Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
umarım gerçek bir windows deneyimi olur windows 10 mobile.

Artık takip eden değil yön veren bir platform konumuna geçer inşallah.
Ben en geç 2 seneye aranan ve merak edilen aynı zamanda da çok daha fazla kullanıcıya hitap eden bir sistem olacağına inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ben en geç 2 seneye aranan ve merak edilen aynı zamanda da çok daha fazla kullanıcıya hitap eden bir sistem olacağına inanıyorum.
2 sene önce de böyle diyorduk :) bu hızla hiç bişey olmaz. biz vazgeçemeyenler olarak microsoft pes edene kullanırız.

• Beğen
Tepkiler: orian ve ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
2 sene önce de böyle diyorduk :) bu hızla hiç bişey olmaz. biz vazgeçemeyenler olarak microsoft pes edene kullanırız.
Buna biz doğum sancıları diyelim,doğduktan sonra nasıl büyüdüğünü inan biz bile anlamayacağız:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yalnız çoğunluk ihtimal salı günü bekliyoruz ve salı günü yarından sonra. Hadi bakalım. İnşallah beklettiklerine değecek bir güncelleme gelir.

skynet

Üye
Bu hafta da gelmez bence

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bence hiç gelmesin, ilk başlardaki gibi sızıntı bilgilere odaklanalım, final sürümü gelince hunharca kurcalayalım telefonlarımızı yeni ne var diye :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence hiç gelmesin, ilk başlardaki gibi sızıntı bilgilere odaklanalım, final sürümü gelince hunharca kurcalayalım telefonlarımızı yeni ne var diye :)
Final sürümünün tüm cihazlara gelmesi bi seneyi bulur şaka maka

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ekimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde

• Beğen
Tepkiler: byibo
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelirse Ekimde :)
Gelmezse .....
çokta tınn

Açıkçası bu telefona mahkumum ben perti çıkana kadar, cihaz değişimide yapıldı zaten bir buçuk yıl sonra sıkıntım yok o yüzden

emz

emz

Üye
Açıkçası bu telefona mahkumum ben perti çıkana kadar, cihaz değişimide yapıldı zaten bir buçuk yıl sonra sıkıntım yok o yüzden

Senin cihaz neydi? Neden değişti? Benim 525'de saçma sapan son bir aydır azıcık sert bir bırakmada ya da ufak bir sallanmada, hafif bir bükülmeden yeniden başlıyor. Acaba arızalandı mı yoksa kapak mı gevşedi anlamadım. Bakalım kapağı değiştirdim diğer rengi taktım eğer devam ederse sanırım servis yolu görünecek:(

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Senin cihaz neydi? Neden değişti? Benim 525'de saçma sapan son bir aydır azıcık sert bir bırakmada ya da ufak bir sallanmada, hafif bir bükülmeden yeniden başlıyor. Acaba arızalandı mı yoksa kapak mı gevşedi anlamadım. Bakalım kapağı değiştirdim diğer rengi taktım eğer devam ederse sanırım servis yolu görünecek:(

L520 ram bozulduğu için swap oldu :D

parberk99

parberk99

Üye
Lütfen unutmayın ki ios betaları çıktıklarında çok sorunlu oluyor. Ayrıca desteklenen cihazların sayısı wp'ye göre çok çok daha az.
Bunun üzerine bir de şu durum var: Nadella bizim için pazar payı önemli değil insanların ms servislerini ve uygulamalarını kullanmaları önemli diye açıklama yapmıştı. Yani wp nadella'nın gözünde bizim düşündüğümüz kadar önemli değil ve wp BENCE şirketin içinde kenarda köşede sürdürülen bir proje durumuna geldi ve ekstradan wp'nin gelişimi için harcanan para azalsın diye bütün sistemler birleştirildi. Başka türlü live lockscreen saçmalığını ve berbat müzik uygulamasını kendime açıklayamıyorum.
Apple buna karşılık hep bize gelin iphone alın macbook alın apple tv alın ios osx kullanın diyor. Arada çok büyük düşünce farkı var.

Apple'da iphone'a ağırlık vericeem derken iMac'i iPod'u unuttu

Emre

Üye
konu androidden iosa kadar geldi amacını aştı bence :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu güncelleme gelse de konu tazelense:)

serinaga

serinaga

Üye
Fırtına öncesi sessizlik hakim sanırım ...

dakamon

dakamon

Üye
Bu konuda apple ın ne işi var :D

braayn

braayn

Üye
Bu haftada gelmeyecek...
Evrene birazda negatif enerji yayalım belki perşembe gününe kadar pozitif olur

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, symbianbelle ve afwerker

Üst Alt