#GÖKHAN#
Üye
Rica ederim:teşekkürler:
:teşekkürler:
Dediğim yöntemi uyguladınmı abiÇeviride ilerleme var ama uygulama sıkıntılı wıdget indir dediğimizde uygulama kapanıyor ve indirme yapmıyor.
Çeviride uygulamada sıkıntı oluşmuş![]()
Dediğim yöntemi uyguladınmı abi
Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuzUygulama içinden skın Indırmeye tıklayınca kapanıyor.
Markettekı surumde sorun yok.
Uygulamanın içine gırdıgınımızde skınler indirilebilmesi gerekır ama dediğim gıbı uygulama kapanıyor.Ben nası indirilecek anlattım geri sayfads bende sorunsuz
@Bahadir_fb ben böyle yapıyorum hep.Linkte ve programda sorun yok. Olmadıysa şu yolu izle
Widget kısmına gel burdan istediğini seç ve ana ekrana taşı
Şu ekran karşılıyacak seni widget indirmediysen burası boş olur çevrimiçi ye tıkla istediğin widgeti indir
Gördüğünüz gibi indi. Tekrar o sayfaya dönüp yerele tıklıyoruz ve o widgeti seçiyoruz işlem bitiyor
Şuan itibari ile marketten indirdim gayet güzel çalışıyo program..Widget indir dediğimde sayfadan atıyo indirme listesi boş diyo. Yazılanları yapıyorum ama olmuyo
Xml dosyalarına kadar türkçeleştirdim fakat o türkçeleşmedi kardeşTarih gösterimleri ingilizce nasil turkce olabilir acaba
MEGA linkini güncelledim ordan indirin sorun kalmadıEmeğin için teşekkürler ama uygulama bu haliyle kullanılamıyo malesef..
Ahmet bey şu mega link yerine başka link verseniz
Bu linkte paylaşılan sorunlu dostum..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte paylaşılan sorunlu dostum..