Tor browser lazımBen girmedim.nasıl giriliyor deepweb yazsam girer mi
Ubuntuyla girersin bulamazlar seniGirdim baktım sitelere sonrada sildim geri polis falan gelmesin diye çok dehşet bir yer vahşi dediğin gibi herşey var derin internet
Tamam ama bence korkmaYok gerek kalmadı dolaştım bir yarim saat kadar kurucusu yakaladıysa benim yakalanmam cok kolay olur birde silmeye kalktım bir tane kısayol kaldi silemedim sinir oldum bir saatte ona uğraştım
Ben yıllardır kullanıyorumNeden tirsmayim
Evet tor. Eskiden windows ile şuan ubuntu ile. Ama tor browser.Ne şeklide kullaniyon ki tor lamı
Var tabiHangisi yasak hangisi değil bilemiyon ki
Birde depweb gibi bir kactane daha varmış herhalde
Silah alışveriş falan olanlar ve +18Hangileri yasak hangileri değil gerçi hepsi yasaktır yasak olmasa googleden direk girilirdi
Yasak olmayan site hangileri
Sen mesela maç izleye bilirsin.Zaten çoğu +18 den olusuyor geriye bir kactane kalıyor onlarda bilmiyorum ney ney degil
Evet Linux lazım.Yakalanmamak için ne yapmak lazim illa linux yada ubuntumu olması lazim birde biraz yavaş yükleniyor siteler
Sen sadece güvenilir sitelere gir. O zaman birşey olmaz.Yakalanmamak için ne yapmak lazim illa linux yada ubuntumu olması lazim birde biraz yavaş yükleniyor siteler
Flashla derken Adobe Flash mi? Bu arada pc için mi istiyorsun?Bende flash la girerim slax diye bi site vardı oradan indiririm fakat bu Toru nasıl yuklerim onu bilmiyorum