artık sybian signed online işlem yapabiliyor sertifika problemi kesin cözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
artık sybian signed online işlem yapabiliyor sertifika problemi kesin cözüm
:oke:arkadaslar signed işleminizi dan online olarak gerceklestirebilirsiniz vatana millete hayırlı olsun:box sertifikalamak kolaylastı artık arkadaslar su anda yapılabiliyor anladıgım kadarıyla programa gerek yok :yuru
mail alın kesin geliyor bana aktivasyon kodu 3 gun sonra geldi:d arkadaslar registerde olabiliyorsunuz haberiniz olsun (net ve org uzantılı mailler oluyor arkadaslar baskalrıyla ugrasmayın)

• Beğen
Tepkiler: hhh666 ve RRRRRrrrrrrrr

derbeder52

derbeder52

Üye
nasıl yani ücret ödemiyomuyuz nasıl yapılıyo

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani ücret ödemiyomuyuz nasıl yapılıyo
kardeşim öncellikle yukarıdaki linkden gir sonra sirasıyla imei arkasından e-posta (hotmail, yahoo gibi mailler olmuyor yani altarnatif mail adreslerini dene) arkasından da prgramı oraya ekle 30 dk içinde vermiş oldugun maile cevap geliyor junk mail olarakda gelebilir ama sonuc olarak oluyor
resimli anlatmak isterdim ama vaktim yok fazla elimden geldigince yardım etmeye calısıyorum:bilmem:

bejum3

bejum3

Üye
kardes dedigin bu site uye oldum. ama busayfaya register yapioyrum hatali e-mail diyor bi yardimci olurmusun tesekkurler...

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
kardes dedigin bu site uye oldum. ama busayfaya register yapioyrum hatali e-mail diyor bi yardimci olurmusun tesekkurler...
aktivasyon biraz gecikmeli geliyor hatta baya bi gecikmeli ama ggeliyor benimki 3 gun sonra geldi :d altarnatif varsa soyleyin uygulaylım
benim size suna bilecegim alacagiz mail adresi net uzantılı olabilir yada org ama kesinlikle genl tasımamali ornek [email protected] com uzantısı genel oldugundan kabul etmiyor denendi yani
ilginiz için tesekkur ederim

Lyciren

Üye
sonunda açılmış ama bu seferde mail adresi sorunu var

şu ick net i nası yapıcaz bilen arkadaşlar bi yardım etse veya başkabi alternatif söylesinler

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
artık problem yok telefonu hackleyin kurtulun sertifika derdinden arama butonuna ferret yazarsan yada negative sertifika ile herseyi bulusunki verdigim ismler bu sitedeki en cok paylasım yapan sahislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt