sw33tking
Üye
@sw33tking paid themes modülü ücretli temaları ücretsiz mi indiriyor
Ücretli temaları Mi Hesabı ile oturum açmadan ücretsiz indirmene yarıyor.
Mi Hesabı olursa indirmez mi pekiÜcretli temaları Mi Hesabı ile oturum açmadan ücretsiz indirmene yarıyor.
Mi Hesabı olursa indirmez mi peki
Teşekkür ederim. Romda Çalışmalar daha güzel olmaya basladı.Ücretli temaları Mi Hesabı ile oturum açmadan ücretsiz indirmene yarıyor.
İndirir.....
eski sürüme dönmek istiyorsan Miui v6 - 5.4.5 full Rom indir kur recovery den kardesimBiraz kasiyo sanki
launcher harinc hicbiyer kasmiyo ama launcher cok kasiyo
Eski surume donmek icin bir update hazirlayabilir misin?
Bide wipe falan yapmaya gerek varmi yoksa normal rom kurar gibi bastan mi kurmaliyim.eski sürüme dönmek istiyorsan Miui v6 - 5.4.5 fu ll Rom indir kur recovery den kardesim
sw33tking galiba sen çalışma zamanını art den dalvike cevirdin. Onu bizim ayarlayabilecegimiz bir guncelleme yapsan. Yada xposed i kaldirsak duzelir mi ben bu guncellemeyi sevdim ama launcher kasıyo :-(
Bide wipe falan yapmaya gerek varmi yoksa normal rom kurar gibi bastan mi kurmaliyim.
hocam kolay gelsin. Ben bunu kurdum ama kamera çalışmıyor hatası alıyorum. Bununla ilgili bir çözüm var mı acaba ya da karşılan ?
(v5.4.5 sürümün yükledim)
sw33tking galiba sen çalışma zamanını art den dalvike cevirdin. Onu bizim ayarlayabilecegimiz bir guncelleme yapsan. Yada xposed i kaldirsak duzelir mi ben bu guncellemeyi sevdim ama launcher kasıyo :-(
Şuan 5.4.10 güncellemesi geldi hafıza yetersiz diye indiremiyorum sorun sizce ne boş alan telefonda 2.35gb görünüyor ama yine aynı hatayı veriyor