bj_kmurat
Üye
920 de aldı gdr2'yiBilmiyorum ama galiba Lumia 730,830,930 ve 1520 serisi aldı.
920 de aldı gdr2'yiBilmiyorum ama galiba Lumia 730,830,930 ve 1520 serisi aldı.
şarjı dolsun lsrt ile sıfırlayıp tekrar w10 kuracağım. ufak kasmalar yaşıyor musun hala büyük mü değişiklik oldu stabillikte?
Slow ring şuan var, siz yaptınız mı? Slow ring yapanlar varsa arada ki farkları söyleyebilir mi?Şu slow ring için olan güncellemeyi de biran önce verseler de bakalım neler düzeltilmiş neler düzeltilmemiş. Çok sıkıntılı oldu bu güncelleme.
şu nda kullanılan sürümde mi abi? tam olarak nasıl nereden açabiliriz rica etsem ayrıntılı anlatırmısınWindows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Yapı 10051 ile USB-OTG gelmiş. Ayarlar menüsünde seçerek usb bağlayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Slow Ring güncelleme almadı.Slow ring şuan var, siz yaptınız mı? Slow ring yapanlar varsa arada ki farkları söyleyebilir mi?
Güncelleme aldı mı almadı mı bilmiyorum ama, biz dün fast sürümü yüklemişiz. Bugün ise şimdi tekrar Windows insider e giriyorum bu sefer slow seçeneği de var. Tıklasam yükler mi yani slowu, tam olarak neler değişir/düzelir?Slow Ring güncelleme almadı.
Slow zaten hep oluyor diye biliyorum. Ama yeni geldiyse ona da güncelleme gelebilir. Slow daha sonra alıyor hep güncellemeyi. Biraz daha düzelmiş şekilde. Fast gelen güncellemeyi hemen dağıtmak için.Güncelleme aldı mı almadı mı bilmiyorum ama, biz dün fast sürümü yüklemişiz. Bugün ise şimdi tekrar Windows insider e giriyorum bu sefer slow seçeneği de var. Tıklasam yükler mi yani slowu, tam olarak neler değişir/düzelir?
harbi diyorum kurma w10u. gdr2 yi 15 dk anca kullandım ama cidden çok stabildi fark ettirdi hemen kendini.fast i seçip güncelleme yaptım 1020 de gdr2 yüklendi başka da bişey çıkmadı fakat gdr2 ile cihaz gayet stabil oldu baya memnunum şuan![]()
ilk başta bende de görmüyordu soft reset atıp tekrar kurmayı deneyin belki düzelir yada 8.1 geri dönüp en baştan kurunArkadaşlar w10 lumia 925 sim kartı görmüyor yardım