emz
Üye
L520 ram bozulduğu için swap oldu![]()
O nasıl oldu ya? Nasıl bozulmuş ram???
Telefon çalışmaz ondan sonra 
L520 ram bozulduğu için swap oldu![]()
Telefon çalışmaz ondan sonra 
Bu haftada gelmeyecek...
Evrene birazda negatif enerji yayalım belki perşembe gününe kadar pozitif olur

Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarakEkimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde
Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarakEkimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde
Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarak
Ekimde Suresi bitiyor ama Muhtemelen PC sürümünden bahsediyorlar. Dünyada 30 milyon cihazı olan bir firmanın bir güncellemeyi 2-3 aya yaydığını düşününce yaklaşık 5milyar bilgisayarın 4-4,5 milyarına aynı güncellemeyi vermesi 15 yılı buluyor matematiksel olarak
gözümü de kırpayım da sonra gerçek algılayan arkadaşlar oluyor.
Biz kendimizi Eylül gibi hazırlayalım abi o zaman, eylül ayının 3. PerşembesiTelefon sürümünün final hali temmuz ayı gibi verilecek muhtemelen...

Telefon sürümünün final hali temmuz ayı gibi verilecek muhtemelen...
eğer öyleyse ben Ekim diyorum o haldeBiz kendimizi Eylül gibi hazırlayalım abi o zaman, eylül ayının 3. Perşembesi![]()

Buna gerçekten çok inanmak isterdimTelefon sürümünün final hali temmuz ayı gibi verilecek muhtemelen...

bu nasıl bir sancıdır 3 senedir aynı hızla devam ediyorBuna biz doğum sancıları diyelim,doğduktan sonra nasıl büyüdüğünü inan biz bile anlamayacağız![]()
. Bir de şöyle birşey var dünya devisin ama beceremiyorsun. ya da pazar payı düşük diye sallamıyorsun eyvallah. Bu dediklerinin hepsi inanıyorum ki wp10 final sürümü çıktıktan sonra teker teker gerçekleşecektir.belliki wp10 bir eşik haline geldi o eşik aşıldıktan sonra sıçramalar gerçekleşecektir.bu nasıl bir sancıdır 3 senedir aynı hızla devam ediyor. Bir de şöyle birşey var dünya devisin ama beceremiyorsun. ya da pazar payı düşük diye sallamıyorsun eyvallah.
Bari çıkaracağın son cihaza parmak izi okuyucusundan tut da böyle diğer platformlarda bulunan yeni donanımlarla dolu bir cihaz yap onun reklamını yap. o bile gelişmesini hızlandırır sistemin. biz sistem olarak bi adım gerideyiz cihaz olarak da aynı şekilde gerideyiz. hep geriden gidiyoruz. tamam sistem zor da bu donanımları bir araya koymak böyle büyük bir firma için bu kadar zor olmamalı.
inşallah dediğin gibi olur kardeşimBu dediklerinin hepsi inanıyorum ki wp10 final sürümü çıktıktan sonra teker teker gerçekleşecektir.belliki wp10 bir eşik haline geldi o eşik aşıldıktan sonra sıçramalar gerçekleşecektir.
en azından beklentilerimiz boşa çıkmaz.Telefonu yere filan düşürdüysen eğer belki ses alıcı cihaz arızalanmıştır.Arkadaşlar aramızda telefonunun ses kayıt edici mikrofonu arızalı olan yada bu durumla karşılaşmış birileri varmı? Biliyorum konu dışı bir yazı bu fakat telefon swap oldu, düzeldi, şimdi aynı sorun yine filizlendi. Çözüm için bir bilginiz varsa paylaşır mısınız? Belki yüklediğim bir programdan falan olmuştur diye dün telefona format attım ama sorun devam ediyor.
Zaten wp 10 çıktığında 920 ye yeni batarya taktırıp bizimkilere vereceğim.Bende orta segment yada üst wp 10 telefon alacağım yoksa bu 920yle gidecek iş değilWindows 10 Mobile çıkana kadar bizim telefonlar demode olur. Şimdiden yeni telefon bakınmaya başlasam iyi olacak.