Sensation
Emekli Yönetici
Fabrika ayarı dediği telefonun içindeki her şeyin silinmesi. Yazılımı silinmez aynı sürüm kalıreminmiyiz fabrika ayarlarına geri döner yazıyorda nette.
Fabrika ayarı dediği telefonun içindeki her şeyin silinmesi. Yazılımı silinmez aynı sürüm kalıreminmiyiz fabrika ayarlarına geri döner yazıyorda nette.
Ben LSRT ile 8.1 e döndüm birde onu dene.
bastık bakalım aslında mevcut durumdada bir sıkıntım yoktu sırf meraktanFabrika ayarı dediği telefonun içindeki her şeyin silinmesi. Yazılımı silinmez aynı sürüm kalır

O uyarı ile hiç karşılaşmadım umarım bilen birileri çıkar.Kardeşim ondada aynı karma değer doğru değil
Fazla sevinme bence birazdan wp10 u yuklemeni isteyebilir cihaz![]()

Reset atma için ayarlardan Hakkında/Telefonu Sıfırla menüsünü de kullanabilirsiniz.Lumia software recovery indirdim ancak telefonu falan görmedi şuan telefondan kamera falan girmiyor bazı uygulamalar var başka birşey yok reset atma için başka yol yok mu bu arada güç tuşum bozuk
Reset atma için ayarlardan Hakkında/Telefonu Sıfırla menüsünü de kullanabilirsiniz.
Lsrt yükledim karma değer dedi yüklenmedi wprt yükledim telefonu bulmuyor nasıl geri dönüş yapcaz telefonu elime almaktan korkuyorum
yüklendi hata alanlarMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir sıfırlama yolu daha var ama çok ümitli değilim. Uzaktan erişim ile bilgisayardan WindowsPhone.com sitesine girip yapıp cihazın içeriğini silmek. Bunun için cihazda konum ve telefonumu bul özellikleri açık olmalı.Lumia software recovery indirdim ancak telefonu falan görmedi şuan telefondan kamera falan girmiyor bazı uygulamalar var başka birşey yok reset atma için başka yol yok mu bu arada güç tuşum bozuk
win7 yi bilmiyorum üzgünümKardeşim win7 de nasıl yapıcaz bunu
sertfika sormayı fln kapattı windows 7 güncelleştirme ve kurtarma seceneklerinde olmalı