Tavsiye etmem 1020 varken bende kızdım ve note 2 aldım.iki gün sonrada ikisini de satıp 1520 aldım,azıcık daha sabır,çok az kaldı.Bu gidişle androide geçeceğim
aynı fikirdeyim bende win tablet alacakken bu güncelleme muhabbetinden andoid tablet aldım kırasım geliyor. tabletin içinde 16gb hafıza kartı sadece boşluk olan yeri dolduruyor başkada bir işe yaramıyor benim için. 2 oyun yükledim tablet azına kadar doldu (8gb). ben atık 640xl i bekliyorum wp10 u sildim kafamdan. beklentimi değiştirdiğim için rahatım. ama ne yalan söyleyeyim kardeşime de wp lumia 520 aldırmıştım, o bile geçen gün beni kandırdın android alsaydım keşke demeye başladı zor ikna ettim. wp10 gelecek herşey düzelecek dedim, ilk sorduğu kilit ekranı değişecek mi oldu. umarım wp10 ile kilit ekranına da bir ayar çekerler, bu konuda hiç bir bilgi yok halbuki ms in android için çıkardığı kilit ekranı bile bizimkinden daha güzel duruyor.Tavsiye etmem 1020 varken bende kızdım ve note 2 aldım.iki gün sonrada ikisini de satıp 1520 aldım,azıcık daha sabır,çok az kaldı.
abi yanılmıyorsam sadece rehber ve sms var yedek almadaİşin enteresan tarafı da bu ya Windows Phone 8.1 olduğu söylenmiş. Ya daha yüksek bir sürüm ya da üreticinin eklediği bir özellik.

samung pişmanlıktır meizu mx4 pro süper bi cihaz.Tavsiye etmem 1020 varken bende kızdım ve note 2 aldım.iki gün sonrada ikisini de satıp 1520 aldım,azıcık daha sabır,çok az kaldı.
Sd karta yedek alma ve yedeği geri yükleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu sanırım wp10 ile tam stabil çalışsın diye geciktiriyorlardır,yoksa koca ms bu kadar aciz olamaz herhalde.Hakikatten kilit ekranı ile ilgili hiç bir görsel vs paylaşılmadı. Kilit ekranındaki bildirim olayı bi zaman sonra sıkıntı veriyor. En fazla beş uygulama bildirimi alabiliyoruz. Herkesin zaten 5-6 tane sosyal ağ hesabı var bi de mesaj whatsapp telefon girince işin içine bildirimi göremiyoruz. Daha güzel daha hoş ve daha "bildirici" bir kilit ekranı güzel olurdu hani .

Önümüzdeki Salı, Çarşamba veya Perşembe...Bugün gelme ihtimali var mı ?
Cuma günü ve pazartesi günlerini tercih etmediklerini söylemiş gabriel. Ne alakaysaBugün gelme ihtimali var mı ?
Bu fotoğraflar yöneticileri kalpten götürür
iPhone6 Plus, iPhone5, iPhone5C, Nexus 5, iPad ve iMac
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız