Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni bir şey buldum. Bazı cihazlarda 10051.12534 sürümü, bazılarına da 10.0.12534.56 sürümü yüklenmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam GDR2 gayet güzel çalışıyor size tavsiyem gdr2 ye yükseltip insideri silmeniz yani wp 10 a geçmemniz..Ama şu var wp10 kurup telefona reset attıktan sonra(soft reset gerçi ben soft işe yaramadı hard attım) Wp 10 ilk halinden daha iyi çalışıyor diyorlar.Bakalım telefon hard resetten sonra yedekleri geri alıyor şuan açılsın net birşey söylerim
Yeni bir şey buldum. Bazı cihazlarda 10051.12534 sürümü, bazılarına da 10.0.12534.56 sürümü yüklenmiş :ehe
Ben sabah açtığımda güncelleme yüklendi şu şu numaralı diye sonu 56 yı gösteriyordu :D

sinan430

sinan430

Üye
10.0.12534.56 bana bu yuklenmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Napsam ya gdr2 için yüklesem mi :D

• Beğen
Tepkiler: emz

kartal-78

Üye
Şu an inceliyorum güzel geribildirim yaparak sorunları gönderiyorum güzel guncelleme

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fastte yeni güncelleme görünmüş bazı kişilerde. Bi denetleyin arkadaşlar.

skynet

Üye
Mobil veri sıfırlamadan sonra kapalı iken mağaza ie açılmıyordu ama artık yine açılıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam GDR2 gayet güzel çalışıyor size tavsiyem gdr2 ye yükseltip insideri silmeniz yani wp 10 a geçmemniz..Ama şu var wp10 kurup telefona reset attıktan sonra(soft reset gerçi ben soft işe yaramadı hard attım) Wp 10 ilk halinden daha iyi çalışıyor diyorlar.Bakalım telefon hard resetten sonra yedekleri geri alıyor şuan açılsın net birşey söylerim

Ben sabah açtığımda güncelleme yüklendi şu şu numaralı diye sonu 56 yı gösteriyordu :D

Windows 8.1 (8.10.15116.125) benimki
Yadi gdr2 şuan yüklüyorum.
Wp10 tp de daha önceki gibi birçok işi yapamıyacağım için zaten yüklemiyeceğim

skynet

Üye
Denetledim bir şey yok

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bende 10.0.12534.56 yüklü.10051.12534 sürümünü nasıl yükleyebiliriz.otg bu yüzden çalışmadı sanırım

@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende 10.0.12534.56 yüklü.10051.12534 sürümünü nasıl yükleyebiliriz.otg bu yüzden çalışmadı sanırım

@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Güncelleme yanlış alarm galiba. Sizdeki daha ileri sürüm.

skynet

Üye
Mobil veri kapanmıyor bilseydim yüklemezdim

kartal-78

Üye
Arkadaşlar tel reset atıyor kendi kendine çozım varmı

skynet

Üye
Cihazı sıfırladığınız zaman sıkıntı ortadan kalkıyor rahatça kapatılabiliyor
Hocam sıfırladım zaten başta düzeldi ama tekrar açıldı kendiliğinden :) Şimdi tekrar sıfırlıyorum eğer düzelmezse 8.1'e dönerim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
farklı sürümler varsa bence herkez telefon modeli ve sürümleri yazsalar farklar kontrol edilebilir diye düşünüyorum demin 730 ve 920 deki armaları kısmı farkları gibi, birde ekran görntürüsü paylaşılamıyor ancak pc ye bağlayıp project my screen ile bağlantı sağlanamıyor mu deneyen yoksa bu şekilde bağlanıp resim video paylaşırsa iyi olur aslında

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farklı sürümler varsa bence herkez telefon modeli ve sürümleri yazsalar farklar kontrol edilebilir diye düşünüyorum demin 730 ve 920 deki armaları kısmı farkları gibi, birde ekran görntürüsü paylaşılamıyor ancak pc ye bağlayıp project my screen ile bağlantı sağlanamıyor mu deneyen yoksa bu şekilde bağlanıp resim video paylaşırsa iyi olur aslında
Kesinlikle farklar var. Ekran görüntüsü alınıyor.

Üst Alt