Ben sabah açtığımda güncelleme yüklendi şu şu numaralı diye sonu 56 yı gösteriyorduYeni bir şey buldum. Bazı cihazlarda 10051.12534 sürümü, bazılarına da 10.0.12534.56 sürümü yüklenmiş![]()

Hocam GDR2 gayet güzel çalışıyor size tavsiyem gdr2 ye yükseltip insideri silmeniz yani wp 10 a geçmemniz..Ama şu var wp10 kurup telefona reset attıktan sonra(soft reset gerçi ben soft işe yaramadı hard attım) Wp 10 ilk halinden daha iyi çalışıyor diyorlar.Bakalım telefon hard resetten sonra yedekleri geri alıyor şuan açılsın net birşey söylerim
Ben sabah açtığımda güncelleme yüklendi şu şu numaralı diye sonu 56 yı gösteriyordu![]()
Telefon güncel, (1520)Fastte yeni güncelleme görünmüş bazı kişilerde. Bi denetleyin arkadaşlar.
L920 güncelFastte yeni güncelleme görünmüş bazı kişilerde. Bi denetleyin arkadaşlar.
bende 10.0.12534.56 yüklü.10051.12534 sürümünü nasıl yükleyebiliriz.otg bu yüzden çalışmadı sanırımYeni bir şey buldum. Bazı cihazlarda 10051.12534 sürümü, bazılarına da 10.0.12534.56 sürümü yüklenmiş![]()
Güncelleme yanlış alarm galiba. Sizdeki daha ileri sürüm.bende 10.0.12534.56 yüklü.10051.12534 sürümünü nasıl yükleyebiliriz.otg bu yüzden çalışmadı sanırım
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Cihazı sıfırladığınız zaman sıkıntı ortadan kalkıyor rahatça kapatılabiliyorMobil veri kapanmıyor bilseydim yüklemezdim
Hocam sıfırladım zaten başta düzeldi ama tekrar açıldı kendiliğindenCihazı sıfırladığınız zaman sıkıntı ortadan kalkıyor rahatça kapatılabiliyor
Şimdi tekrar sıfırlıyorum eğer düzelmezse 8.1'e dönerimKesinlikle farklar var. Ekran görüntüsü alınıyor.farklı sürümler varsa bence herkez telefon modeli ve sürümleri yazsalar farklar kontrol edilebilir diye düşünüyorum demin 730 ve 920 deki armaları kısmı farkları gibi, birde ekran görntürüsü paylaşılamıyor ancak pc ye bağlayıp project my screen ile bağlantı sağlanamıyor mu deneyen yoksa bu şekilde bağlanıp resim video paylaşırsa iyi olur aslında
ama otg çalışmıyor halaGüncelleme yanlış alarm galiba. Sizdeki daha ileri sürüm.