Bence Belle ye geçmelisin kullanımı Anna ya göre kesinlikle daha kolay ve akıcı. Zaten daha güncelleme çıkmıyor, bari en son sürümü yükle değil miGüzel ev ekranları var gerçekten.Anna'dan Belle'ye geçmek için kendimi zor tutuyorum.![]()

Bence Belle ye geçmelisin kullanımı Anna ya göre kesinlikle daha kolay ve akıcı. Zaten daha güncelleme çıkmıyor, bari en son sürümü yükle değil mi![]()
.O klasik pil göstergesi ve onun gibi ayrıntıları seviyorum galiba.Bana daha bir Symbian ve Nokia geliyor.Bir de şu an neredeyse 100'ün üzerinde uygulama var ve hepsini çok seviyorum.Güncellemeden sonra hepsini tekrar toparlamam uzun sürer. 
abi bunu yapmayi istiyorum bana yardimci olabilir misin
yine güzel bir set yapmışsın sende silme dostum paylaş![]()
benim ekran değil benden istediğin hangi sayfadan alıntı yaptın ?abi bunu yapmayi istiyorum bana yardimci olabilir misin
abi sayfa 103 deki warya yaren diye biri yapmis onubenim ekran değil benden istediğin hangi sayfadan alıntı yaptın ?
bu toggleabi sayfa 103 deki warya yaren diye biri yapmis onu

eywallah abi sagolasin bide bu zipin icndekiler mif seklinde onu nasil aciyoruz
telefonu hack yaptın mı hack yaptın ise joshlog mod uyguladın mı ?eywallah abi sagolasin bide bu zipin icndekiler mif seklinde onu nasil aciyoruz
buradaki symbian bölümü yanlış yere eklemiş sinKlasik (:

Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCephackli abide joshlog modu uygulamadim
Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCephackli abide joshlog modu uygulamadim
Ust bar seffaf olaydi iyiydi de beceremedim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

temayı at ayarlıyımUst bar seffaf olaydi iyiydi de beceremedim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sağol öğrendim @asigsasi abim sağolsun teşekkürler yinedetemayı at ayarlıyım![]()