Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bu haftada gelmeyecek...
Evrene birazda negatif enerji yayalım belki perşembe gününe kadar pozitif olur

Yok abi evrenin enerjisi bile etkimiyor adamlara. Ben diyeyim bu hafta umutsuz gezin bir sonraki hafta olur da gelirse ya da bu hafta (%10) ihtimalle gelirse falan hani mutlu oluruz. Ama üzülmeyiz. En güzeli bu. Ben ümidi kestim. Çokta tın dedim. Gelirse bir fotoğraflarına bakarım çok bug varsa hiç uğraşmam :)

ON9

ON9

Üye
Ekimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde
Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarak
Ekimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde
Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarak
;) gözümü de kırpayım da sonra gerçek algılayan arkadaşlar oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

;) gözümü de kırpayım da sonra gerçek algılayan arkadaşlar oluyor.

Telefon sürümünün final hali temmuz ayı gibi verilecek muhtemelen...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben amiral gemisiz W10 gelmiş ne yapayım acil yeni telefon bekliyorum

kayahan35

kayahan35

Üye

Spartanın logosu böyle olsa ya :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Buna biz doğum sancıları diyelim,doğduktan sonra nasıl büyüdüğünü inan biz bile anlamayacağız:)
bu nasıl bir sancıdır 3 senedir aynı hızla devam ediyor :). Bir de şöyle birşey var dünya devisin ama beceremiyorsun. ya da pazar payı düşük diye sallamıyorsun eyvallah.
Bari çıkaracağın son cihaza parmak izi okuyucusundan tut da böyle diğer platformlarda bulunan yeni donanımlarla dolu bir cihaz yap onun reklamını yap. o bile gelişmesini hızlandırır sistemin. biz sistem olarak bi adım gerideyiz cihaz olarak da aynı şekilde gerideyiz. hep geriden gidiyoruz. tamam sistem zor da bu donanımları bir araya koymak böyle büyük bir firma için bu kadar zor olmamalı.

thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar aramızda telefonunun ses kayıt edici mikrofonu arızalı olan yada bu durumla karşılaşmış birileri varmı? Biliyorum konu dışı bir yazı bu fakat telefon swap oldu, düzeldi, şimdi aynı sorun yine filizlendi. Çözüm için bir bilginiz varsa paylaşır mısınız? Belki yüklediğim bir programdan falan olmuştur diye dün telefona format attım ama sorun devam ediyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu nasıl bir sancıdır 3 senedir aynı hızla devam ediyor :). Bir de şöyle birşey var dünya devisin ama beceremiyorsun. ya da pazar payı düşük diye sallamıyorsun eyvallah.
Bari çıkaracağın son cihaza parmak izi okuyucusundan tut da böyle diğer platformlarda bulunan yeni donanımlarla dolu bir cihaz yap onun reklamını yap. o bile gelişmesini hızlandırır sistemin. biz sistem olarak bi adım gerideyiz cihaz olarak da aynı şekilde gerideyiz. hep geriden gidiyoruz. tamam sistem zor da bu donanımları bir araya koymak böyle büyük bir firma için bu kadar zor olmamalı.
Bu dediklerinin hepsi inanıyorum ki wp10 final sürümü çıktıktan sonra teker teker gerçekleşecektir.belliki wp10 bir eşik haline geldi o eşik aşıldıktan sonra sıçramalar gerçekleşecektir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
wpfurkan

wpfurkan

Üye
2 ay olacak hala güncelleme yok.
Topluca bir güncelleme duasına mı çıksak artık bilemiyorum.

skynet

Üye
Bu haftada gelmezse artık beklemeyi bırakacağım

SLH.55

SLH.55

Üye
beklemekten hatim indirir olduk.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bu dediklerinin hepsi inanıyorum ki wp10 final sürümü çıktıktan sonra teker teker gerçekleşecektir.belliki wp10 bir eşik haline geldi o eşik aşıldıktan sonra sıçramalar gerçekleşecektir.
inşallah dediğin gibi olur kardeşim :) en azından beklentilerimiz boşa çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar aramızda telefonunun ses kayıt edici mikrofonu arızalı olan yada bu durumla karşılaşmış birileri varmı? Biliyorum konu dışı bir yazı bu fakat telefon swap oldu, düzeldi, şimdi aynı sorun yine filizlendi. Çözüm için bir bilginiz varsa paylaşır mısınız? Belki yüklediğim bir programdan falan olmuştur diye dün telefona format attım ama sorun devam ediyor.
Telefonu yere filan düşürdüysen eğer belki ses alıcı cihaz arızalanmıştır.

zbahadir

Üye
Windows 10 Mobile çıkana kadar bizim telefonlar demode olur. Şimdiden yeni telefon bakınmaya başlasam iyi olacak.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Windows 10 Mobile çıkana kadar bizim telefonlar demode olur. Şimdiden yeni telefon bakınmaya başlasam iyi olacak.
Zaten wp 10 çıktığında 920 ye yeni batarya taktırıp bizimkilere vereceğim.Bende orta segment yada üst wp 10 telefon alacağım yoksa bu 920yle gidecek iş değil

dakamon

dakamon

Üye
Bide bu akşam geliyormuş :)

Üst Alt