Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım 3D karo ve marketteki içerikten yakınan gruplar için android uygulamalarında olduğu çevre dostu bir mağaza :) ve güzel bir kilit ekranı ile birlikte 2 tane yeni orta segment cihaz tanıtılır gibime geliyor
Bunlar seni heyecanlandırmaya yeter mi? Dermisin helal be MS bir sonraki telefonumda WP olacak hatta ondan sonraki de dermisin :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ne birayı en az 2 ay de sen ona :D MS yi çözdük artık.
Bu arada nedense yarınki lasnman için heyecanım kaçtı. Bi his sıkıcı geçecek gibi geliyor. En son yapılan etkinliğin üzerine çok fazla çıkmadıkları sürece bizi heyecanlandıramayacaklar. Zaten şeffaf kutucukları gördük ne bilim hızlı ayarların arttığını gördük bunun gibi bir çoğunu test ettik. Nesini tanıtacaklar acaba daha.
Seneye

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hololensi geliştirdiklerini okudum bir yerde. Benim için telefondan falan çok daha önemli hololens. Ben pek sallamıyorum. Telefon işimi şu an bile yeteri kadar görüyor
Bunlar seni heyecanlandırmaya yeter mi? Dermisin helal be MS bir sonraki telefonumda WP olacak hatta ondan sonraki de dermisin :)

braayn

braayn

Üye
Valla bunlar beni kesmez ama finalde bu cihazların iş yapacak kıvama geleceğine inanıyorum sadece biraz yavaş ilerlemesi can sıkıcı elimdeki cihazı bozulana kadar wp dahil başka bir cihaz almayacağım bozulduğunu varsayarsak wp ile ios arasında gider gelirim.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
dakamon

dakamon

Üye
Hololensi geliştirdiklerini okudum bir yerde. Benim için telefondan falan çok daha önemli hololens. Ben pek sallamıyorum. Telefon işimi şu an bile yeteri kadar görüyor
Alacaksın sanırım hololens ten bi tane :)
Valla bunlar beni kesmez ama finalde bu cihazların iş yapacak kıvama geleceğine inanıyorum sadece biraz yavaş ilerlemesi can sıkıcı elimdeki cihazı bozulana kadar wp dahil başka bir cihaz almayacağım bozulduğunu varsayarsak wp ile ios arasında gider gelirim.
Usta sen 1520 yi hem çok kelepir bulup aldın hemde en üst seviye cihaz aldın :) ben bile 820 için daha çok kullanırım diyorum sen 1520 yi bi 5 sene kullanırsın :P :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Neyse sonunda 8.1'li cihazım geldi. Rahatladım valla Windows 10 neymiş öyle skandal olmuş biraz :) Ancak final sürümü güzel olacak ;)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Almaya gücüm yetmez :) ama teknolojideki gelişmeler ilgimi çekiyor. Bizim telefonlar bilmem ne özellik gelmesi çok ilgimi çekmiyor. Zaten yapılmışları var. Çok merak duysaydım gider Note 4 falan alırdım. Gayet güzel telefon. Hololens öyle mi? Değil, hololens dünyada bir ilk. Hololensin geliştirilmesi demek bilimin gelişmesi demek. Hololensle beraber ilerinin Windows Phonelarına da hololens ile entegre çalışabilen işler yaptırabilmek demek. Merakım ondan yani anlayacağın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye

Usta sen 1520 yi hem çok kelepir bulup aldın hemde en üst seviye cihaz aldın :) ben bile 820 için daha çok kullanırım diyorum sen 1520 yi bi 5 sene kullanırsın :P :D
Valla niyetim o evet kelepir aldım faturasındaki fiyat 3250Tl alan adam evkurdan o fiyata almış ben 1400 Tl 2,aylık cihaz aldım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gabriel'e iki kez sordum W10 mobil teknik ön izleme sürümünde keylogger var mı diye cevap vermedi. Sizce var mıdır ? Pc de vardı sanırım.

Mantıklı düşündüğüm de Olmaması gerekir diyorum.
Geliştirme ve sorunları bulup giderme açısından düşündüğüm de de olması gerekir diye düşünüyorum...

Ancak, eğer varsa bu microsoftun başını da çok ağırıtır, o yüzden de böyle bir riske gireceklerini sanmıyorum.

Attıkları taş ürküttükleri kurbağaya değse de..... : ) ) )

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla niyetim o evet kelepir aldım faturasındaki fiyat 3250Tl alan adam evkurdan o fiyata almış ben 1400 Tl 2,aylık cihaz aldım
iyi almışsın hakikaten 2200 de ben verdim bozulunca başka WP dersek bulabilirmiyiz Turkcell de 535 var onun dışında Lumia cihaza rastlamadım son aylarda

braayn

braayn

Üye
iyi almışsın hakikaten 2200 de ben verdim bozulunca başka WP dersek bulabilirmiyiz Turkcell de 535 var onun dışında Lumia cihaza rastlamadım son aylarda
535 geçtiğimiz hafta Turkcellde deneme imkanım oldu ama beğenmedim dış malzemesş ve kamerası çok tuhaf geldi.Birde yayında tablet veriyorlar hometech markaydı sanırım ama alınacak cihaz değil

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ayyyy bi sitede microsoftu nasıl karalamşlar sastım kaldım yok batacak yok micrpsoft hırsız varda var sövmemek için kendimi zor tuttum esmen :sopa:bi insan bu kadar cahil olabilir neyse susuyorum:destere:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
535 geçtiğimiz hafta Turkcellde deneme imkanım oldu ama beğenmedim dış malzemesş ve kamerası çok tuhaf geldi.Birde yayında tablet veriyorlar hometech markaydı sanırım ama alınacak cihaz değil
1520 den sonra hangisi alınacak cihaz ? ben daha iyi bir Lumia göremedim yenilere bakacağız iyi bir cihaz bu akşamda çıkmaz gibi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1520 den sonra hangisi alınacak cihaz ? ben daha iyi bir Lumia göremedim yenilere bakacağız iyi bir cihaz bu akşamda çıkmaz gibi

Cihazın iyi veya kötü olması göreceli değil mi?

Bir keresinde bir galericiye hangi araba daha iyi diye safça bir soru sormuştum..

Cevap olarak "en iyi araba senin sahip olduğun arabadır" demez mi?

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, suyunsesi ve ceza87
dücane

dücane

Üye

Emre

Üye
bende bişey bilmiyorum,29 nisan saat 18:30 yani bugünü bekleyin demiş

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dücane

dücane

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Build konferansına kadar Windows 10 mobile Split Screen Multitasking ekran görüntüleriyle idare edin. 
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, kayahan35 ve 9 diğerleri

Üst Alt