Öneri Lumia 925 şarj olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 şarj olmuyor
arkadaşlar 3 4 tane şarj aleti denedim hiçbiri şarj etmiyor arada bi şarj ediyor gibi gösteriyor ama aksine şarjı emiyor ben bu telefonu alalı 1.5 ay oldu epttavm den aldım şimdi nereye göndermem gerekir yardımcı olur musunuz

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Şarj soketi bozulmuştur. Servise gönder.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
servis adresi ve ismi kutunun icindeki kagıtta yazar, ithalatçı garantili değilse teleservise gonderebilirsin

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Kutunun icinde hem satan firmanin faturasi hem de nokianin 2 tane kucuk garanti kagidi var Burda nokia care var oraya versem onlar halleder mi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
oraya kutuyla git sor en kötü nereye gitmen gerektiğini onlar da söyler ;)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
pcye bağlaıyor mu

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Hayir baglamiyor

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nokia careye verdim orda yapacaklarmış tşk ederim ilgilendiginiz için

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon hala gelmedi 2 hafta olmasına rağmen 3 sefer aradim 3 gun araliklarla her seferinde telefonunuz istanbula gitti 2-3 gune elinize ulasir diyor bu nasil is ne yapmam gerek ne yapiyorlarsa orda 2 haftadir istanbulda...

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
arkadaşlar telefon hala gelmedi 2 hafta olmasına rağmen 3 sefer aradim 3 gun araliklarla her seferinde telefonunuz istanbula gitti 2-3 gune elinize ulasir diyor bu nasil is ne yapmam gerek ne yapiyorlarsa orda 2 haftadir istanbulda...
en fazla 20 iş günü oyalarlar bir hafta falan daha bekleyin muhtemelen gelir
siz iyisiniz yine ben bir aydır bekliyorum yarın soracam

bayon

Üye
10 iş gününü geçmesi dahilinde benzer ozelliklere ait yedek telefon veriyorlar bilginizde olsun

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
evt onu gordum de gitmeye deger mi yani gene nokia lumia verirler mi acaba

Üst Alt