GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

Bilgemet

Üye
Biraz kasiyo sanki
launcher harinc hicbiyer kasmiyo ama launcher cok kasiyo
Eski surume donmek icin bir update hazirlayabilir misin?

tr0j3n

tr0j3n

Üye
Biraz kasiyo sanki
launcher harinc hicbiyer kasmiyo ama launcher cok kasiyo
Eski surume donmek icin bir update hazirlayabilir misin?
eski sürüme dönmek istiyorsan Miui v6 - 5.4.5 full Rom indir kur recovery den kardesim

Bilgemet

Üye
sw33tking galiba sen çalışma zamanını art den dalvike cevirdin. Onu bizim ayarlayabilecegimiz bir guncelleme yapsan. Yada xposed i kaldirsak duzelir mi ben bu guncellemeyi sevdim ama launcher kasıyo :-(
eski sürüme dönmek istiyorsan Miui v6 - 5.4.5 fu ll Rom indir kur recovery den kardesim
Bide wipe falan yapmaya gerek varmi yoksa normal rom kurar gibi bastan mi kurmaliyim.

tr0j3n

tr0j3n

Üye
sw33tking galiba sen çalışma zamanını art den dalvike cevirdin. Onu bizim ayarlayabilecegimiz bir guncelleme yapsan. Yada xposed i kaldirsak duzelir mi ben bu guncellemeyi sevdim ama launcher kasıyo :-(

Bide wipe falan yapmaya gerek varmi yoksa normal rom kurar gibi bastan mi kurmaliyim.

1 - ROM'u indirin. Dahili hafızaya ya da Harici karta atın.
2 - Telefonu CWM Modda Açın..
3 - Wipe data or factory reset.
4 - Wipe cache partition.
5 - Wipe Dalvike Cache.
6 - Format System.
7 - Install ROM.
bu islemleri yapmak lazım stabil çalısması için

Bilgemet

Üye
Gerek kalmadi ama sagol. Framawork u sildikten sonra xposedi kaldirdim. Sonra yeniden baslattim duzeldi. Yinede cok sagol...

eneseto

Üye
hocam kolay gelsin. Ben bunu kurdum ama kamera çalışmıyor hatası alıyorum. Bununla ilgili bir çözüm var mı acaba ya da karşılan ?
(v5.4.5 sürümün yükledim)

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
hocam kolay gelsin. Ben bunu kurdum ama kamera çalışmıyor hatası alıyorum. Bununla ilgili bir çözüm var mı acaba ya da karşılan ?
(v5.4.5 sürümün yükledim)

Çoğu arkadaş temiz kurulum yapmıyor sanırım. Yayınladığım romların hepsi denenmiş çalışmayan program yoktur. Size sunulan romların aynısını kullanıyorum. Sizdekilerden hicbir farkı yok. Eksik indirilen dosya, cwm sürümlerinin eski olması veya ROM dosyalarıyla oynama gibi nedenlerden dolayı birçok hatayla karşılarşınız. ROM dosyalarını değiştirmeyin ve aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın. Hicbir sıkıntı çekmezsiniz.

1 - ROM'u indirin. Dahili hafızaya ya da Harici karta atın.
2 - Telefonu CWM Modda Açın..
3 - Wipe data or factory reset.
4 - Wipe cache partition.
5 - Wipe Dalvike Cache.
6 - Format System.
7 - Install ROM.
@Bilgemet ne istediğini bilmiyorsun sanırım. Son sürümü kullanırken geri dönüş yapmak için sıfırdan bir ROM Kurman gerekiyor. Tüm programlar sisteme entegre edildikten sonra RAM optimizasyonu yapılır ve imzalanır. Birbiriyle uyumlu olmayan programlar ya hata verir yada sistem uygulamasıysa açılışa izin vermez. Kullandığınız romların hepsini en az 10kere kurup denemişligim var.

Miui v6 port için şuan ART Desteği yok. Eski sürümlerde birkaç deneme yaptım ama olumlu sonuç alamadım. Ama miui v5 için ART desteği var. Deneyip başarılı olan arkadaşlar var.

Bilgemet

Üye
Tmm sağol.

coskuner68

Üye
Şuan 5.4.10 güncellemesi geldi hafıza yetersiz diye indiremiyorum sorun sizce ne boş alan telefonda 2.35gb görünüyor ama yine aynı hatayı veriyor

Bilgemet

Üye
yeni guncellemeyi sisterm guncellemeden kuruyorum. buraya upload edilmedi daha galiba

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Şuan 5.4.10 güncellemesi geldi hafıza yetersiz diye indiremiyorum sorun sizce ne boş alan telefonda 2.35gb görünüyor ama yine aynı hatayı veriyor

5.4.10 güncellemesini daha yayınlamadım. 2-3 Güne kadar yayınlarım. Sen nerden buldun güncellemeyi ???

coskuner68

Üye
Telefon yeni güncelleme uyarısı verdi ordan haberim oldu ama söylediğim sorun sadece bende mi yeterli boş alan yok diyor

Bilgemet

Üye
Bana da yeni güncelleme uyarisi geldi. Bu cok uzel olmus bence. Bildirim cubugu ile ilgilo biseyler degistirdin sanirim. Bi farkli geldi.

sadiozkan1985

Üye
Ben GM'nin güncel sürümünü (4.4.2) telefon üzerinden internetten güncelledim. Şuan bu romu MİUİ yüklemek istiyorum 3e recovery var ve bunu bir türlü CWM Recovery yada Philz Recovery flashlayamadım :( Bu romu yükleyemiyorum yardım lütfen. Çözüm bulun bana..

Bilgemet

Üye
Telefonu jb surume getir rootla. Flashify ile philz recovwery dosyasini herhangi bir siteden indirip flashla . sonra romu kur. Kitkatt olmdiydi bende.

sadiozkan1985

Üye
hmm eskiye geri dön diyosun yani? Kitkat oldugu içinmi :( ne zamandır ugrasıyorum ya..

Üst Alt