Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ne demek istemiş ki acaba?
Translate çevirisi bu; az çok ne demek istediği belli zaten.

Merhaba millet! gülümseme ifade simgesi

Hepinizin beni biliyorsun.
Ben de "Windows Phone adam" olarak bilinen, Nawzil duyuyorum.

Emrah Kamalak size insanlar burada benim hakkımda bir çok konuşmak söyledi, bu yüzden bu gruba katılmadan düşündüm.

Ben sadece grup ismimi aradı ve bana ve benim ekran mesaj ve tweets hakkında pek çok mesaj bulundu.

Günümüzde insanların çoğu bana soruyorsun "Ne zaman telefonlar geliyor Windows 10 Teknik Önizleme sonraki inşa nedir?"
Ve ben hep söylüyorum cevap "Yakında geliyor, ama ben kesin bir tarih söyleyemem" olduğunu, aslında hiç kimse kesin bir tarih bilir. Hiçbir sabit tarih yoktur. Bir sonraki Teknik Önizleme bırakmadan önce sabit olması gereken bazı hatalar vardır.
Ben senin en çok gördüm düşünüyorum, birkaç gün önce benim Twitter'da Lumia 930 üzerinde bu hataların birini işaret etti. Orada bu gibi diğer bazı hatalar vardır, ve bunlar önizleme bırakmadan önce sabit olması gerekir. Yani lütfen sabırlı olun. Çok yakında geliyor.
Ben Lumia 930 Windows 10 Teknik Önizleme var, ve o kadar çok hata var. Yani ben bile bu hataların düzeltilmesi için bekliyorum.
Cevabım aynı değil, beni tekrar ve tekrar bu konuda soran mesajı yapın.

Ben insanlar benim mesajların birini yanlış ve ben Perşembe günü geliyor demiştin, ama ben öyle bir şey demedim olabilir, bu 2 Nisan gelecektir söylemedi.
Bu grubun bir üyesi burada bazı üyeler bir "yalancı" ve ben sana insanları aldatıp olduğumu söyledi bana. Bana inan ister inanma eğer umurumda değil. Bana inan ya da ben bir yalancıyım derseniz ben sizin gibi, Windows Phone kullanıcıları ve meraklıları için, benim için önemli değil ne yapmak.

Yalnızca İngilizce aşağıdaki yorum, bu yüzden anlayabiliyorum Lütfen.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Anlaşıldı ki öyle haftaya kesin diye bişiy yok yani,bunların çok yakında demesine de bakmayın bence.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu önümüzdeki haftaya da kesin diyemeyiz diyor. Yani bana sorarsanız built etkinliğinden önce gelmesi de mümkün gözükmüyor. Hani sizde benim geçen hafta itibariyle yaptığım gibi ümidinizi kesin. Hani gelirse sürpriz olur. Kendinizi yorduğunuza değmiyor. Geldiği zaman yeniden bir şans verir inceleriz:) ama kesin bir tarih diye bekleyin artık:)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bilgisayarım açık olsa net bir çeviri yapabilirdim ama bilgisayarımdan çok uzaktayım o yüzden tam çeviri için @bulutsuzgece abiyi bekliyoruz :) özet geçecek olursam;
Yakında gelecekmiş ama kesin bir tarih veremiyormuş çünkü kendisi de bilmiyormuş. Kendi 930 undan bug fotosu atmış, 930 bug doluymuş. Nisan 2yi kesin bir tarih olarak belirtmemiş, yanlış anlaşılma olmuş. Sabırlı olmamızı istiyor. Bir de oraya yorum yapacakların ingilizce yapmasını istiyor anlayabilmesi için :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Özgür @bulutsuzgece haftaya perşembe den çok ümitliydi,hepimizi ters köşe yaptılar sanırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür @bulutsuzgece haftaya perşembe den çok ümitliydi,hepimizi ters köşe yaptılar sanırım.

Eve yeni geldim.
10 saatim direksiyonda geçti, direk yatağa girdim.
Gözlerim acıyor.
Nawzil'in söylediklerini sizin için çeviririm yarın sabah.

Güncelleme konusuna gelince; bu haftaiçi kesin gelecek diye düşünüyorum.

Gabe "en azından bir hafta daha lazım" demişti, o haftayı da geride bıraktık.

