Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Artık ne kadar büyük bir sorun var ki MS bile işin içinden çıkamadı.

kayahan35

kayahan35

Üye
Daha fazla özellik daha fazla cihaz derken sözlerini tutamadılar 2 guncellemede vermek yerine böyle yapmış olabilirler

caner1010

Üye
Artık iyice sıkmaya başladı.Tamam hepimiz alırken eksiklerini bilerek aldık ve sabır edecektik ama bu kadarda olmaz ki arkadaş..Eksiklerini bile bile aldığım telefonumdan artık iyice sıkılmaya başladım.Ve birde gelmek bilmeyen güncellemeler..Sanki bana diğer sistemlerde olmayan özellikleri vereceksin.Diğer sistemler almış başını gidiyor biz onlarda bulunupta bize gelecek olanları kaç perşembedir bekliyoruz..sonuç belki sonra ki perşembeye..2,5 yıldır kullandığım telefonu belki değiştirme zamanı gelmiştir.çünkü kendi şahsi fikrim MS bu işi beceremiyor.

braayn

braayn

Üye
Android kullanacağıma wp kullanırım daha iyi ama belli paramız yok ayfon alamıyoruz :) yada para var ama wpden vaz geçemiyoruz..Aza kanaat edip çoğu bekliyoruz.Eski bir çin ata sözü derki !!!
Nerden ben senin atan oluyorum senin atan Fatih Sultan Mehmet Han..
Error Loading %89

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, zaakaan, dücane ve 6 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sd karta yedek alma ve yedeği geri yükleme

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, byibo, emz ve 2 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
noldu yine mi şiştik:D

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bizi iki haftadir bugün bekleyen bir bilader vardı ama

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Suyu çıktı ya

skynet

Üye
Alıştık artık :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:eller: yoğunluktan kaçırdım mı ? yayınlanan bir şey var mı @papakudioflu ortağım :cool

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ama size şu kadarını söyleyim şu an spartan tarayıcı deniyorum pc de gerçekten harika tarayıcı :oke: oldukça başarılı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
emz

emz

Üye
Ben dedim gelmeyecek diye:) Hani alsınlar güncellemeyi büyüklerimizin dediği gibi --------- moduna girdim yani. Ne öyle bir beklentim kaldı ne de başka bir isteğim. Tek bir şey duyuyorum artık bu güncelleme konusunda o da nefret. Hayır gerçekten bu hafta geçen hafta da gelmediğini görünce gelirse hekime gelmezse gelmesin :D moduna girdim. Hani artık lafları olabildiğince yumuşatıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama içine limon sıktılar. Bari hiç gelmeyecek deselerdi de belki bu modlarda olmazdık. Sanıyorum ki haftaya %1 ihtimalle gelse bile benim gibi düşünüp de artık yüklemeyecek çok kişi vardır. :) Kabak tadı verdiği için. Ne kadar güzel gelirse gelsin artık umurumda değil. Belki bir ara ileride finale yakın denerim. Zaten şarjım 6 saat zor dayanıyor (L525) kararlı sürümden çıkarsam prizin yanında sıra tutmaya başlayacağım diyeceğim zaten mecburi durumum bu:D Karışık bir duruma girdik. Neyse çok uzattım :ehe Kısa lafın uzunu ben annemi özledim yaşadın yirmi üç nisan :D:D

zbahadir

Üye
Panik yapmaya gerek yok. Eksik veya sorunlu vereceklerine daha geç versinler bizde bu arada telefonlarımızı rahat rahat kullanalım. Öteki türlü bir hata olsa kurduktan sonra bir daha geri dön veya bir sonraki sürümü beklemek işkence olacaktır.

Ne kadar geç o kadar iyi. Bir sorun olmasaydı MS büyük ihtimal verecekti ama daha hazır değil onu anlıyoruz. Haftaya da gelmeyebilir ona göre beklenti içinde olmayalım.

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt