Telefon Tavsiyesi Bu pazar s6 yı alıyorum 2500 tlye

Sponsorlu Bağlantılar

oznkrts

oznkrts

Üye
Ide edge De tasarım Mina 500 tl verilmez
ben öyle düşünmüyorum ustam aksine s4-5-6 arasında en büyük yenilik edgede ve tasarım olarakda gayet güzel görünüyor ben 2500 ü versem 400 daha verirdim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Abim biraz fiyati düşsün diyor :( yeni çıktı diye 2500 verilmez diyo

technocu1

Üye
S6 edge al

The Pancar

The Pancar

Üye
satmak istemezsin telefonu emin ol :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Esendağlı

Esendağlı

Üye
O kadar para verdikten sonra şahsen ben iphone 6 alır rahat ederdim.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, H.TOGAN ve Kingmortall
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ben olsam almam. samsungu n s serisi hep aynı performans aga sadece goruntu değişiyor okadar. overclok ta kitliyoalr. sizede 2500 ü işte. bence o parayla git HTC m9 yada LG G4 al bekle az daha hiçç Samsunga yanaşma hak vereceksin

Emre

Üye
iphone 6 daha iyi s6 en fazla 2buçuk sene gncelleme alır

The Pancar

The Pancar

Üye
film + tam parlaklık + wifi 10 buçuk saat ekran süresi
oyunlarda 4 saat ekran süresi

Son düzenleme:
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben olsam iPhone 6 Plus alırdım.

Polymath

Polymath

Üye
Bu m9 öneren arkadaslarimiz m8varken neden m9 alsın. Aradaki farklari yazarmisiniz? 1000tl fazla verip ayni tasarim ayni arayuz filan icin mi?

mrzstyl

mrzstyl

Üye
m9 alırdım diyen arkadaşlar s6 nın özellikleri m9 dan daha iyi

He bide " ace 2 kullanıyorum " diye şikayet edenler olmuş bende ace 1 var :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
M9'un M8'e göre artı kattıkları
+240mAh
+1gb ram
+64 Bit işlemci
Adreno 430
Elbette +240mAh olunca 1 hafta kullanım sunmayacak ama androidte 1gb ram farkı hafife alınacak bir durum değil. Bana sorarsanız M8 ile arasında ki fiyata değer mi? Değmez diyebilirim fakat almışken son modeli almayı tercih ederim.

Polymath

Polymath

Üye
M9'un M8'e göre artı kattıkları
+240mAh
+1gb ram
+64 Bit işlemci
Adreno 430
Elbette +240mAh olunca 1 hafta kullanım sunmayacak ama androidte 1gb ram farkı hafife alınacak bir durum değil. Bana sorarsanız M8 ile arasında ki fiyata değer mi? Değmez diyebilirim fakat almışken son modeli almayı tercih ederim.

Başkan değmez.. Ayrica performans delisi olduk. Iki telefon arasindaki performansi çoğunuz gözle anlayamazsiniz bile.. Tasarimlari aynı.. Htc tasarimlari aynı getirirken sıkıntı yok samsung a var. Sonyde aynı. Bakiniz z1 z2 z3 hatta z4... Ama s6 simdiye kadar cikmis tasarımlarda ilk 3e girer. Elimle inceledim. Ha incelemeyipte fotoya bakanlar yanılır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Başkan değmez.. Ayrica performans delisi olduk. Iki telefon arasindaki performansi çoğunuz gözle anlayamazsiniz bile.. Tasarimlari aynı.. Htc tasarimlari aynı getirirken sıkıntı yok samsung a var. Sonyde aynı. Bakiniz z1 z2 z3 hatta z4... Ama s6 simdiye kadar cikmis tasarımlarda ilk 3e girer. Elimle inceledim. Ha incelemeyipte fotoya bakanlar yanılır
Haklı bile olsan nihayetinde burası maxicep =)

foreverthe

foreverthe

Üye
Hocam bence daha bekle LG G4 ve Z4 çıkacak onları filanda görüp al hem o zaman fiyatta düşer yinede siz bilirsiniz.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Vatan pc ye gittim ve s6 yoktu 2 hafta sonra gelecek dediler internet den satış yapılıyor Muş ve biraz beklersiniz fiyat düşecektir dediler

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
2500 mü ben olsam bi telefona o kadar para vermem

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Abim biraz fiyati düşsün diyor :( yeni çıktı diye 2500 verilmez diyo
Bencede o kadar para verilmez ;) şu zamanda en kral cihazın fiyatı en fazla 1400 TL olması lazım üstü cihazlara para verip çöpe atmayın arkadaşlar.