hataların giderilmesi şahsınıza aitmi çünkü 5.3.27 sürümü de çıktı ondan soruyorum eğer şahsınıza ait ise sizin sürümü indireceğim teşekkür ederim rom için güzel bir çalısmayeni sürüm 5.3.20 'yi deneyin, çoğu hatalar giderildi.
hataların giderilmesi şahsınıza aitmi çünkü 5.3.27 sürümü de çıktı ondan soruyorum eğer şahsınıza ait ise sizin sürümü indireceğim teşekkür ederim rom için güzel bir çalısma
Sıkıntı Yok..miui 4.9.bilmemne tam hatırlamıyorum -v5- bu romda kamera sorunu vardı bende ön ve arka kamera. ikisi de yoktu. bu romda durum nasıl
Miui v6 - 5.3.29 sürümünüzü dün indirdim telefona kurduğumda superuser uygulaması telefona kurmadı romun içinde vardı evet ama telefona kurulum yapmadı insallah 5.4.3 sürümünde yoktur böyle bir sorun
Kardes araclar izinler bolumunden root uaktif etmen grrekiyor.Miui v6 - 5.3.29 sürümünüzü dün indirdim telefona kurduğumda superuser uygulaması telefona kurmadı romun içinde vardı evet ama telefona kurulum yapmadı insallah 5.4.3 sürümünde yoktur böyle bir sorun

MIUI V6 - 5.4.3 full sürümünü indir kur geri kalanlar eski sürüm diğer sorularına gelirsek ben görüsüyorum görüntülü olarak line vs uygulamaları ile sorun yok clash of clans oyununu bende oynuyorum sıkıntı yok kaldıgın yerden devam edebilirsin sadece rom da google + uygulaması yok google play den kur kaldığın yerden devam edersin oyuna.Kardesim ben romu yukledigimde ne gibi sorunlarla karsilasa bilirim . yazabilirmisin. Denedikten sonra orjinal roma donmek bazen zor oluyo. Bide yulemem gerekn fixleri guncellemeleri romu falan linkleri yenilendimi bu sabah indiremedim de
Edit: cok fazla link olunca kafam karisti
Edit (2):bu romda goruntulu konusma yok -hic bi miui romde gormedim- galiba. Tango, skype vs. Uygulamalarla bunu saglayabilirmiyiz. Bide bunda google uygulamasi, google play hizmetleri ve play store varmi. Clash of clans oynuyorum da. Kaldigim yerden devam etmek istiyorum![]()
yine superuser uygulaması kurulmadı ama neyse önemli değil google playden uygulamayı kurunca root işlemi oluyor. miui 5.4.3 sürümdede bir sorun görmedim zaten önceki sürümlerdede hata yoktuteşekkür ederim ellerine sağlık
başkasının yaptığı romlardan burda neden bahsedeyim ben sadece @sw33tking bahsediyorum error demesinin sebebi senin recoveryden o başka recovery yüklesen olabilir romu kurabilirsinÖnceki sürümlerden kastin @sw33tking in sürümleri mi? Çünkü ben de javajohn , cyber7khan ve el7is ın sürümlerinde hatalr vardi
Deneyeyim dedim de onceden oluyo du simdi philrz yukleyemedim. Error diyo dosya kopyalanamadi diyo. Ne yapmaliyim
J.b. roma geri donsem sorun cozulur mu suan kitkattayim.