evet 19 adım sürdü bu sefer ve insider fast configuretion updated is installed yazdı sanırım sadece configürasyon içindi çabuk kurdugüncellemeyi nereden buldunuz insiderdanmı??
Ancak yandaki ses ayar tuşundan medya+uygulama sesinden ayarlanabiliyorUyarı seslerinin hepsini kapatsam bile numara çevirdiğimde yine ses çıkıyor
aynenbir eleştiri daha: galeri fotoğrafları çok yavaş yüklüyor ve her seferinde her girişte yeniden sanki ilk defa açılıyor gibi oluyor. ayrıca açılan görüntüye zoom yapma rezalet olmuş.
sıkıntılı bi durum.illa ki ses kısma tuşu ile sesleri kapatcanUyarı seslerinin hepsini kapatsam bile numara çevirdiğimde yine ses çıkıyor
bendede güncelleştirme için hazırlık yapılıyor uyarısı geliyor ama gelen giden birşey yok şimdilik.O değilde millet w10 için ikinci bir güncelleme geldi diyor ama benim cihaz sadece ilk yüklediğim ile kaldı başka da bulmuyor![]()
hocam hayırdırArkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar![]()
?Şöyle söyliyim orada wp 10 der ama ilk gdr 2 yükler ondan sonra wp 10 u yükler
Tırstım şimdi. Çünkü gdr2yi kurmak istiyorum sadece.
ilk tp 10u kıllanmıştım.şimdiki şikayetlerede bakarsak.
Ben sadece denemek istedim güzel gelişmeler var,bu sürümde tp olduğu için daha çok geliştiricilere hitap ettiğinden ben oyundan çekildim,belli olmaz yine wp10 yükleyebilirim de hiç belli olmaz,yeterki geri dönüş yolu açık olsun,sıkıntı yokhocam hayırdır?

mobil veri zaten hep açık aksine kapanmıyorBu mobil veri galiba yine kendiliğinden açıldı arada ok simgesi gelip gidiyor
Sıfırlamadan sonra düzeliyor denmiştimobil veri zaten hep açık aksine kapanmıyor
sıfırladıktan sonra kapatabiliyorsunSıfırlamadan sonra düzeliyor denmişti
Tamam kapalı ama arada yine ok simgesi çıkıyorsıfırladıktan sonra kapatabiliyorsun
2 telefon olursa yüklenir de tek telefon oldumu büyük sıkıntı,Microsoft biraz önem verse ilerler ama onlar için Windows 10 daha önemli,eylül-ekim gibi herşey belli olcakBen sadece denemek istedim güzel gelişmeler var,bu sürümde tp olduğu için daha çok geliştiricilere hitap ettiğinden ben oyundan çekildim,belli olmaz yine wp10 yükleyebilirim de hiç belli olmaz,yeterki geri dönüş yolu açık olsun,sıkıntı yok![]()
az kaldı ..