Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buildten sonra çok daha stabil çok az hatalı bir sistem gelirse TP ye geçelim mi senle :D bak senle ben geçmiyoruz ama geçebiliriz istersen :D [emoji14]
Denimi bekledim bunu da bekleyeceğim kararlıyım :ehe

flutewoddy

flutewoddy

Üye
w10 beta telefonun donanımına falan zarar verir mi ?

rainman3545

rainman3545

Üye
Şu iki sorun olmasa fena değil sanki. Gözatma ekranını kapatamıyorum. Bir de Garantibank uygulaması çalışmıyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows Feedback'e Türkçe yazınca dikkate alınıyor mu ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefona W10TP yükledim ancak bilgisayara bağlayınca telefon gözükmüyor nasıl halledebilirim ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Telefona W10TP yükledim ancak bilgisayara bağlayınca telefon gözükmüyor nasıl halledebilirim ?
Ben aynı sorunla karşılaşınca telefon bağlıyken soft reset attım o esnada gördü telefonu bi dene istersen

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
mp2934

mp2934

Üye
Bilgisayardan telefona format atma şansım var mı telefon kafayı yedi ve güç tuşum bozuk olduğu için boyle atamıyorum ayarlar alarmlar hiçbirşey kalmadı telde

SLH.55

SLH.55

Üye
Gdr2 kurdum kafa rahat valla.Bunda zevkimi alana kadar windows phone 10 yeni güncelleme gelir onu kurarım :)

remzi33

remzi33

Üye
Bilgisayardan telefona format atma şansım var mı telefon kafayı yedi ve güç tuşum bozuk olduğu için boyle atamıyorum ayarlar alarmlar hiçbirşey kalmadı telde

Lumia software recovery tool ile formatlayabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mp2934

skynet

Üye
Bu w10 pili resmen kokluyor :D Gece şarjı %85'de bırakmıştım sabah kalktığımda hala %85'di :thumbup:
Şu iki sorun olmasa fena değil sanki. Gözatma ekranını kapatamıyorum. Bir de Garantibank uygulaması çalışmıyor.
Hocam göz atma ekranını sıfırladıktan sonra ayarlayabiliyorsun ama güncellenmeden yapman gerek ondan sonra artık açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Telefonumu bul w10'da çalışmıyor mu ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
rainman3545

rainman3545

Üye
Bu w10 pili resmen kokluyor :D Gece şarjı %85'de bırakmıştım sabah kalktığımda hala %85'di :thumbup:

Hocam göz atma ekranını sıfırladıktan sonra ayarlayabiliyorsun ama güncellenmeden yapman gerek ondan sonra artık açılmıyor
Sıfırladıktan hemen sonra mı? Ben de öyle yaptım. Wifi ayarını girdim ardından microsoft hesabımı girdim ve ayarlamaya çalıştım ama o ayara giremedim.

skynet

Üye
Sıfırladıktan hemen sonra mı? Ben de öyle yaptım. Wifi ayarını girdim ardından microsoft hesabımı girdim ve ayarlamaya çalıştım ama o ayara giremedim.
Evet sıfırladıktan hemen sonra girdiğinde açılıyor tabi eski sürüm olduğu için sonra güncellendiğinde artık açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Arkadaşlar ben hücresel veriyi uçak modunu felan açamıyorum. Açmak aiçin ayarlardan giriyorum açıyorum kendi kapatıyor hemen yardımcı olursanız sevinirim cidden

Üst Alt