Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriLumia 925 şarj olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
ersncak42
Üye
Konu Sahibi
Lumia 925 şarj olmuyor
arkadaşlar 3 4 tane şarj aleti denedim hiçbiri şarj etmiyor arada bi şarj ediyor gibi gösteriyor ama aksine şarjı emiyor ben bu telefonu alalı 1.5 ay oldu epttavm den aldım şimdi nereye göndermem gerekir yardımcı olur musunuz
maydinmaydin
Üye
Şarj soketi bozulmuştur. Servise gönder.
-_SEFA_-
Üye
servis adresi ve ismi kutunun icindeki kagıtta yazar, ithalatçı garantili değilse teleservise gonderebilirsin
ersncak42
Üye
Konu Sahibi
Kutunun icinde hem satan firmanin faturasi hem de nokianin 2 tane kucuk garanti kagidi var Burda nokia care var oraya versem onlar halleder mi
-_SEFA_-
Üye
oraya kutuyla git sor en kötü nereye gitmen gerektiğini onlar da söyler
o zaman sokette arıza var demektir değişmesi lazım varsa garantiye gönder
ersncak42
Üye
Konu Sahibi
telefonu nokia careye verdim orda yapacaklarmış tşk ederim ilgilendiginiz için
ersncak42
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar telefon hala gelmedi 2 hafta olmasına rağmen 3 sefer aradim 3 gun araliklarla her seferinde telefonunuz istanbula gitti 2-3 gune elinize ulasir diyor bu nasil is ne yapmam gerek ne yapiyorlarsa orda 2 haftadir istanbulda...
arkadaşlar telefon hala gelmedi 2 hafta olmasına rağmen 3 sefer aradim 3 gun araliklarla her seferinde telefonunuz istanbula gitti 2-3 gune elinize ulasir diyor bu nasil is ne yapmam gerek ne yapiyorlarsa orda 2 haftadir istanbulda...