Oyun Clash Of Clans Savunma Taktikleri Resimli Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye

Uzun süre burda kalmayı düşünüyorum daha duvarlar tamamlanacak. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni hesap :) idare eder ilerliyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye

Şu adama ejderle mi yoksa pekkayla mı saldırmak daha iyi olur

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye

Köyüm levelime göre nasıl iymi beylerr ne basayim ne gelistiriyim ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Köyüm levelime göre nasıl iymi beylerr ne basayim ne gelistiriyim ?

Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir :oke:

ykpknl

ykpknl

Üye
Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir :oke:

4. Seviyeden snra arastirma merkezi basmam lazim oda 8. Seviye belediye binasi istiyo askerlerde baska bseyi gelistirmeyi dusunmuyorum iscilier bosa cikinca havanlardan brini yukseltmeye alcam dger isciylede kara kislaa yukseltecem szce ne yapmayaliyim ?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8. seviyeye getir köyü sonra dediğim şekilde yap bence

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ykpknl

ykpknl

Üye
Tabiki kardeşim 8.Seviye Binada dur tamamen geliştir benim yukarıda verdiğim örnek köy gibi olsun en azından :oke:
Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi
7. seviyede engel çok bana göre oda bir seçim ama asla 8.seviyeyi tamamen her şey yükseltmeden 9'a geçme derim kardeşim :oke:

ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Duvar bas ve savunmaları fulle. Sakın fullemeden geçme 8. Köy binasına. Ganimet azalıyor 8 e geçtikten sonra herşeyi fullemeye bak özellikle duvarları

Üst Alt