Öneri s3 55 derece ?

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
s3 55 derece ?
Merhaba arkadaslar.
S3 kullanıyorum ama asiri isiniyor telefonun alt kismi geri tusu orta tus usb portunun orasi ve arka alt tarafi cok isiniyor galiba antenlerin oldugu yer batarya degistirsem cözülrmu clean master 55 derece diyor nasil cözerim parlaklik sifir kilif ince kalin değil ??

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Eğer oyun oynarken ya da internette dolaşıyorken oluyorsa normaldir o işlemcinin o kadar ısınması ama sistem boştayken o kadar ısınıyorsa işlemcini kasan bişey vardır. Kılıfla ya da başka bişeyle olacak bişey değil kardeşim

PriZm

PriZm

Üye
Eğer o batarya ısısı ise anormal. İşlemci ısısı ise düşük bile denilebilir.

jongass

Üye
Eğer o batarya ısısı ise anormal. İşlemci ısısı ise düşük bile denilebilir.
Nasil normal yahu? Bir makalede okuduguma göre s3 61 derece sicaklikta (en fazla) normal calisabiliyormus. Uzerine cikilirsa sistem kendini kilitleyebilir veya kapatabilirmis sogumasi için. Ki ben islemci sicakliginda 67 dereceyi gordugumde bir sure sonra telefon tepki vermedi ve dondu. Sicaklik telefona yaramaz unutmayin benim de s3 um çabuk isiniyor ve bir çözüm bulamadım en son metal kapak alayim demiştim fakat tamami metal değilmiş falan tutmadi o fikir de. Kiliflar da etki ediyor bir miktar telefonu dikkatli kullanmakta yarar var zarar verebilirsiniz

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
74 e kadar dayanıyor sonra telefon reset atıyor,normal bi sıcaklık 55 ben 63 derecelerde kullanıyordum.

PriZm

PriZm

Üye
Mobil işlemciler 85 derece gibi oldukça yüksek rakamlara çıkar araştırın derim. Play Store'dan cpu temprature uygulaması ile kendiniz bakabilirsiniz.

AHKE

AHKE

Üye
Benimde note 2 de cpu 42 derece internette falan gezince
ama asphalt 8 oynayinca 65 oluo.normal telin sıcaklıgı bence

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

MaxipmaN

Üye
işlemciyi gösteriyodu sanırım clean master, boş gereksiz bi uygulama olduğundan sildim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar işlemci üreticileri pc için 100 derece telefon için 80 derece üzerini tehlikeli buluyor. Aldığı volt miktarına göre ısınıyor zaten. O işlemcinin çıkacağı sıcaklık 75 üzeri kolay kolay olamaz zaten. Örneğin odun kömürünün vereceği en fazla sıcaklık 2000 derecedir. Bu işlemcilerin de olağanüstü denemelerde bile 80 olup zarar vermesi zordur. Ayrıca şu sıcaklık ölçen programlar bildiğim kadarıyla 3-5 derece fazla gösteriyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
82 gördüm s3 de işlemci sıcaklığı

55 derecede batarya

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G2 max 66 derece görüyor oda artık el değmez hale geliyor (ekranın üstü sadece)
ama performansda değişim gözlemleyemedim
yakında telefonlarda pc ler gibi olmasın eskiden soğutuculu pcler azdı işlemcinin seramik soğutması ile çalışıyordu şuan koca koca soğutucularla dizginleyebiliyoruz (aslında artık oda kalmadı mobil işlemciler bir 85 derece normalse max 65 derece pc işlemcisi için çok serin bile denebilir)
yakında fanlı olmasada en azında ısı aynı noktada tutturmayan bir soğuma şart yani ekranın üst tarafı çöl gibi alt tarafı kutup gibi olmasın ikisin eşitleyerek soğutsunlar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
normal bir sıcaklık ozaman arkadaşlar wifi ile nette gezerken okadar değilde mobil veride aşırı ısınıyor
zorlayan oyunlar yok zaten telde. Batarya ısısı 30 derece 40 derece o da Normal Herhalde ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
normal bir sıcaklık ozaman arkadaşlar wifi ile nette gezerken okadar değilde mobil veride aşırı ısınıyor
zorlayan oyunlar yok zaten telde. Batarya ısısı 30 derece 40 derece o da Normal Herhalde ?
Normal kardeşim hatta en iyi aralıkta

skylinegti

skylinegti

Üye
Ben batarya ısısı olarak 56 dereceyi görüyorum hep tabi ondan sonra dinlenmeye bırakıyorum telefonu patlar falan tehlikeli...

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Takipçi Satın Al

Üst Alt