Bu hafta perşembeye kadar gelmesi lazım:hmmm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bana yalancı diyonuz umrumda değil demiş :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana yalancı diyonuz umrumda değil demiş :D
Ama adamların net tarih verdiklerine ben şahit olmadım gerçi.
Eve yeni geldim.
10 saatim direksiyonda geçti, direk yatağa girdim.
Gözlerim acıyor.
Nawzil'in söylediklerini sizin için çeviririm yarın sabah.

Güncelleme konusuna gelince; bu haftaiçi kesin gelecek diye düşünüyorum.

Gabe "en azından bir hafta daha lazım" demişti, o haftayı da geride bıraktık.

Bu hafta perşembeye kadar gelmesi lazım:hmmm
Sen istirahatine bak bize lazımsın herzaman :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
Hafataya kesin gelmez kesinlikle beklemeyin gelmez.

Birazda olaya olumsuz bakalım belki gelir.

• Beğen
ademoz05

ademoz05

Üye
Beyler haberiniz var mı bilmiyorum ama, ben facebook'tan windows Phone kullanıcıları kulübündeyim. Nawzil bu guruba girip şunu yazdı;

Hello everyone! smile ifade simgesi

I think you all know me.
I am Nawzil, also known as "the Windows Phone guy".

Emrah Kamalak told me you people talk a lot about me here, so I thought of joining this group.

I just searched my name in the group and found so many posts about me and screenshots my posts and tweets.

Nowadays most of you people are asking me "When is the next build of Windows 10 Technical Preview for phones coming?"
And the answer I always say is "It is coming soon, but I can't say an exact date", actually no one knows an exact date. There is no fixed date. There are some bugs which have to be fixed before releasing the next Technical Preview.
I pointed out one of those bugs on Lumia 930 on my Twitter some days ago, I think most of you saw that. There are some other bugs like that, and they have to be fixed before releasing the preview. So please be patient. It is coming very soon.
I have Windows 10 Technical Preview on my Lumia 930, and it has so many bugs. So even I am waiting for those bugs to be fixed.
Please don't message me again and again asking about this, my answer is the same.

I did not say it will come on April 2, may be you people misunderstood one of my posts and thought I said it is coming on Thursday, but I did not say that.
A member of this group told me that some members here said that I am a "liar" and I am fooling you people. I don't care if you believe me or not. I do what I do for Windows Phone users and enthusiasts like you, it doesn't matter to me if you believe me or say I am a liar.

Please comment below in English only, so I can understand.
Mobildeyim dise ss atamıyorum
Herkese merhaba :)

Sanırım hepiniz beni tanıyorsunuz.
Ben "Windows Phone adamı" olarak da tanınan Nawzil,

GEYİK MUHABBETİ.

Son günlerde bir çoğunuz Windows 10 teknik on izlemenin telefonlar için olan sonraki surumu ne zaman gelecek diyen soruyorlar. Cevapsa her zaman şuydu "yakında geliyor , ama kesin bir tarih söyleyemem", aslında kimse bunu bilmiyo. Kararlaştırılmış bir tarih yok. Güncellememe yayınlamadan önce duzeltilmesi gereken bazı hatalar (buglar) var.
bir kaç gün evvel Lumia 930daki bu buglardan birini twitter'ımda gösterdim, bir çoğunuz görmüştür sanırım. Bu şekilde başka bug'lar da var, ve güncelleme yayınlanmadan düzeltilmek zorundalar.. Yani sabırlı olun, çook yakında geliyorr.
Benim Windows 10 teknik on izleme olan lumia 930'umda da bir suru bug var. Ben bile bekliyorum düzeltilmesi için.
Lütfen bu konuda bana saha fazla mesaj atmayın ve soru sormayın. Cevabın aynı olacaktır.

Ben güncelleme 2 nisanda gelecek demedim, belki siz beni yanlış anladınız ve perşembe günü gelecek dediğimi duşundunuz ama öyle bir şey demedim.
Bu gruptan bir üye de bana burdaki bazı uyelerin bana 'yalancı' dediğini ve sizleri kandırdığımı (aptal yerine koydugumu) soylediğini. Bana inanıp inanmanız umrumda değil. Ne yapıyorsam Windows Phone kullanıcıları ve sizin gibi meraklıları için yapıyorum. , bana inanmanız veya bana yalancı demeniz benim için bir anlam ifade etmiyor.

