Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Türkçe cortana gelsin gerisi möhüm değil :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Menü liste veya ızgara seçenekli olsa daha güzel olur bence de. Liste halinin karışık olmasına gelince, onun için kategori şeklinde gruplama gelecek diye biliyorum. Yani bir tür sıralama. Tarihe göre, isme göre, en son yüklenenlere göre, en çok kullandıklarına göre... v.s.
evet seçenekli olsun diyorum ben de, wp den vazgeçenlerin büyük bir çoğunluğu liste menü yüzünden vazgeçiyor, büyük bir telefon mağazasında bir yıl kadar çalıştım ve canlı canlı tanık olduğum bir durumdur, hem menü hem ayarlar menüsü çoğu kişiyi hemen soğutmuş başka telefonlara yöneltmiştir, belki komik gelecek ama microsoftun ve windows phone un kurtuluşu biraz da bu menü stiline bağlı çünkü bire bir insanlardan gördüğüm bir tepkidir bu.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
haklısın bu konuda millet stabilite değilde görsellik arıyor telefonun oyuncak gibi bişey olmasını daha çok istiyorlar.
En azından Türkiye kullanıcısı bu yönde

BelaMonte

BelaMonte

Üye
evet seçenekli olsun diyorum ben de, wp den vazgeçenlerin büyük bir çoğunluğu liste menü yüzünden vazgeçiyor, büyük bir telefon mağazasında bir yıl kadar çalıştım ve canlı canlı tanık olduğum bir durumdur, hem menü hem ayarlar menüsü çoğu kişiyi hemen soğutmuş başka telefonlara yöneltmiştir, belki komik gelecek ama microsoftun ve windows phone un kurtuluşu biraz da bu menü stiline bağlı çünkü bire bir insanlardan gördüğüm bir tepkidir bu.
Ama android -bana göre - daha kötü. Menüsünde elime alıyorum, tam 2 dakika playstore sini aradığım olmuştu. Aynı şekilde mesajlar ve kamera için de geçerli. Tamamen alışmak meselesi aslında. Diğerleri de o kadar kolay değil bence.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ama android -bana göre - daha kötü. Menüsünde elime alıyorum, tam 2 dakika playstore sini aradığım olmuştu. Aynı şekilde mesajlar ve kamera için de geçerli. Tamamen alışmak meselesi aslında. Diğerleri de o kadar kolay değil bence.
seçenek verirsin ister liste ister ızgara menü, ızgara menü metro arayüzüne ters evet ama çoğu kullanıcının gözü arıyor ızgara menüyü, şimdiye kadar ki izlenimlerime dayanarak söylüyorum ızgara menü olursa çoğu insanın wp ye karşı tepkisi olumlu yönde değişir. pc için windowsta da öyle değilmi, bir metro arayüzü var bir de masaüstünde ikonlar var ızgara düzeninde.

Bay H

Bay H

Üye
Office Preview ay sonunda kullanıma sunulacak, bilgisayarda yeni market üzerinden indirmeye sunulan Office büyük olasılık ile telefon tarafında da yeni market üzerinden sunulacaktır.

Eğer yukarıdaki durum olursa ay sonunda 3. yapı gelecek demektir -BUILD konferansı-.

Bakalım ne çıkacak.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Burdan lumia software recovery tool programı ile Windows Phone 8.1 denim sürümüne geçersiniz yedek almayı unutmayın[/QUOTE
ben onu kurdum ama telefonumu görmedi o program
/////////////////////////////

Yukardaki olumsuzluk sanıyorum yanlış proğramla yazılım yüklemeden kaynaklanıyor..

Nokia logolu telefonlar için NokiaSoftwareRecoveryToolInstaller.exe
Microsoft logolu telefon için WindowsPhoneRecoveryToolInstaller.exe

proğramları gerekiyor.

Arkadaşlarımızın bu ayrıntıya dikkat etmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: byibo
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bu programlar kolay kolay kurulmuyor neden acaba karma değer bilmem ne hatası veriyo

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bi turlu hiç bir programı kuramadım hepsinde aynı karma değeri doğru değil hatası veriyor.lumia software r.tool.Windows Phone r.tool.nokia software r.tool.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'un Telefonlar için Windows 10'da neden hamburger menü istediği:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonda cevapsız arama varken telefonu kapatsanıza arkadaşlar :ehe

saynesim

saynesim

Üye
Ben gayet 8.1 denime rahat döndüm bilmiyorum millet niye dönemiyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Telefonda cevapsız arama varken telefonu kapatsanıza arkadaşlar :ehe
Şimdi birinin beni araması ve benim telefonu açmamam gerek o da olmayacağına göre sen en iyisi ne olduğunu söyle :)

braayn

braayn

Üye
Office 365 bu ay sonunda yeni yapıda verilecek sanırım .

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şimdi birinin beni araması ve benim telefonu açmamam gerek o da olmayacağına göre sen en iyisi ne olduğunu söyle :)

güle güle dedikten sonra unutmayın diyip arayan numarayı gösteriyor. çok mantıklı bir özellik bence

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve yunus-emre-6606

zbahadir

Üye
güle güle dedikten sonra unutmayın diyip arayan numarayı gösteriyor. çok mantıklı bir özellik bence

Çokta gerekli sayılmaz çünkü mobil dediğin telefon uzun süre kapalı kalabilecek bir şey değil ve o bölümde cevapsız bir aramanın görülmemesi pek mümkün değil. En çok o kısma bakmıyor muyuz? :)

kartal-78

Üye
Arkadaşlar rescovery tool bilgisayara yukliyemiyorum yükleme başarısız diyor birçok siteden ve microsoft sitesinden indirdim ama yine aynı yönetici olarak denedim ) sorun gideriyiciyi a dan z ye denedim amam yine yükleme başarısız diyor bilgisayar lenovo 64 bit 8.1 vindows neyapmam lazım yardım ederseniz teşekkurler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çokta gerekli sayılmaz çünkü mobil dediğin telefon uzun süre kapalı kalabilecek bir şey değil ve o bölümde cevapsız bir aramanın görülmemesi pek mümkün değil. En çok o kısma bakmıyor muyuz? :)

kişiden kişiye değişir bu, derslere girmeden önce kapatıyorum telefonu, hatırlatmak için değil unutmayın demek için yapılmış bir özellik. Belli durumlarda hayat bile kurtarabilir yani

kartal-78

Üye
Arkadaşlar rescovery tool bilgisayara yukliyemiyorum yükleme başarısız diyor birçok siteden ve microsoft sitesinden indirdim ama yine aynı yönetici olarak denedim ) sorun gideriyiciyi a dan z ye denedim amam yine yükleme başarısız diyor bilgisayar lenovo 64 bit 8.1 vindows neyapmam lazım yardım ederseniz teşekkurler

Üst Alt