Gallery Vault-Hide Video&Photo PRO v2.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Gallery Vault-Hide Video&Photo PRO v2.0.2

Android 2.2+

Uygulama ile androıd cihazınız da Resim ve videoları gizleyebilirsiniz.

Uygulama Tam Sürümdür

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

huseyin_31

Üye
2 senedir kullaniyorum ben bu programi seninkini yükledim ayni full degil yani milleti kandirma. Bu program ***** yapilacak bi program degil cunku prosunu satin almak istediginde 6,5 tl istiyor eger satin alirsan sana sifre vermiyor senin mail adresinle tlf mac adresi ile online kayit yapiyor yani direk servere bagli bisey servere bagli bir seyide crak yapamazsin.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
2 senedir kullaniyorum ben bu programi seninkini yükledim ayni fu ll degil yani milleti kandirma. Bu program cra ck yapilacak bi program degil cunku prosunu satin almak istediginde 6,5 tl istiyor eger satin alirsan sana sifre vermiyor senin mail adresinle tlf mac adresi ile online kayit yapiyor yani direk servere bagli bisey servere bagli bir seyide crak yapamazsin.

Uygulama hangı ozellıgı için para istiyor sizden?
Tam sürüm olması için ne gerekiyor?

Yani bir şey yazıyorsun ama altı boş.
Uygulamayı yükledim para odemenızı gerektirecek hıcbır şey yok. Bütün özellikleri açık görünüyor.

Bırde server fılan yazmışsın yanı tamamıyle gereksiz bır yazı...

huseyin_31

Üye
Uygulama hangı ozellıgı için para istiyor sizden?
Tam sürüm olması için ne gerekiyor?

Yani bir şey yazıyorsun ama altı boş.
Uygulamayı yükledim para odemenızı gerektirecek hıcbır şey yok. Bütün özellikleri açık görünüyor.

Bırde server fılan yazmışsın yanı tamamıyle gereksiz bır yazı...
Bak senin bu programi google play dan indir aynisi. Hangi özellikleri acik seninkinde anlamadim. Demek istedigim su 100 tane dosya resim müzik video vb. Seyleri sakliyosun fakat 100 adet ten sonra pro sürümunu istiyor senden. Google playdan indir dene birde seninkinden dene aynisi fark yok milleti kandirma 100 den fazla saklayabilirsen ekran resmini cek koy sen den özür dilicem. Ama olmazsa sen yalan söyledigin icin burdaki herkesten özür diliceksin oke.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bak senin bu programi google play dan indir aynisi. Hangi özellikleri acik seninkinde anlamadim. Demek istedigim su 100 tane dosya resim müzik video vb. Seyleri sakliyosun fakat 100 adet ten sonra pro sürümunu istiyor senden. Google playdan indir dene birde seninkinden dene aynisi fark yok milleti kandirma 100 den fazla saklayabilirsen ekran resmini cek koy sen den özür dilicem. Ama olmazsa sen yalan söyledigin icin burdaki herkesten özür diliceksin oke.

Uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermıyor. Uygulamayı kullandıgına emınmısın sen?
100 dıye bır sınır soz konusu degıl ıstedıgınız kadar saklama yapabilirsiniz.
Ozurde dıleme konudan uzaklasıp gereksız yorum yapma yeter.

huseyin_31

Üye
Uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermıyor. Uygulamayı kullandıgına emınmısın sen?

ekran resmi cekmeye izinmi vermiyor. Al sana ekran resmi.

eger 100 adet konusundada sinir yok istedigin kadar saklama yapabiliyosun diyorsan hala onuda resimle ispatlarim. Sen bi 100 den fazla saklama yap resmini cek koy buraya da görelim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
ekran resmi cekmeye izinmi vermiyor. Al sana ekran resmi.

eger 100 adet konusundada sinir yok istedigin kadar saklama yapabiliyosun diyorsan hala onuda resimle ispatlarim. Sen bi 100 den fazla saklama yap resmini cek koy buraya da görelim.

Arkadasım sınır yok dıyorum anlayasında sorun mu var?

Resımdede gördüğün üzere ekran resmı aldırtmıyor uygulama cıhazımda

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

huseyin_31

Üye
Sana simdi ispatlicam inat ettirdin beni 100 tane dosya yüklüyorum simdi 100 den sonra nasil pro istiyo ekrani cekip göndercem bekle

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Sana simdi ispatlicam inat ettirdin beni 100 tane dosya yüklüyorum simdi 100 den sonra nasil pro istiyo ekrani cekip göndercem bekle

Daha denememıssın yorum yapıyorsun yanı neyın pesındesın anlamadım :hmmm

Üst Alt