Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Güzel olduda bankaçılık ve online işlemler yapılamıyor

bedby

bedby

Üye

skynet

Üye
O değilde millet w10 için ikinci bir güncelleme geldi diyor ama benim cihaz sadece ilk yüklediğim ile kaldı başka da bulmuyor :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

alaca61

Üye
Bu online işlemler sorunu bir tek ben de galiba

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Aybars1979

Aybars1979

Üye
O değilde millet w10 için ikinci bir güncelleme geldi diyor ama benim cihaz sadece ilk yüklediğim ile kaldı başka da bulmuyor :hmmm
bendede güncelleştirme için hazırlık yapılıyor uyarısı geliyor ama gelen giden birşey yok şimdilik.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şöyle bir konu açılsa geribildirimlerin toplandığı eksik hatalı noktaların belirtildiği sadece yoneticilerin mesaj atabileceği, iyi olurdu bu karman çorman bilgiler süzülür en sade doğru bilgiler yazılırdı boylece yüklemek isteyen istemeyenlere rehber olurdu, win10 yükleme sureci baya uzayacak çünkü final gelene kadar hep tartışma kargaşa olacak.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
lsrt ile başa dönüyorum şimdi sonra w10u tekrar kuracağım bakalım aynı sıkıntıları kasmaları yaşarsam gdr2 de kalırım. işim uzun :karisti:

YkPkY

YkPkY

Üye
Şöyle söyliyim orada wp 10 der ama ilk gdr 2 yükler ondan sonra wp 10 u yükler

Tırstım şimdi. Çünkü gdr2yi kurmak istiyorum sadece.
ilk tp 10u kıllanmıştım.şimdiki şikayetlerede bakarsak.

m542tf

m542tf

Üye
8,1 e geri dönüp tekrar w10 yükleyecem bakalım sim hatası verecek mi? benim tel sim kartın kodu girince donuyor du.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hocam hayırdır :) ?
Ben sadece denemek istedim güzel gelişmeler var,bu sürümde tp olduğu için daha çok geliştiricilere hitap ettiğinden ben oyundan çekildim,belli olmaz yine wp10 yükleyebilirim de hiç belli olmaz,yeterki geri dönüş yolu açık olsun,sıkıntı yok:)

skynet

Üye
Bu mobil veri galiba yine kendiliğinden açıldı arada ok simgesi gelip gidiyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben sadece denemek istedim güzel gelişmeler var,bu sürümde tp olduğu için daha çok geliştiricilere hitap ettiğinden ben oyundan çekildim,belli olmaz yine wp10 yükleyebilirim de hiç belli olmaz,yeterki geri dönüş yolu açık olsun,sıkıntı yok:)
2 telefon olursa yüklenir de tek telefon oldumu büyük sıkıntı,Microsoft biraz önem verse ilerler ama onlar için Windows 10 daha önemli,eylül-ekim gibi herşey belli olcak :) az kaldı ..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt