n8 refresh
Üye
Bölge zaten ABDGüncelleme değilde sı
Bölgeyi ABD yap reset attığında bekle. Güncelleme var bildirimi gelecek o zaman yüklenir kolayca.
Bölge zaten ABDGüncelleme değilde sı
Bölgeyi ABD yap reset attığında bekle. Güncelleme var bildirimi gelecek o zaman yüklenir kolayca.
Bölge zaten ABD
Gdr2 yüklüyorum L925'e, ama Wp10 Tp yüklemeyeceğim. Eksiklikler düzeltilsin o zaman yükleyeceğim. Merak ettiğim otomatik güncellemeyi kapatınca Gdr2'de kalır mı ? Yoksa Wp10 Tp'yi yüklemek için zorlar mı ?
O hatayı bende çok aldım nasıl oldu anlamadım ama Revo Uninstaller Pro ile yükle dediğimde yüklendi ama tabi bu seferde pc telefonu görmedibu lumia software recovery tool programını bir türlü kuramadım. Hem windows 7, hem 8.1 kurulu iki bilgisayarda denedim. ikisinde de "0x80091007-Karma değeri doğru değil." diye uyarı veriyor.
Aynen hocam bende 3 kere sıfırladım ama şuan gayet iyiW10 yükledim iki sefer sıfırladım telefonu ancak kendine geldi geri dönmem heralde 8.1 e

W10 a guncelledim telefonu açarken sol altta NOT FOR RESALE diye birşey yazıyor bu nedir acaba
Insider Slow mu yapsam ne, uzun sürmesine razıyım yeter ki az hatalı olsun, şu lanet donma ve aşırı pil tüketimi sorunları gitsin bana yeter.![]()
altta satılamaz diyor ama neyi kast ediyor bilemedim şimdi.Bilen yokmu acaba ?

altta satılamaz diyor ama neyi kast ediyor bilemedim şimdi.![]()
Bilen yokmu acaba ?
takılma abi önemsiz bişey para ile satılamaz diyor.Bilen yokmu acaba ?