hikmet366
Üye
Ide edge De tasarım Mina 500 tl verilmezben olsam s6 yerine s6 edğe tercih ederdim![]()
Ide edge De tasarım Mina 500 tl verilmezben olsam s6 yerine s6 edğe tercih ederdim![]()
Herkes jailbreak bilmek zorunda değil.Ben jailbreaklı kullanıyorum.
Emin ol androidden daha çok özelliği var jailbreak ile.
ben öyle düşünmüyorum ustam aksine s4-5-6 arasında en büyük yenilik edgede ve tasarım olarakda gayet güzel görünüyor ben 2500 ü versem 400 daha verirdimIde edge De tasarım Mina 500 tl verilmez
M9'un M8'e göre artı kattıkları
+240mAh
+1gb ram
+64 Bit işlemci
Adreno 430
Elbette +240mAh olunca 1 hafta kullanım sunmayacak ama androidte 1gb ram farkı hafife alınacak bir durum değil. Bana sorarsanız M8 ile arasında ki fiyata değer mi? Değmez diyebilirim fakat almışken son modeli almayı tercih ederim.
Haklı bile olsan nihayetinde burası maxicep =)Başkan değmez.. Ayrica performans delisi olduk. Iki telefon arasindaki performansi çoğunuz gözle anlayamazsiniz bile.. Tasarimlari aynı.. Htc tasarimlari aynı getirirken sıkıntı yok samsung a var. Sonyde aynı. Bakiniz z1 z2 z3 hatta z4... Ama s6 simdiye kadar cikmis tasarımlarda ilk 3e girer. Elimle inceledim. Ha incelemeyipte fotoya bakanlar yanılır
Bencede o kadar para verilmezAbim biraz fiyati düşsün diyoryeni çıktı diye 2500 verilmez diyo