1020 ve 925 unutmayalımLumia 920 Nokia'nın telefonu değil mi? 920-820-720-620-520 bunlar çıktığında yanlış hatırlamıyorsam Nokia daha henüz satılmamıştı. Satış görüşmeleri vardı benim hatırladığım. Yani bu telefonlar Nokia'nın öz mü öz telefonlarıdır. Yanlışım varsa düzeltin.
hocam 920 ön arka kameralı flash ta var nasıl sizce ?535 te af bile yok hocam 435 miydi tam hatırlamıyorum on kamera ve arka kamera 5mpx snap 200 var süper di ben olsam onu beklerim
hem takas edecem ace 2 ile ace 2 yi 200 sayıyor üste 250 verecem.banada mantıklı geldi.920 ye 400 vermek 535 e felan 600 vermekten iyidir diye düşünüyorum sonuçta 920 amiral genilerinden kamerada kullanılan lensler ois filan deger yani
eğer temizse cihaz çizik mizik yoksa banada mantıklı geldihem takas edecem ace 2 ile ace 2 yi 200 sayıyor üste 250 verecem.banada mantıklı geldi.
garanti yeni bitmiş kırmızı çizik falan hiç yok sıfır gibieğer temizse cihaz çizik mizik yoksa banada mantıklı geldi
sen daha 3 sene kullanırsın onuOo hocam hiç düşünme o zamanben kullanıyorum 3 senedir yani verdiğim paraya değdi (1500₺)

annem kullanacak face watsapp baska oyun falan öyle pek oynamazsen daha 3 sene kullanırsın onu![]()
bende s3 var 
Kullanırım çünkü iPhone 5S ile beraber kullanıyorum.sen daha 3 sene kullanırsın onu![]()

Harbiden ben olsam S3 ü anneme veririm. O nasıl bir yavaşlık hele rehber falan olmadık yerlerde kasıyo.Dikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma