Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme aldı mı almadı mı bilmiyorum ama, biz dün fast sürümü yüklemişiz. Bugün ise şimdi tekrar Windows insider e giriyorum bu sefer slow seçeneği de var. Tıklasam yükler mi yani slowu, tam olarak neler değişir/düzelir?
slow seçip güncelleme kontrolü yaparsanız bir önceki sürümün slow güncellemesine geri dönersiniz

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
atakanakata

atakanakata

Üye
gdr2 den şuan Windows 10 a geçmek istemiyorum umarım düzeltmezler bu durumu :) telefon kaymak gibi oldu.

SLH.55

SLH.55

Üye
sorulan sorular tekrar tekrar soruluyor, çoğu kişide baştan okumaya üşeniyor.Konun başına genel soruları cevaplarıyla birlikte yazılsa daha mantıklı değil mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar:)
denim mi geldi cyan mı
Arkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar:)
denim mi geldi cyan mı
gdr2 den şuan Windows 10 a geçmek istemiyorum umarım düzeltmezler bu durumu :) telefon kaymak gibi oldu.
büyük hata olur gdr2 yi bırakmak inan

Rainesto

Rainesto

Üye
Slow'u bekliyorum hala

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bende yükledim 10 dk bile bakmadan direk geri döndüm denim e.Bende direk win 10 yükledi telefon ama çok sorun var nede olsa teknik ön izleme.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar telefona hard reset attığımda fotoğraflar ve rehber gitmiyordu değil mi?Sadece uygulamalar siliniyordu?

bj_kmurat

Üye
geri dönüş yapanlar birkaçç saat sabredin bence. bir de sıfırlama yapın. bir müddet bekledikten sonra telefon kendine geliyor zaten bu şekilde günlük kullanım açısından çok da önemli sıkıntılar bulunmuyor bence.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
8.1'den 10'a yükselttiğimde göz atma ekranı çalışıyordu.sıfırladım.şimdi çalışmıyor.bide bu otg nasıl aktif oluyor? @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 e yükledim. Bende spartan yok ilginç şekilde. Ama bende çok az bi kasma var donma vs hiç olmadı ben kullanmaya devam edeceğim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1'den 10'a yükselttiğimde göz atma ekranı çalışıyordu.sıfırladım.şimdi çalışmıyor.bide bu otg nasıl aktif oluyor? @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

OTG kablosuz varsa flash disk bağlayıp bekleyin,tepki verebilir. Göz atma zaten çalışmaması lazım diye biliyorum.

bugracivcik

Üye
Beyler wp 10 ile şarj dahamı çabuk bitiyo yoksa benim telefonda mı problem var

Aybars1979

Aybars1979

Üye
slow seçip güncelleme kontrolü yaparsanız bir önceki sürümün slow güncellemesine geri dönersiniz
slow seçerek bir önceki sürümün slow güncellemesi yüklenebilirmi peki kardeşimin telefona yüklemek istiyorum imkanı varsa.

skynet

Üye
Cihazı sıfırladım mis gibi oldu ben böyle devam ederim artık :D
Tek sıkıntı Türkçe olmaması onun dışında gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606

Üst Alt