Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Gdr2 yüklüyorum L925'e, ama Wp10 Tp yüklemeyeceğim. Eksiklikler düzeltilsin o zaman yükleyeceğim. Merak ettiğim otomatik güncellemeyi kapatınca Gdr2'de kalır mı ? Yoksa Wp10 Tp'yi yüklemek için zorlar mı ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
İki tane alarm kurdum ikiside oldu

Bi ttane de çalarken denedim alarm çalışıyor

skynet

Üye
Bu arada bilmeyenler için eğer glance'i kullanıyorsanız sıfırlamadan sonra hemen açın yoksa güncellendikten sonra artık açılmıyor :)

kayahan35

kayahan35

Üye
W10 yüklüyorum ancak %7 de takıldı kaldı

bugracivcik

Üye
W10 a guncelledim telefonu açarken sol altta NOT FOR RESALE diye birşey yazıyor bu nedir acaba

zbahadir

Üye
Gdr2 yüklüyorum L925'e, ama Wp10 Tp yüklemeyeceğim. Eksiklikler düzeltilsin o zaman yükleyeceğim. Merak ettiğim otomatik güncellemeyi kapatınca Gdr2'de kalır mı ? Yoksa Wp10 Tp'yi yüklemek için zorlar mı ?

Zorluyor bende şimdi değil diyorum.

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
bu lumia software recovery tool programını bir türlü kuramadım. Hem windows 7, hem 8.1 kurulu iki bilgisayarda denedim. ikisinde de "0x80091007-Karma değeri doğru değil." diye uyarı veriyor.

skynet

Üye
bu lumia software recovery tool programını bir türlü kuramadım. Hem windows 7, hem 8.1 kurulu iki bilgisayarda denedim. ikisinde de "0x80091007-Karma değeri doğru değil." diye uyarı veriyor.
O hatayı bende çok aldım nasıl oldu anlamadım ama Revo Uninstaller Pro ile yükle dediğimde yüklendi ama tabi bu seferde pc telefonu görmedi

m542tf

m542tf

Üye
W10 yükledim iki sefer sıfırladım telefonu ancak kendine geldi geri dönmem heralde 8.1 e

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
wft ?
Win10 yüklü. Fikri olan?:hmmm

@bulutsuzgece
@Sensation
@papakudioflu

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Insider Slow mu yapsam ne, uzun sürmesine razıyım yeter ki az hatalı olsun, şu lanet donma ve aşırı pil tüketimi sorunları gitsin bana yeter. :angry:

bugracivcik

Üye
Insider Slow mu yapsam ne, uzun sürmesine razıyım yeter ki az hatalı olsun, şu lanet donma ve aşırı pil tüketimi sorunları gitsin bana yeter. :angry:

Bendede fast ve slow gosteriyor ama ikisinide denedim guncelleme gozukmuyor.

Üst Alt