Telefondan Sıkıldım

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan Sıkıldım
Arkadaşlar sorun gayet açık ve net, s4 mini telefonum var inanilmaz sıkıldım arayuzunden telefonun batarya kotululugunden. Oyun oynuyorum hemen bitiyor
Sadece sorun o degil telefonu kullanmak istemiyorum o derece sıkıldım. Ne yapabilirim
Telefonum rootlu , rom root islerinden anlarım

cimbom04

cimbom04

Üye
rom root isindende anliyorsan cok ozgur bi isletim sistemini beyenmiyorsun size 2 tavsiyem ya isletim sistemini deyistir yada telefon kullanma

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
rom root isindende anliyorsan cok ozgur bi isletim sistemini beyenmiyorsun size 2 tavsiyem ya isletim sistemini deyistir yada telefon kullanma
Yorum yapmak için yorum yapma kardeş
Sorunum belli onerin yoksa cevap yazmaz gecersin

cimbom04

cimbom04

Üye
onerim var kardes isletim sistemini degistir ios

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Androidi bırak iPhone a gel :)

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim telefon alacak satacak durumda degilim
Bu eldekilerle ne yapariz diyorum.
Lutfen ios felan demeyin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
aynen bende sıkıldım gerçekten bi fikri olan varmı

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
turancen

turancen

Üye
Tavsiyem android 5 sürüm olanlardan yükle, hem biraz android 5 keyfi sürersin hemde görseli değişik olduğu için biraz daha götürür seni, s6 alsan bile yine sıkılacaksın çünkü yine aynı arayüz var :D

bir buçuk yıldır s2 kullanıyorum, bazen cm romlara geçiyorum bazen stok romlara böyle devam ediyorum ama telefondan sıkılmadım, çünkü android dünyası büyüktür sürekli yeni şeyler çıkıyor, son model telefon alsam bile tek oynayacağım oyun clash of clans dır :D o yüzden hiç değmez almaya :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tavsiyem android 5 sürüm olanlardan yükle, hem biraz android 5 keyfi sürersin hemde görseli değişik olduğu için biraz daha götürür seni, s6 alsan bile yine sıkılacaksın çünkü yine aynı arayüz var :D

bir buçuk yıldır s2 kullanıyorum, bazen cm romlara geçiyorum bazen stok romlara böyle devam ediyorum ama telefondan sıkılmadım, çünkü android dünyası büyüktür sürekli yeni şeyler çıkıyor, son model telefon alsam bile tek oynayacağım oyun clash of clans dır :D o yüzden hiç değmez almaya :)
haklısın kardeşim sendemi cm12desin şuan

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi

Bende aynisini yapuyorum
Bazen cm bazen stock
Rom atmaktanda sıkılıyorum
Cm12 var 5.0 onun da gorseli iyi degil

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bunun bi çözümü yok. Bi yerden sonra sarmıyo. Bende sıkıldım benim kendi çözümüm bir sonraki telefonu farklı marka model almak :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

halittosun

Üye
Haklısınız Arkadaşlar İnsan Bir Süre Sonra Sıkılıyor Bunu Çözümü Eğer Paranız Varsa Farklı Bir Marka Model Almak Yok Benim Maddiyat Sıkıntılı Diyorsanız Benim Gibi Yapın Takasa Girin İnanın Çok Şey Fark Ediyor Üste Bazen Cüzzi Bir Miktar Para Alıyorum Bazen Veriyorum Sıkıldıkça Takaslıyorum Böylelikle Çok Çeşitli Cihazlar Hakkında Fikir Sahibi de Olmuş Oluyorum.

The Pancar

The Pancar

Üye
çok şükür s3 miniden hala sıkılmadım

The Pancar

The Pancar

Üye
resim çek forumda paylaş

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Neden nasi sıkılmadin :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Rommu attin s3 miniye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonla fazla uğraşmaktan vazgeç ve çevrene bak ihtiyacın olduğunda telefonunu kullan.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
The Pancar

The Pancar

Üye
Şu ekrandan kim sıkılır

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris, snapdroid ve B.A.R.O.N

Üst Alt