GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

Lampetia14

Üye
Hocam merhaba elinize sağlık. Ancak link kırılmış s,ze zahmet yenilermisiniz? Bu arada 4 gb ile uyumlumu

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Önceki sürümlerden kastin @sw33tking in sürümleri mi? Çünkü ben de javajohn , cyber7khan ve el7is ın sürümlerinde hatalr vardi
Deneyeyim dedim de onceden oluyo du simdi philrz yukleyemedim. Error diyo dosya kopyalanamadi diyo. Ne yapmaliyim
J.b. roma geri donsem sorun cozulur mu suan kitkattayim.

Sana özelden yardımcı olayım. Tamam mı ?
Elıne koluna yuregıne saglık kardesım.
Dıger forumda kıskanclıktan dolayı actıgın konuyu kılıtlemısler.
Ellerıne saglık kardesım. Cok tesekkur ederım..

Üstüne üstlük Romlarını çalmakla suçladılar. Linkler herkese açık, Her dosyayı didik didik arayıp kontrol edebilirler. Birşey bulurlarsa biz burdayız.
Hocam merhaba elinize sağlık. Ancak link kırılmış s,ze zahmet yenilermisiniz? Bu arada 4 gb ile uyumlumu

Konu başlığında 4-16Gb diye belirttim zaten. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. ;)
yine superuser uygulaması kurulmadı ama neyse önemli değil google playden uygulamayı kurunca root işlemi oluyor. miui 5.4.3 sürümdede bir sorun görmedim zaten önceki sürümlerdede hata yoktu :alkis teşekkür ederim ellerine sağlık

5.4.5 versiyonunda düzeltmeler yaptım. SuperUSER hatasını düzelttim

tr0j3n

tr0j3n

Üye
5.4.3 sürümünde bir sorun var sanki sarja takıyorum ister %100 olsun çıkarttığımda lütfen sarj çihazınızı bağlayın yazıyor batarya da problem var desem eskisi gibi batarya performansı başka arkadaşlarda da öyle mi

tahacan1

Üye
Ben 3 gundur kullaniyorum 5.4.3 bir tane bile hata gormedim ellerine saglik.
Yanliz simdi 5.4.5 i kurucam fakat su kullandigim apk dosyalarini recoveryden zip seklinde kurmayi bi bilsem her seferinde 40 tane apk yuklemek zor oluyor hocam
Birde titanyum demeyin cunku onuda denedim cogunu geri yukledigimde hata verdi. Apk leri zip yapip recoveryden yuklemek icin hocam basit bir zip verirsenin yada ornek kalani ben hallederim
Diger forumda daha fazla tartismaya girmeyin hocam bence gereksiz kalite ortada :)

tr0j3n

tr0j3n

Üye
rom un olduğu rar dosyasının içinde data\miui\apps kısmı var onun içine apk dosyalarını atınca programları kuruyormuş bazı sitelerde öyle yazıyor ama tam bilemiyorum gerçekten kurulum oluyor mu denemedim hiç deneyebilirsin o yöntemi

tahacan1

Üye
rom un olduğu rar dosyasının içinde data\miui\apps kısmı var onun içine apk dosyalarını atınca programları kuruyormuş bazı sitelerde öyle yazıyor ama tam bilemiyorum gerçekten kurulum oluyor mu denemedim hiç deneyebilirsin o yöntemi

Olmuyo ustad ole cok denedim
Elimdeki apk dosyalarini yani google play uygulamalarinin zip yapip recoveryden kurmak istiyorum

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 gundur kullaniyorum 5.4.3 bir tane bile hata gormedim ellerine saglik.
Yanliz simdi 5.4.5 i kurucam fakat su kullandigim apk dosyalarini recoveryden zip seklinde kurmayi bi bilsem her seferinde 40 tane apk yuklemek zor oluyor hocam
Birde titanyum demeyin cunku onuda denedim cogunu geri yukledigimde hata verdi. Apk leri zip yapip recoveryden yuklemek icin hocam basit bir zip verirsenin yada ornek kalani ben hallederim
Diger forumda daha fazla tartismaya girmeyin hocam bence gereksiz kalite ortada :)

Ayarlardan yedekleme seçeneğini kullanın. Yedeklerken 3 seçenek var. Sistem - Uygulamalar - Hesaplar hepsini işaretle ve yedek al demen yeterli. Yeni miui ROM kurduğunda yedekleri aynı yerden geri yükle. Play storeden sürekli indirme eziyeti çekmezsin ;)
5.4.3 sürümünde bir sorun var sanki sarja takıyorum ister %100 olsun çıkarttığımda lütfen sarj çihazınızı bağlayın yazıyor batarya da problem var desem eskisi gibi batarya performansı başka arkadaşlarda da öyle mi
5.3.29 versiyonundan sonra bu uyarı çıkmaya başladı. Port hatası değil. Sonraki güncellemelerde bu sorun giderilecektir.

