Önceki sürümlerden kastin @sw33tking in sürümleri mi? Çünkü ben de javajohn , cyber7khan ve el7is ın sürümlerinde hatalr vardi
Deneyeyim dedim de onceden oluyo du simdi philrz yukleyemedim. Error diyo dosya kopyalanamadi diyo. Ne yapmaliyim
J.b. roma geri donsem sorun cozulur mu suan kitkattayim.
Elıne koluna yuregıne saglık kardesım.
Dıger forumda kıskanclıktan dolayı actıgın konuyu kılıtlemısler.
Ellerıne saglık kardesım. Cok tesekkur ederım..
Hocam merhaba elinize sağlık. Ancak link kırılmış s,ze zahmet yenilermisiniz? Bu arada 4 gb ile uyumlumu
yine superuser uygulaması kurulmadı ama neyse önemli değil google playden uygulamayı kurunca root işlemi oluyor. miui 5.4.3 sürümdede bir sorun görmedim zaten önceki sürümlerdede hata yoktuteşekkür ederim ellerine sağlık

rom un olduğu rar dosyasının içinde data\miui\apps kısmı var onun içine apk dosyalarını atınca programları kuruyormuş bazı sitelerde öyle yazıyor ama tam bilemiyorum gerçekten kurulum oluyor mu denemedim hiç deneyebilirsin o yöntemi
Ben 3 gundur kullaniyorum 5.4.3 bir tane bile hata gormedim ellerine saglik.
Yanliz simdi 5.4.5 i kurucam fakat su kullandigim apk dosyalarini recoveryden zip seklinde kurmayi bi bilsem her seferinde 40 tane apk yuklemek zor oluyor hocam
Birde titanyum demeyin cunku onuda denedim cogunu geri yukledigimde hata verdi. Apk leri zip yapip recoveryden yuklemek icin hocam basit bir zip verirsenin yada ornek kalani ben hallederim
Diger forumda daha fazla tartismaya girmeyin hocam bence gereksiz kalite ortada![]()
5.3.29 versiyonundan sonra bu uyarı çıkmaya başladı. Port hatası değil. Sonraki güncellemelerde bu sorun giderilecektir.5.4.3 sürümünde bir sorun var sanki sarja takıyorum ister %100 olsun çıkarttığımda lütfen sarj çihazınızı bağlayın yazıyor batarya da problem var desem eskisi gibi batarya performansı başka arkadaşlarda da öyle mi
DD

sağol
ya nedense twitter e giriş yapmıyor. uygulamaya giriyor ama giriş yapmıyor
twitter engellenmis pardon ama bir sorunla karsi karsiyayim. com.android.media işlevini durdurdu diye birsey cikip cikip duruyordu. kapandi. geri açtim. yine aynı şey cıktı. kendim kapattım açtım. bidaha çıkmadı. ama tekrar tam lazım olduğu yerde çıkarsa hapı yuttuk. (bildir miui ye basmıştşm belki hata kodu gelmiştir sana sw33tking)
Son sürümdeyken oldu.Hangi sürümde bu hatayı verdi ?? Şu an bende son sürüm yüklü ve şimdiye kadar uygulamalarla ilgili böyle hatayla karşılaşmadım.
Son sürümdeyken oldu.
@sw33tking yapabilirsen sen bir zip dosyası yap. biz apk. ları onun içine atalım. fix kurar gibi kuralım olmaz mı. yada nası yapılacağı ile ilgili bir konu aç. şimdiden teşekkür ederim...
Bir sistem özelliği mi yoksabir hata mı bilmiyorum ama telefon cebimdeyken bazen kapanıyor.?.!
5.4.5 sürümü için konuşuyorum. menüde geçerken kasıyor
Menude kasma bende de vardı. Telefonu kapatıp açtım düzeldi. Ama nedense galeri kasıyor.5.4.5 sürümü için konuşuyorum. menüde geçerken kasıyor