Telefonu sıfırla düzelirArkadaşlar ben hücresel veriyi uçak modunu felan açamıyorum. Açmak aiçin ayarlardan giriyorum açıyorum kendi kapatıyor hemen yardımcı olursanız sevinirim cidden
Windows 8.1de aksam cihazı %90da bıraktım. Sabah kalktığımda %61e düşmüş. Cihaz yeni olduğundan mı böyle ?Bu w10 pili resmen kokluyorGece şarjı %85'de bırakmıştım sabah kalktığımda hala %85'di
Hocam göz atma ekranını sıfırladıktan sonra ayarlayabiliyorsun ama güncellenmeden yapman gerek ondan sonra artık açılmıyor
İlk kurulumda olabilir zamanla otururWindows 8.1de aksam cihazı %90da bıraktım. Sabah kalktığımda %61e düşmüş. Cihaz yeni olduğundan mı böyle ?

Slow kuramazsınız şu an henüz ona güncelleme verilmedi. Daha sonra gelecek.Arkadaslar guncellemeyi fast kurup sistemi sıfırlamak mantıklı slow kurup kullanmak mı fast kurarsak baya hatalar var sıfırlayınca bir kaç sey değişiyor telefonu slow tekrar kursak fark olur mu
telefonu sıfırladığımda wp10 kalıyormu?Telefonu sıfırla düzelir
Slow beklemek daha mantıklı fastdan daha iyi surum çıkabilir suanlık idare ederizSlow kuramazsınız şu an henüz ona güncelleme verilmedi. Daha sonra gelecek.
Evettelefonu sıfırladığımda wp10 kalıyormu?
telefonu sıfırladığımda wp10 kalıyormu?Telefonu sıfırla düzelir
Evet ancak otomatik çeviri ile bakıyorlar. Bunun için dili biraz daha düzgün kullanmak gerekiyor.Windows Feedback'e Türkçe yazınca dikkate alınıyor mu ?
Aga uygulamalar gidecek sıkıntı değil de fotoğraflar felan onlar da sıkıntı yaTelefonu sıfırla düzelir
Başka bir çözüm yolu felan yokmuAga uygulamalar gidecek sıkıntı değil de fotoğraflar felan onlar da sıkıntı ya
Evet ancak otomatik çeviri ile bakıyorlar. Bunun için dili biraz daha düzgün kullanmak gerekiyor.
Ayrıca;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız