GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Romda cok fazla kilitlenme yasadim eski roma geri donmek zorunda kaldim gorsellik muazzam fakat agir yuklerde kilitleniyor rom

muhammetonur.aslan

muhammetonur.aslan

Üye
İnternet verisinde de bu sıkıntı var arada internet gidiyor baska telefona taktigimda sıkınti olmuyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm 5.3.20 'yi deneyin, çoğu hatalar giderildi.

tr0j3n

tr0j3n

Üye
yeni sürüm 5.3.20 'yi deneyin, çoğu hatalar giderildi.
hataların giderilmesi şahsınıza aitmi çünkü 5.3.27 sürümü de çıktı ondan soruyorum eğer şahsınıza ait ise sizin sürümü indireceğim teşekkür ederim rom için güzel bir çalısma

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
hataların giderilmesi şahsınıza aitmi çünkü 5.3.27 sürümü de çıktı ondan soruyorum eğer şahsınıza ait ise sizin sürümü indireceğim teşekkür ederim rom için güzel bir çalısma

Evet bana ait

Bilgemet

Üye
miui 4.9.bilmemne tam hatırlamıyorum -v5- bu romda kamera sorunu vardı bende ön ve arka kamera. ikisi de yoktu. bu romda durum nasıl

tr0j3n

tr0j3n

Üye
Miui v6 - 5.3.29 sürümünüzü dün indirdim telefona kurduğumda superuser uygulaması telefona kurmadı romun içinde vardı evet ama telefona kurulum yapmadı insallah 5.4.3 sürümünde yoktur böyle bir sorun

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Miui v6 - 5.3.29 sürümünüzü dün indirdim telefona kurduğumda superuser uygulaması telefona kurmadı romun içinde vardı evet ama telefona kurulum yapmadı insallah 5.4.3 sürümünde yoktur böyle bir sorun

Aynı romu 1 hafta kullandım bende yüklü olarak geliyor. Recoveryden yükleme yaparken eksik kurulum yapmıyorsun değilmi??

Bilgemet

Üye
Kardes araclar izinler bolumunden root uaktif etmen grrekiyor.

tr0j3n

tr0j3n

Üye
Bazı programlarda araçlar kısmından rootu aktif etsen bile problem yaratabiliyor o yüzden superuser uygulaması var rom da recovery den eksik bir şey yapmıyorum çünkü yıllardır rom kurulumu yaparım telefonlarıma öyle bir hatam olmaz diye düşünüyorum

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
MIUI V6 - 5.4.3 Ota güncellemesi ve Full Rom eklenmiştir.

tahacan1

Üye
Elıne koluna yuregıne saglık kardesım.
Dıger forumda kıskanclıktan dolayı actıgın konuyu kılıtlemısler.
Ellerıne saglık kardesım. Cok tesekkur ederım..

Bilgemet

Üye
Kardesim ben romu yukledigimde ne gibi sorunlarla karsilasa bilirim . yazabilirmisin. Denedikten sonra orjinal roma donmek bazen zor oluyo. Bide yulemem gerekn fixleri guncellemeleri romu falan linkleri yenilendimi bu sabah indiremedim de

Edit: cok fazla link olunca kafam karisti

Edit (2):bu romda goruntulu konusma yok -hic bi miui romde gormedim- galiba. Tango, skype vs. Uygulamalarla bunu saglayabilirmiyiz. Bide bunda google uygulamasi, google play hizmetleri ve play store varmi. Clash of clans oynuyorum da. Kaldigim yerden devam etmek istiyorum :D

Son düzenleme:
tr0j3n

tr0j3n

Üye
Kardesim ben romu yukledigimde ne gibi sorunlarla karsilasa bilirim . yazabilirmisin. Denedikten sonra orjinal roma donmek bazen zor oluyo. Bide yulemem gerekn fixleri guncellemeleri romu falan linkleri yenilendimi bu sabah indiremedim de

Edit: cok fazla link olunca kafam karisti

Edit (2):bu romda goruntulu konusma yok -hic bi miui romde gormedim- galiba. Tango, skype vs. Uygulamalarla bunu saglayabilirmiyiz. Bide bunda google uygulamasi, google play hizmetleri ve play store varmi. Clash of clans oynuyorum da. Kaldigim yerden devam etmek istiyorum :D
MIUI V6 - 5.4.3 full sürümünü indir kur geri kalanlar eski sürüm diğer sorularına gelirsek ben görüsüyorum görüntülü olarak line vs uygulamaları ile sorun yok clash of clans oyununu bende oynuyorum sıkıntı yok kaldıgın yerden devam edebilirsin sadece rom da google + uygulaması yok google play den kur kaldığın yerden devam edersin oyuna.

Bilgemet

Üye
İlgilendigin icim sagol kardes. En kisa zamanda kurucam ve yorumlarimi yazicam..

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
@tr0j3n benden önce cevaplamış, diyecek birşey bırakmamış. Teşekkürler

tr0j3n

tr0j3n

Üye
yine superuser uygulaması kurulmadı ama neyse önemli değil google playden uygulamayı kurunca root işlemi oluyor. miui 5.4.3 sürümdede bir sorun görmedim zaten önceki sürümlerdede hata yoktu :alkis teşekkür ederim ellerine sağlık

Bilgemet

Üye
yine superuser uygulaması kurulmadı ama neyse önemli değil google playden uygulamayı kurunca root işlemi oluyor. miui 5.4.3 sürümdede bir sorun görmedim zaten önceki sürümlerdede hata yoktu :alkis teşekkür ederim ellerine sağlık

Önceki sürümlerden kastin @sw33tking in sürümleri mi? Çünkü ben de javajohn , cyber7khan ve el7is ın sürümlerinde hatalr vardi
Deneyeyim dedim de onceden oluyo du simdi philrz yukleyemedim. Error diyo dosya kopyalanamadi diyo. Ne yapmaliyim
J.b. roma geri donsem sorun cozulur mu suan kitkattayim.

tr0j3n

tr0j3n

Üye
Önceki sürümlerden kastin @sw33tking in sürümleri mi? Çünkü ben de javajohn , cyber7khan ve el7is ın sürümlerinde hatalr vardi
Deneyeyim dedim de onceden oluyo du simdi philrz yukleyemedim. Error diyo dosya kopyalanamadi diyo. Ne yapmaliyim
J.b. roma geri donsem sorun cozulur mu suan kitkattayim.
başkasının yaptığı romlardan burda neden bahsedeyim ben sadece @sw33tking bahsediyorum error demesinin sebebi senin recoveryden o başka recovery yüklesen olabilir romu kurabilirsin

Üst Alt