Örnek olarak anlatayım disk ikiye bölümlenmiş olsun C ve D diye genelde sistemler C dizini şeklinde kurulur aksi seçilmediği müddettçe. Sen D bölümüne belgelerini resimleri ekle ve C bölümüne silerek format at üstüne kurma.evet abi windows 10 yüklü ve verilerim silinmeden nasıl 8.1'e geri dönebilirim![]()
ayarlar da güncellemenin altında kurtarma seçenekleri var orada windowsun önceki sürümünü yükle var oraya tıkla verilerini kaybetmezsinabi verilerimi kaybetmeden nasıl 8.1 a geri dönebilirim

bu kesinikle hepsinden 10 kat daha şık o kesin ama hesinden kullanışlı olup olmadığı tartışılırsonunda fare ile pencereyi salla ve diğer pencereleri küçült komutunu kullanabildim bunda
şu anki kapat simgeleri filan çok berbat eskisi iyiydi ya bune
Geri yükleme noktalarından geri dönebilirsin eski yapıyaDün deneyim dedim indirmeye başladım güncellemeyi sonra vaz geçtim iptal seçeneği yoktu bende ayarlardan tekrar yavaşa aldım ama indirip gece kurmuş kendisi sabah kalktığımda açtım müzik dinleyim derken ses gelmedi. sorun ne olabilir çözümü var mı güncelleme sonrası bilgisayardan ses gelmiyor

İlk baktığım şey o oldu ama tek geri yükleme noktası var oda güncellemeyi yaptıktan sonra :/ kurtarma diye bir sekme var orada windowsun önceki bir sürümüne geri dönün seçeneği var ama yapmaya korkuyorum kalkıp 8.1e dönderirse sistemiGeri yükleme noktalarından geri dönebilirsin eski yapıya![]()
Şu an bende yedek alıyorum ingilizce sürüm iniyor baştan kurulum yapıcam kontrol eder hata varsa konuya yazarım, sizde tekrar yedek alıp yeniden yüklersinizİlk baktığım şey o oldu ama tek geri yükleme noktası var oda güncellemeyi yaptıktan sonra :/ kurtarma diye bir sekme var orada windowsun önceki bir sürümüne geri dönün seçeneği var ama yapmaya korkuyorum kalkıp 8.1e dönderirse sistemi

Sağolun. peki bişey daha sorcam elimde şuan ilk w10 tp dosyaları var ilk yüklediğim gibi tekrar kurulum yapsam dün yüklediğim güncelleme kalır mı yoksa ilk tp olduğu için eskiye geri mi dönerŞu an bende yedek alıyorum ingilizce sürüm iniyor baştan kurulum yapıcam kontrol eder hata varsa konuya yazarım, sizde tekrar yedek alıp yeniden yüklersiniz![]()
İlk baktığım şey o oldu ama tek geri yükleme noktası var oda güncellemeyi yaptıktan sonra :/ kurtarma diye bir sekme var orada windowsun önceki bir sürümüne geri dönün seçeneği var ama yapmaya korkuyorum kalkıp 8.1e dönderirse sistemi
Formata falan gerek yok. Ayarlar - Güncelleştirme ve Kurtarma- Kurtarma - Önceki onizleme sürümüne geri dönün butonu var. O butonu kullanarak eski w10tp sürümüne dönebilirsiniz. Bundan emin olmak için Yerel Disk C içinde RecoveryImage klasörünün ve o klasörün içinde Install.esd dosyasının olduğundan emin olun. Daha sonra "Önceki onizleme sürümüne geri dön" butonu ile bir önceki yapıya geri dönebilirsiniz. Unutmadan, döndükten sonra güncellemeleri otomatik yükle özelliğini kapatın

Windows 10 Technical Preview Build 10041 Türkçe - MaxiCep buyrunuzŞu an build 9926 var pcde.yeni gelen 10041 yapı numarası için updateden yeni sürümü indirdi.pcyi yeniden başlattım.yükleme %3'te kaldı.harddiskin ışığı söndü kaldı öyle.bataryayı çıkarıp taktım eski sürüme geri döndü. Aynı şeyi üç defa tekrarladım olmadı.c'ye inen ve parçalanan bi windows iso var gizli dosyaları açınca görünüyo.direkt setupa tıkladım.daha önce d diskinden bu şekilde yükleme yapmıştım deneme amaçlı.neyse boot.wim dosyasının eksik olduğunu söyledi.bende elimde olan 9926 sürümünü d'den yüklemeye çalıştım.online olunca güncellemeyi de indirip kurmaya başladı.%30'a kadar iyi gitti ama yine dondu kaldı.appliying settings yazan yerde kaldı.tekrar eskiye çevirmek zorunda kaldım.bu sürümün iso olanını nerden bulacaz.flaşla atsam olur belki