Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huawei G7 Şarj
Sponsorlu Bağlantılar
Nibelungen.zD
Üye
Konu Sahibi
Huawei G7 Şarj
G7'mi alalı 3 ay oldu. Telefonun şarjının ilk günlerdeki kadar uzun gitmediğini fark ettim. Örneğin ilk zamanlar şarjı 3.5 saatte dolardı şu an 3 saatte doluyor. 3 ayda batarya bozulabilir mi? Ne düşünüyorsunuz ve tavsiyeleriniz neler?
baskahmet
Üye
o kadar bataryasını göklere çıkardıkları telefona bak
şaka bir yana çok uygulama yüklüyse şarj dayanmaz,batarya kalibre side yapabilirsin
Yok bunu telefonu kötülemek için demedim, yine 1 gün boyunca oyun oynayıp internette geziniyorum yani şuanki hali bile birçok telefondan daha iyi ama şarj dolma süresinin 3.5 saatten 3 saate inmesi kafamı karıştırdı.
Dediğin gibi çok uygulama var daha doğrusu sayısı az da çok yer kaplıyor. Yaklaşık 2'şer gb 4 tane oyun var. Bu oyunları silersem eskisi gibi olur mu onu merak ediyorum.
Yok bunu telefonu kötülemek için demedim, yine 1 gün boyunca oyun oynayıp internette geziniyorum yani şuanki hali bile birçok telefondan daha iyi ama şarj dolma süresinin 3.5 saatten 3 saate inmesi kafamı karıştırdı.
Dediğin gibi çok uygulama var daha doğrusu sayısı az da çok yer kaplıyor. Yaklaşık 2'şer gb 4 tane oyun var. Bu oyunları silersem eskisi gibi olur mu onu merak ediyorum.
Teşekkürler ama Greenify uygulamaları durdurmaya zorluyor onu elle de yapabilirim zaten
deadhmachine
Üye
Bende g7 kullanıyorum telefon yöneticisi adli uygulamadan bakımları düzgün yap kardeş ben böylelikle cihazdan 6.30 7 saat ekran suresi alıyorum kullanıcılar klubumuzde resimler mevcut
Bende g7 kullanıyorum telefon yöneticisi adli uygulamadan bakımları düzgün yap kardeş ben böylelikle cihazdan 6.30 7 saat ekran suresi alıyorum kullanıcılar klubumuzde resimler mevcut