Bilgemet

Üye
jb roma dondum ve recovery kurmayi basardim. şu anda romu kuruyorum 5 dkye biter
ben direk 5,4,5 i kurdum

ekran birden gitti telefon brick oldu sandim :DDD
yenidem baslatiyormus (reboot system now demeye gerek kalmadan)

acilmasini bekliyorum
yazı tipleri falan şekil , :D
@sw33tking cok guzel bir rom olmus kurulum bitti. kamera falan sıkıntı yok. güncellemeleri nası yuklicez guncelleme geldigi zaman
kardesim valla eline ayagına saglık. allah işini ras getirsin. cok ugrasttiniz
ya bisey sorucam, son uygulamalara nası giriliyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
@Bilgemet
1 -)Çok eziyet olmasın diye yükleme bittikten sonra yeniden başlatma komutu ekledim. Uyarılarda zaten yeniden başlıyor yazısı çıkıyordu.

2 -) Som Uygulamalar için İlk kurulumdan sonra ayarlar düğmesine bi kere basman yeterli,
Tuşların görevilerini belirlemwek için ise;
Ayarlar > Diğer Ayarlar > Tuş Ayarları menüsü

3 - ) Ota yükseltme güncellemelerini yayınladığımda İstersen "Güncelle" uygulamasına girip "Güncelleme Paketini Seç" diyerek,
İstersen revoveryden direk flaşlayarak yükseltme yapabilirsin.

Bu arada beğendiğine sevindim. İyi Kullanmalar ;)

Bilgemet

Üye
sağol
ya nedense twitter e giriş yapmıyor. uygulamaya giriyor ama giriş yapmıyor:sos
twitter engellenmis pardon ama bir sorunla karsi karsiyayim. com.android.media işlevini durdurdu diye birsey cikip cikip duruyordu. kapandi. geri açtim. yine aynı şey cıktı. kendim kapattım açtım. bidaha çıkmadı. ama tekrar tam lazım olduğu yerde çıkarsa hapı yuttuk. (bildir miui ye basmıştşm belki hata kodu gelmiştir sana sw33tking)

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
sağol
ya nedense twitter e giriş yapmıyor. uygulamaya giriyor ama giriş yapmıyor:sos
twitter engellenmis pardon ama bir sorunla karsi karsiyayim. com.android.media işlevini durdurdu diye birsey cikip cikip duruyordu. kapandi. geri açtim. yine aynı şey cıktı. kendim kapattım açtım. bidaha çıkmadı. ama tekrar tam lazım olduğu yerde çıkarsa hapı yuttuk. (bildir miui ye basmıştşm belki hata kodu gelmiştir sana sw33tking)

Hangi sürümde bu hatayı verdi ?? Şu an bende son sürüm yüklü ve şimdiye kadar uygulamalarla ilgili böyle hatayla karşılaşmadım.

Bilgemet

Üye
Hangi sürümde bu hatayı verdi ?? Şu an bende son sürüm yüklü ve şimdiye kadar uygulamalarla ilgili böyle hatayla karşılaşmadım.
Son sürümdeyken oldu.
@sw33tking yapabilirsen sen bir zip dosyası yap. biz apk. ları onun içine atalım. fix kurar gibi kuralım olmaz mı. yada nası yapılacağı ile ilgili bir konu aç. şimdiden teşekkür ederim...

Emrebali05

Emrebali05

Üye
En son 5.3.27 versiyonu yuklemistim 5.4.5e gecme vakti geldi :)

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Son sürümdeyken oldu.
@sw33tking yapabilirsen sen bir zip dosyası yap. biz apk. ları onun içine atalım. fix kurar gibi kuralım olmaz mı. yada nası yapılacağı ile ilgili bir konu aç. şimdiden teşekkür ederim...

Çoğu APK sisteme uyum sağlamaz. Redmi-1 için çıkan sürümdeki ornijal dosyalar kullanıldı. Sistemle ilgili uygulamalarda değişiklik yaparsanız, Vereceğim OTA güncellemelerde hata alırsınız ve Versiyon yükseltemezsiniz. Bunu göze alıyorsanız istediğiniz apk da değişim yapabilirsiniz ;)

Bilgemet

Üye
Bir sistem özelliği mi yoksabir hata mı bilmiyorum ama telefon cebimdeyken bazen kapanıyor.?.!

sancaktürk

sancaktürk

Üye
5.4.5 sürümü için konuşuyorum. menüde geçerken kasıyor

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi

Bilgemet

Üye
5.4.5 sürümü için konuşuyorum. menüde geçerken kasıyor
Menude kasma bende de vardı. Telefonu kapatıp açtım düzeldi. Ama nedense galeri kasıyor.
sw33tking ####telefon arada kendiliginden kapaniyor########
Guncelleme bittigi gibi bu cikti

Com.google.procces.gapps. calismayi durdurdu.

Bekle. Tamam

Pil gostergesi bazen şaşırıyor. Ama yeniden baslattigimda. Yeni surumdeki durumu bilmiyorum.
of yaaaa framawork u kurdum xposedden telefon acilmiyor. romu yeniden kurmak zorunda kaldim. offfffff

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
@Bilgemet
romu enaz 10 defa kurup denedim. Hiç birinde senin aldığın hatalarla karşılaşmadım. Dosyalarda oynama yapmadığına veya yanlış kurmadığına emin misin ?

tr0j3n

tr0j3n

Üye
@sw33tking paid themes modülü ücretli temaları ücretsiz mi indiriyor

Üst Alt