Haber IOS 8.3 yayınlandı deneyimleriniz nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
8.2 güncel sürüm yüklüydü bende 270 mb geldi bu normâl mi ?

0MG90

0MG90

Üye
Normaldir

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Alihansd

Alihansd

Üye
8.3 beta 4 kullanyodum 1.1 gb güncelleme yazmış hocam :D güncelliyoruz artık
Birde beyler jailbreak hangisine önce gelicek? 8.2ye gelicekse imzalar kapanmadan geri döniyim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
8.3 beta 4 kullanyodum 1.1 gb güncelleme yazmış hocam :D güncelliyoruz artık
Birde beyler jailbreak hangisine önce gelicek? 8.2ye gelicekse imzalar kapanmadan geri döniyim
8.3 yayınlanacağı için 8.2 sürümünde JB yayınlanmayacak denildi nitekim 8.3 de çabucak geldi. Bu sürüme kısa zaman da çıkacaktır bence.

Alihansd

Alihansd

Üye
8.3'de kal diyosun :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
8.3 iphone 5 için aynı gibi geldi bana
8.3 iphone 5 için aynı gibi geldi bana

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben 6 plusta bile fark hissettim bahsettiğim animasyonun takılması gitmiş. Kaldı ki oldukça detaylı bir güncelleme oldu geçmemek saçma olacaktır.

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Şarj daha fazla gidiyor gibi geldi bana ama bu konuyu Gözlemleyen var mı ? 6

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bendede şarj iyileşmiş görünüyor ama arkadaşın da bahsettiği gibi birkaçgün beklemekte yarar var tel 5S

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben Facebook uygulamasının biraz zorlandığını hissediyorum şu an stabil değil nedense.

Sekonet

Sekonet

Üye
Son sürüm var ama Siri Türkçe değil neden olur bu ?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bende de ilk açılıştaki çoklu görev kasması oluştu. Öncelerde sadece klasörü ilk defa açarken olurdu ama artık ikisi birlikte devam ediyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar herkes 1 GB civarı diye bahsediyor ancak bende 280 MB dosya Büyüklüğü ve beta felan da yüklü değil ??
büyük ihtimal siz ota dan güncelleme kontrolü yaptınız ; 1 gb ve üzeri güncelleme dosyası çekenler itunes üzerinden güncelleme yapanlardır :oke: itunes üzerinden güncelleme yaparsanız cihaza sıfırdan kurulum olur , ota üzerinden yaparsanız ihtiyaç duyduğu kadarını günceller...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben şuana kadar bir sıkıntı görmedim ilk ekrandaki kilidi açınca simgelerin kasılıp gelmesi giderilmiş, klasöre girerken kasma yok, türkçe siri çok hoşuma gitti güzel olmuş bir kaç eksiği var tabiki ama onlarda ilerki güncellemeler ile giderilir, şarj şuana kadar çok iyi gitti devamıda böyle olur inşallah gözlemlerim bu yönde oldu :)

Alihansd

Alihansd

Üye
büyük ihtimal siz ota dan güncelleme kontrolü yaptınız ; 1 gb ve üzeri güncelleme dosyası çekenler itunes üzerinden güncelleme yapanlardır :oke: itunes üzerinden güncelleme yaparsanız cihaza sıfırdan kurulum olur , ota üzerinden yaparsanız ihtiyaç duyduğu kadarını günceller...
yoo ben direk telefondan güncelledim

Serhan

Serhan

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu özellik zaten diktede de vardı ?
4.Nesile kurdum.
Klavye çok iyi olmuş.
Siri ise Betadakinden daha çok insanı olmuş

0MG90

0MG90

Üye