bende farm heroes oynuyorum geçemediğim bölümü n üzerine 5 bölüm daha geçtim.Valla candy crush 890 seviyedyim şuan haydi hayırlısı Windows 10 bekledim sıkıldım kendimi oyuna kaptırdım
Sırf var yazılmak için ie ile giriyorumYoklamada yokum ben uygulamadan takip ediyorum
Aynı sınıfta olup da hocanın görmemesi
Ama sinirden telefonu kırarsan, bu sefer güncelleme işi tamamen yalan olurBence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()

Bence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()
Aa cube daha iyi abi. Deneyin tavsiyedirBence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()
Ben lys çalışmayı tercih edeceğim galiba 
Öyle olurda iyice deliririz be abiBence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()
Abi Tom birazdan Spartan'ı deneyecek, boşver aa yı. Kedi-ciğer oldu resmenBence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()

Orjinali mağazada yokBence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz![]()

Şunu düşünüyorum bu kadar eksiklik bu kadar hata build etkinliğine kadar giderilmiş olurmu? Biliyoruz ki builden sonra dağıtılan güncellemeler çok az hatalı oluyor. Şimdi bunlar bir ay gibi bir sürede nasıl bu hataları düzeltecekler. Ayrıca öyle aman aman heyecanlandığımız bir şey de gelmedi kanımca. Böyle sağlam etki bırakacak şeyler yok. Mesela GaBe demiştiki çok farklı çok güzel bir kilit ekranı olacak demişti ama hala kilit ekranından haber yok. Hala aynı.Ben onu yazdıktan sonra Gabe açıklama yaptı, 2 saati bulabilir dedi.
Abi Tom birazdan Spartan'ı deneyecek, boşver aa yı. Kedi-ciğer oldu resmen![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi adamda tüm Lumia dersi var tabi öyle kurar. Biz de tek cihaz nelere katlanalımTom bitirmek üzere:

Hilmi bunu sevdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamlar bu süre boyunca hatalardan çok modellerin programa dahil edilmesini sağlamak için çalıştılar. Bu yapıdan sonra gelişmeler hızlanır.Şunu düşünüyorum bu kadar eksiklik bu kadar hata build etkinliğine kadar giderilmiş olurmu? Biliyoruz ki builden sonra dağıtılan güncellemeler çok az hatalı oluyor. Şimdi bunlar bir ay gibi bir sürede nasıl bu hataları düzeltecekler. Ayrıca öyle aman aman heyecanlandığımız bir şey de gelmedi kanımca. Böyle sağlam etki bırakacak şeyler yok. Mesela GaBe demiştiki çok farklı çok güzel bir kilit ekranı olacak demişti ama hala kilit ekranından haber yok. Hala aynı.