lütfen sadece İngilizce yorum yapın ki anlayabileyim

• Beğen
Tepkiler: byibo, StRonK ve zaakaan
mp2934

mp2934

Üye
Aslında adam mantıken doğru söylüyor tam bir tarih ve gün vermediler hazır olduğu zaman yayınlanır bug varken güncelleme yapmak ister misiniz.Bizim sitemimizde neden bu kadar geciktiği ancak gecikebilir sorun çıkabilir gözden illa ki bir şey kaçar biraz hak vermek lazım o kadar da kulaklarını çınlatmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve sfgnrl
braayn

braayn

Üye
Ms her ay bundan sonra güncelleme vereceğiz demedimi ? Dedi burada herkes ilk wp 10 Tp verildiği hafta her ay bundan sonra güncelleme verecekleri duyunca sevindi.Şimdi 12 şubat gibi yayınlanan wp 10 Tp sürümü sonrası 12mart günü 1 aylık reklam bitti .Doğal olarak bu sure sonrası wp kullanıcıları ikinci liste ve güncellemeyi beklediler.O zaman kimse k.bakmasın ama hedef gabriel demiyorum burada sorumlu firma ms .Ms çatısı altında çalışan tek bir yazılımcının başarısıda Ms'nin başarısıdır.Tek bir yazılımcının hatasıda MS'nin hatasıdır.Her ay güncelleme verilecek diyen kimse suç onun değil MİCROSOFT'tun dur.Kaldi ki yalan bir haber ise ozaman çıksın biri yalan haber kardeşim her ay güncelleme vermek MS'nin harcı değildir. Demesi lazım.şunuda anladım ki güncelleme konusunda IOS'u tek geçerim...

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve yuvanacuu
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Ms her ay bundan sonra güncelleme vereceğiz demedimi ? Dedi burada herkes ilk wp 10 Tp verildiği hafta her ay bundan sonra güncelleme verecekleri duyunca sevindi.Şimdi 12 şubat gibi yayınlanan wp 10 Tp sürümü sonrası 12mart günü 1 aylık reklam bitti .Doğal olarak bu sure sonrası wp kullanıcıları ikinci liste ve güncellemeyi beklediler.O zaman kimse k.bakmasın ama hedef gabriel demiyorum burada sorumlu firma ms .Ms çatısı altında çalışan tek bir yazılımcının başarısıda Ms'nin başarısıdır.Tek bir yazılımcının hatasıda MS'nin hatasıdır.Her ay güncelleme verilecek diyen kimse suç onun değil MİCROSOFT'tun dur.Kaldi ki yalan bir haber ise ozaman çıksın biri yalan haber kardeşim her ay güncelleme vermek MS'nin harcı değildir. Demesi lazım.şunuda anladım ki güncelleme konusunda IOS'u tek geçerim...
Çunku ios musterisine değer veriyor ms gibi ikinci plana atıp önce pc yi düşünmüyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ms pc ile öne çıkmış, mobil bolumle kullanıcıları arasında dağlar kadar fark var normaldir yani

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
braayn

braayn

Üye
Çunku ios musterisine değer veriyor ms gibi ikinci plana atıp önce pc yi düşünmüyor
IOS güncelleme konusunda acemi değil onlarda ma tarafında olsun yada mobil tarafta olsun oldukça iyiler..

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lütfen unutmayın ki ios betaları çıktıklarında çok sorunlu oluyor. Ayrıca desteklenen cihazların sayısı wp'ye göre çok çok daha az.
Bunun üzerine bir de şu durum var: Nadella bizim için pazar payı önemli değil insanların ms servislerini ve uygulamalarını kullanmaları önemli diye açıklama yapmıştı. Yani wp nadella'nın gözünde bizim düşündüğümüz kadar önemli değil ve wp BENCE şirketin içinde kenarda köşede sürdürülen bir proje durumuna geldi ve ekstradan wp'nin gelişimi için harcanan para azalsın diye bütün sistemler birleştirildi. Başka türlü live lockscreen saçmalığını ve berbat müzik uygulamasını kendime açıklayamıyorum.
Apple buna karşılık hep bize gelin iphone alın macbook alın apple tv alın ios osx kullanın diyor. Arada çok büyük düşünce farkı var.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve ogzhnoTr
System X

System X

Üye
umarım gerçek bir windows deneyimi olur windows 10 mobile.

Artık takip eden değil yön veren bir platform konumuna geçer inşallah.

• Beğen

Üst Alt