Sensation
Emekli Yönetici
Denimi bekledim bunu da bekleyeceğim kararlıyımBuildten sonra çok daha stabil çok az hatalı bir sistem gelirse TP ye geçelim mi senlebak senle ben geçmiyoruz ama geçebiliriz istersen
[emoji14]

Denimi bekledim bunu da bekleyeceğim kararlıyımBuildten sonra çok daha stabil çok az hatalı bir sistem gelirse TP ye geçelim mi senlebak senle ben geçmiyoruz ama geçebiliriz istersen
[emoji14]

çok kararlı sürüm ve çok dehşet özellikler gelse de mi?Denimi bekledim bunu da bekleyeceğim kararlıyım![]()

O zaman düşünürüm belkiçok kararlı sürüm ve çok dehşet özellikler gelse de mi?![]()

Ben aynı sorunla karşılaşınca telefon bağlıyken soft reset attım o esnada gördü telefonu bi dene istersenTelefona W10TP yükledim ancak bilgisayara bağlayınca telefon gözükmüyor nasıl halledebilirim ?
Hallettim çok teşekkürler.Ben aynı sorunla karşılaşınca telefon bağlıyken soft reset attım o esnada gördü telefonu bi dene istersen
Bilgisayardan telefona format atma şansım var mı telefon kafayı yedi ve güç tuşum bozuk olduğu için boyle atamıyorum ayarlar alarmlar hiçbirşey kalmadı telde
Gece şarjı %85'de bırakmıştım sabah kalktığımda hala %85'di Hocam göz atma ekranını sıfırladıktan sonra ayarlayabiliyorsun ama güncellenmeden yapman gerek ondan sonra artık açılmıyorŞu iki sorun olmasa fena değil sanki. Gözatma ekranını kapatamıyorum. Bir de Garantibank uygulaması çalışmıyor.
Ben de bunu merak ediyorum, girdim baktım herkes Türkçe yazmıştı yazmaktan vazgeçtimWindows Feedback'e Türkçe yazınca dikkate alınıyor mu ?

Fazla sevinme bence birazdan wp10 u yuklemeni isteyebilir cihazGdr2 kurdum kafa rahat valla.Bunda zevkimi alana kadar windows phone 10 yeni güncelleme gelir onu kurarım![]()

Sıfırladıktan hemen sonra mı? Ben de öyle yaptım. Wifi ayarını girdim ardından microsoft hesabımı girdim ve ayarlamaya çalıştım ama o ayara giremedim.Bu w10 pili resmen kokluyorGece şarjı %85'de bırakmıştım sabah kalktığımda hala %85'di
Hocam göz atma ekranını sıfırladıktan sonra ayarlayabiliyorsun ama güncellenmeden yapman gerek ondan sonra artık açılmıyor
Evet sıfırladıktan hemen sonra girdiğinde açılıyor tabi eski sürüm olduğu için sonra güncellendiğinde artık açılmıyorSıfırladıktan hemen sonra mı? Ben de öyle yaptım. Wifi ayarını girdim ardından microsoft hesabımı girdim ve ayarlamaya çalıştım ama o ayara giremedim.
akbank çalışıyor bende kaldırıp yeniden yükleyip deneyin bende bir iki oyunda o şekilde çalıştı.Bankacılık veya herhangi bir online işlem yapan varmı