Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Ya kardeşim millete iyilik yapmakta yaranılmıyor. O değil neden virüs atıyım virüs atmak istesem komple dosya halinde atarım.

Rica ederim 1 gündür aralıksız uyumuyorum sırf sizin için ve kendim için araştırdım buldum ama nafile.
EMEĞİNE TŞK EDERİM DE EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ SİZE ATTIM BENDE NEDEN BÖYLE İNAN BİLMİYORUM AMACIM SENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK YAPMAK DEĞİL TABİKİ DE AMA MAALESEF BENDE BÖYLE NEYSE BAKARIM BEN ONA Bİ ARA TŞK EDERİM

esmeran3

esmeran3

Üye
Ya kardeşim millete iyilik yapmakta yaranılmıyor. O değil neden virüs atıyım virüs atmak istesem komple dosya halinde atarım.

Rica ederim 1 gündür aralıksız uyumuyorum sırf sizin için ve kendim için araştırdım buldum ama nafile.
uyumuyorum derken daha uyumadım bide güncelleme gelince botu halletmek için uyumadım şimdi uyucam gönül rahatlığı ile :)

baranist34

Üye

bende yanlışıkla alttakı sponsor indirmeye basmıstım sonra sildim onu artık reklamlar yuzunden gerçek indiride goremıyoz:D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

_sniper_

Üye
uyumuyorum derken daha uyumadım bide güncelleme gelince botu halletmek için uyumadım şimdi uyucam gönül rahatlığı ile :)
Allah razı olsun sıkıntısız çalışıyor emeğe saygı :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

baranist34

Üye
senden rica etsem config dosyasını upload edermısın sendekı duzenleyemedım ben adam gibide sendeki iyiyse

baranist34

Üye
senden rica etsem config dosyasını upload edermısın sendekı duzenleyemedım ben adam gibide sendeki iyiyse
işte o duzenlemeyı pek anlamıyom ama ondan sordum o duzenleme ayarları işinden

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bot iptal felan değil güncelliycem sabır sabır sabır.

xedgo

xedgo

Üye
kara kışla için de varmı haocam eline sağlık

wodolord

Üye
esmeran3 kardeşim botun ayarlarını kayıt edemıyorum

Üst Alt