Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Birazdan gece mesaisine gidicem benim için sıkıntı yok ister gece 3 te versinler bolbol SS atarım

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Serhan

Serhan

Üye
Şu anda konuyu okuyanlar: 119

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Valla candy crush 890 seviyedyim şuan haydi hayırlısı Windows 10 bekledim sıkıldım kendimi oyuna kaptırdım
bende farm heroes oynuyorum geçemediğim bölümü n üzerine 5 bölüm daha geçtim.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yoklamada yokum ben uygulamadan takip ediyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve ogzhnoTr
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz :kıskıs:
Öyle olurda iyice deliririz be abi
En iyisi ben modern combat 5 oynayayım biraz

Öldürdüğüm adamları gabe ve belfiore olarak düşünürüm

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Bay H

Bay H

Üye
Abi Tom birazdan Spartan'ı deneyecek, boşver aa yı. Kedi-ciğer oldu resmen somuru: :cry:

dakamon

dakamon

Üye
Ben onu yazdıktan sonra Gabe açıklama yaptı, 2 saati bulabilir dedi.
Şunu düşünüyorum bu kadar eksiklik bu kadar hata build etkinliğine kadar giderilmiş olurmu? Biliyoruz ki builden sonra dağıtılan güncellemeler çok az hatalı oluyor. Şimdi bunlar bir ay gibi bir sürede nasıl bu hataları düzeltecekler. Ayrıca öyle aman aman heyecanlandığımız bir şey de gelmedi kanımca. Böyle sağlam etki bırakacak şeyler yok. Mesela GaBe demiştiki çok farklı çok güzel bir kilit ekranı olacak demişti ama hala kilit ekranından haber yok. Hala aynı.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şunu düşünüyorum bu kadar eksiklik bu kadar hata build etkinliğine kadar giderilmiş olurmu? Biliyoruz ki builden sonra dağıtılan güncellemeler çok az hatalı oluyor. Şimdi bunlar bir ay gibi bir sürede nasıl bu hataları düzeltecekler. Ayrıca öyle aman aman heyecanlandığımız bir şey de gelmedi kanımca. Böyle sağlam etki bırakacak şeyler yok. Mesela GaBe demiştiki çok farklı çok güzel bir kilit ekranı olacak demişti ama hala kilit ekranından haber yok. Hala aynı.
Adamlar bu süre boyunca hatalardan çok modellerin programa dahil edilmesini sağlamak için çalıştılar. Bu yapıdan sonra gelişmeler hızlanır.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ali Rıza denen .... Daha gelmedi mi :)

nofear3458

nofear3458

Üye
Mobil veri kapatılamıyorsa bu hiç iyi değil kablosu uzun bi şarj cihazı almak lazım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bak ben 00:00 a kadar beklerim gelmezse
Ben yapacağımı bilirim.:D

Üst Alt