BelaMonte
Üye
Translate çevirisi bu; az çok ne demek istediği belli zaten.Ne demek istemiş ki acaba?
Merhaba millet! gülümseme ifade simgesi
Hepinizin beni biliyorsun.
Ben de "Windows Phone adam" olarak bilinen, Nawzil duyuyorum.
Emrah Kamalak size insanlar burada benim hakkımda bir çok konuşmak söyledi, bu yüzden bu gruba katılmadan düşündüm.
Ben sadece grup ismimi aradı ve bana ve benim ekran mesaj ve tweets hakkında pek çok mesaj bulundu.
Günümüzde insanların çoğu bana soruyorsun "Ne zaman telefonlar geliyor Windows 10 Teknik Önizleme sonraki inşa nedir?"
Ve ben hep söylüyorum cevap "Yakında geliyor, ama ben kesin bir tarih söyleyemem" olduğunu, aslında hiç kimse kesin bir tarih bilir. Hiçbir sabit tarih yoktur. Bir sonraki Teknik Önizleme bırakmadan önce sabit olması gereken bazı hatalar vardır.
Ben senin en çok gördüm düşünüyorum, birkaç gün önce benim Twitter'da Lumia 930 üzerinde bu hataların birini işaret etti. Orada bu gibi diğer bazı hatalar vardır, ve bunlar önizleme bırakmadan önce sabit olması gerekir. Yani lütfen sabırlı olun. Çok yakında geliyor.
Ben Lumia 930 Windows 10 Teknik Önizleme var, ve o kadar çok hata var. Yani ben bile bu hataların düzeltilmesi için bekliyorum.
Cevabım aynı değil, beni tekrar ve tekrar bu konuda soran mesajı yapın.
Ben insanlar benim mesajların birini yanlış ve ben Perşembe günü geliyor demiştin, ama ben öyle bir şey demedim olabilir, bu 2 Nisan gelecektir söylemedi.
Bu grubun bir üyesi burada bazı üyeler bir "yalancı" ve ben sana insanları aldatıp olduğumu söyledi bana. Bana inan ister inanma eğer umurumda değil. Bana inan ya da ben bir yalancıyım derseniz ben sizin gibi, Windows Phone kullanıcıları ve meraklıları için, benim için önemli değil ne yapmak.
Yalnızca İngilizce aşağıdaki yorum, bu yüzden anlayabiliyorum Lütfen.
ama kesin bir tarih diye bekleyin artık