Mesela shadow fight oynuyorsun bi süre sonra iki parmakla aynı anda oynayınca dokunmatik felç

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bende de oluyor o
Mesela shadow fight oynuyorsun bi süre sonra iki parmakla aynı anda oynayınca dokunmatik felç

Bende oyun oynuyorum iki parmak bazen bir saati buluyor sorun yok hicte duymadim ilk defa sizden duyuyorum.

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende oyun oynuyorum iki parmak bazen bir saati buluyor sorun yok hicte duymadim ilk defa sizden duyuyorum.
Iki parmakla aynı anda sağ alt ve sol alt taraflara basınca bir süre sonra dokunmatik deliriyordu neden acaba :hmmm

oguzxw

oguzxw

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
abi dr driving felan oyna sen zaten sendede olur bu telefonu parçalama noktasına geldim ama tek umudum offical lolipop şuanlık

ve bu sorun 4.2.2 de olmuyor...

Dovus oyunlari sayilmiyormu? :)

baskahmet

baskahmet

Üye
abi dr driving felan oyna sen zaten sendede olur bu telefonu parçalama noktasına geldim ama tek umudum offical lolipop şuanlık

ve bu sorun 4.2.2 de olmuyor...
Dr drıvıng sorunlu o arki de de oluyor sorun bütün oyunlarda olması

baskahmet

baskahmet

Üye
@oguzxw şimdi dokunmatik sorun çıkarmadı nba jam oynadım çok akıcı oynattı

baskahmet

baskahmet

Üye
Ulan varya şu diyişin beni bitiriyo olm olmuştur sen o an elini çekmişsindir töbe töbe ya

her oyunda sorun o ben sık sık oyun oynayan birisiyim bide düşünün halimi
Yalan niye söyleyeyim olm.
Benim gördüğüm bu inanmana gerek yok

oguzxw

oguzxw

Üye
Yalan niye söyleyeyim olm.
Benim gördüğüm bu inanmana gerek yok
İmkansız Bu Sorunun Olmaması Güldügüme Bakma Sinirden Elim Ayagım Titriyor Zaten
Ulan 4.2.2 De Olmayan Şey 4.4.2 De Nasıl Oluyor Bu Sorun Neden CM'de Oluyor Bide Ulan Of Ya

baskahmet

baskahmet

Üye
İmkansız Bu Sorunun Olmaması Güldügüme Bakma Sinirden Elim Ayagım Titriyor Zaten
Ulan 4.2.2 De Olmayan Şey 4.4.2 De Nasıl Oluyor Bu Sorun Neden CM'de Oluyor Bide Ulan Of Ya
Ben oynuyorum nba jam hiç sorun yok
Shadow Fight de az oluyor
Diğerlerinde bi sorun yok mostwanted vb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
Sorunun Telefonunla ilgili oldugunu dusunuyorum, benim eski nokia cihazimda oluyordu o dedigin ama elim terleyince :D
Abi 4.2.2 Versiyonunda Bu Sorun Olmuyor Stable Sürümde Ama Onda Da Kalamam Of Ya Donanımsal Degil Bu Ahmettede Oluyor Yakında O Da Oluyor Der -_-

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi 4.2.2 Versiyonunda Bu Sorun Olmuyor Stable Sürümde Ama Onda Da Kalamam Of Ya Donanımsal Degil Bu Ahmettede Oluyor Yakında O Da Oluyor Der -_-
Olm nba jam clash ve mostwantedda 200 kere denedim sorun yok

sozer

Üye
official cm12.1 kullanan varsa
son durumu nasıl
pusula çalışıyormu

Üst Alt