hikmet366
Üye
Antutu o ısitir ya test yapıo sonuctaantutu.testi yap arkasına bi dokun .dedigimi anarsın
Antutu o ısitir ya test yapıo sonuctaantutu.testi yap arkasına bi dokun .dedigimi anarsın
Para yok bende abim de var o alacak bana ben ona taksitle oduycemParan varsa al benim diyeceğim son şey bu![]()
kafa zehir yqPara yok bende abim de var o alacak bana ben ona taksitle oduycemkafa zehir yq
öle bi abim olsa keşke 
Şu ana kadar S serisinden en beğendiğim telefon alınabilir parası olan alsınbence 2.3.ay bekle.şu an palı.ama telefon verdigi paraya deyiyo.

gercekden farkı samsung aşmış.htc.den dönüş.ypdım.Şu ana kadar S serisinden en beğendiğim telefon alınabilir parası olan alsın![]()
aynen ben fakirim Ace 2 var bende oda elime bedava geçtigercekden farkı samsung aşmış.htc.den dönüş.ypdım.
Lanet olsun bu hayat lanet olsun ace 2 
Ace 2'yi iyi bilirim 2.5 yıllık bir geçmişimiz var onunla.aynen ben fakirim Ace 2 var bende oda elime bedava geçtiLanet olsun bu hayat lanet olsun ace 2
![]()
şuan Cm 12.1 indiriyom hadi bakalım dua edin telefon çökmesinAce 2'yi iyi bilirim 2.5 yıllık bir geçmişimiz var onunla.

kardeşim bide bu cm 12.1 stabilmi onu sorucamAce 2'yi iyi bilirim 2.5 yıllık bir geçmişimiz var onunla.
Denemedim Ace 2 Kullanıcıları Kulübünde sor orda illa ki kurmuş biri vardır.kardeşim bide bu cm 12.1 stabilmi onu sorucam
Al işte ya.Iphone Kısıklı telefon ben pek fazla apple iphone sevmiyorum
Adam haklı İphone'dada Jailbreak var ?Al işte ya.
Ne zaman bu kafalardan kurtulacağız ?
Ben jailbreaklı kullanıyorum.Adam haklı İphone'dada Jailbreak var ?
Doğrudur kardeşim iphone hiç kullanmadım yani bişey dememBen jailbreaklı kullanıyorum.
Emin ol androidden daha çok özelliği var jailbreak ile.
one plus 2 süper olacak ya benim tavsiyem z4 bekle android istersen ama taniki en iyisi dersen iphone 6Anladım kişisel görüş olarak tabiki popüler bir cihaz isteyebilirsin şahsen bende bir Çin firmasından almayı tercih etmem.((one plus hariç)) Ama htc tanınıyor öyle çokta bilinmeyen bir firma değil ama S6 kadarda iyi değil.