Telefon Tavsiyesi Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası
Biraz göz attım az önce Z3 için 24 ay kontratla aylık 45 tl yazmışlar telefon 1000 lira gibi bi civara geliyo. Sizin bu kampanya hakkında düşünceniz nedir?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bana pek mantıklı gelmedi kontratlı işler ters gibi ya vardır onda bi çapanoglu vodafone yaş tahtaya basmaz vardır onda bişeyler

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
nerdeyse yarı fiyatına taksitle satıyolar bende biraz işkillendim heralde eski telefonu alırken bişeyler yapıyorlar.

3onur5

3onur5

Üye
yalnızca 45 tl değil telefona vericeğin ek ücrettir o. büyük ihtimal 100 liradan aşağı fiyatada paket yoktur yani 100 lira paket + 45 tl telefon ücreti 24 ay taahhüt ile anlaşmalı satarlar böyle olabilme ihtimali yüksek

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
red small/red medium paket ücreti=50 tl
aylık ek ödeme(telefon için)=45 tl

yazıyor yarın fırsat bulursam bi vodafone bayiisine uğrayıp detayları ögreneceğim.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hocam bu vodafone dan turkcell den felan böyle taksitli telefon almayın mutlaka fazla bişeyler çıkıyodur cebinizden :oke:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dolar bu durumdayken telefon almadan 1 kere düşün , operatörden telefon alacaksan 2 kere düşün.

kanat_58

kanat_58

Üye
yalnızca 45 tl değil telefona vericeğin ek ücrettir o. büyük ihtimal 100 liradan aşağı fiyatada paket yoktur yani 100 lira paket + 45 tl telefon ücreti 24 ay taahhüt ile anlaşmalı satarlar böyle olabilme ihtimali yüksek
aynen hep kazık atmak için kar yapmasalar bu fiyata vermezler o imzayı attigin zaman faturanin ustune soğuk su içersin ferahlarsin çok iyi dusun

Üst Alt