Haber İlk Bakışta Yeni Windows 10 ve Yenilikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Arada sırada verdiği mavi ekran olmasa bende bir sıkıntı yok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
evet abi windows 10 yüklü ve verilerim silinmeden nasıl 8.1'e geri dönebilirim :hmmm
Örnek olarak anlatayım disk ikiye bölümlenmiş olsun C ve D diye genelde sistemler C dizini şeklinde kurulur aksi seçilmediği müddettçe. Sen D bölümüne belgelerini resimleri ekle ve C bölümüne silerek format at üstüne kurma.
Diğer bir açıdan varolan her sistem birbiri ile farklı olduğu için kurulum esnasında zaten silinecek. C bölümüne kurulduğu için D bölümü etkilenmez.

Bu arada 99xx yapı ile ilgili tek sorun zaman içinde açılışında ağırlaşma var şimdilik tespitim bu diğer açıdan gerçekten hızlı ve stabil.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
exp_l0it

exp_l0it

Üye
sonunda fare ile pencereyi salla ve diğer pencereleri küçült komutunu kullanabildim bunda :ehe
şu anki kapat simgeleri filan çok berbat eskisi iyiydi ya bune

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
sonunda fare ile pencereyi salla ve diğer pencereleri küçült komutunu kullanabildim bunda :ehe
şu anki kapat simgeleri filan çok berbat eskisi iyiydi ya bune
bu kesinikle hepsinden 10 kat daha şık o kesin ama hesinden kullanışlı olup olmadığı tartışılır

Parende_N

Parende_N

Üye
Final sürüm gelsin o zaman deneyimleyeceğim :)

ON9

ON9

Üye
Abilerim 10'u yükledim. Msn girişimi,yaptım ve kurulum tamamlandı. Ama şimdi açıldığında şifre ekranında kalıyor. Faal şifremi yanlış olarak kabul ediyor. Şimdi ne yapmam lazım Acil yardım :'( @bulutsuzgece @Nextman @ANIL @papakudioflu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
klavyedn dolayı :D bendede olmuştu açıp bakarak yaz

Bay H

Bay H

Üye
Kilit ekranı ayarlarında görünecek görseli Windows varsayılan olarak ayarladığınızda çok güzel fotoğraflar denk gelmekte Bu fotoğrafları bulmanız biraz zor, çok iyi saklanmışlar. Telefonda veya bilgisayarında arka plan yapmak isteyenler için buradan paylaşalım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Yusuf0111_Oğuzhan
yeminli06

yeminli06

Üye
Dün deneyim dedim indirmeye başladım güncellemeyi sonra vaz geçtim iptal seçeneği yoktu bende ayarlardan tekrar yavaşa aldım ama indirip gece kurmuş kendisi sabah kalktığımda açtım müzik dinleyim derken ses gelmedi. sorun ne olabilir çözümü var mı güncelleme sonrası bilgisayardan ses gelmiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dün deneyim dedim indirmeye başladım güncellemeyi sonra vaz geçtim iptal seçeneği yoktu bende ayarlardan tekrar yavaşa aldım ama indirip gece kurmuş kendisi sabah kalktığımda açtım müzik dinleyim derken ses gelmedi. sorun ne olabilir çözümü var mı güncelleme sonrası bilgisayardan ses gelmiyor
Geri yükleme noktalarından geri dönebilirsin eski yapıya :cool

yeminli06

yeminli06

Üye
Geri yükleme noktalarından geri dönebilirsin eski yapıya :cool
İlk baktığım şey o oldu ama tek geri yükleme noktası var oda güncellemeyi yaptıktan sonra :/ kurtarma diye bir sekme var orada windowsun önceki bir sürümüne geri dönün seçeneği var ama yapmaya korkuyorum kalkıp 8.1e dönderirse sistemi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlk baktığım şey o oldu ama tek geri yükleme noktası var oda güncellemeyi yaptıktan sonra :/ kurtarma diye bir sekme var orada windowsun önceki bir sürümüne geri dönün seçeneği var ama yapmaya korkuyorum kalkıp 8.1e dönderirse sistemi
Şu an bende yedek alıyorum ingilizce sürüm iniyor baştan kurulum yapıcam kontrol eder hata varsa konuya yazarım, sizde tekrar yedek alıp yeniden yüklersiniz :oke:

yeminli06

yeminli06

Üye
Şu an bende yedek alıyorum ingilizce sürüm iniyor baştan kurulum yapıcam kontrol eder hata varsa konuya yazarım, sizde tekrar yedek alıp yeniden yüklersiniz :oke:
Sağolun. peki bişey daha sorcam elimde şuan ilk w10 tp dosyaları var ilk yüklediğim gibi tekrar kurulum yapsam dün yüklediğim güncelleme kalır mı yoksa ilk tp olduğu için eskiye geri mi döner

son olarak ben wp 10 tp iso olarak indirdim ama winwardan dosya haline çevirdim dosyaları tekrar iso yapıp flasha yakıp sıfırdan kurabilirmiyiz format gibi

remzi33

remzi33

Üye

Formata falan gerek yok. Ayarlar - Güncelleştirme ve Kurtarma- Kurtarma - Önceki onizleme sürümüne geri dönün butonu var. O butonu kullanarak eski w10tp sürümüne dönebilirsiniz. Bundan emin olmak için Yerel Disk C içinde RecoveryImage klasörünün ve o klasörün içinde Install.esd dosyasının olduğundan emin olun. Daha sonra "Önceki onizleme sürümüne geri dön" butonu ile bir önceki yapıya geri dönebilirsiniz. Unutmadan, döndükten sonra güncellemeleri otomatik yükle özelliğini kapatın

• Beğen
Tepkiler: yeminli06
yeminli06

yeminli06

Üye
Formata falan gerek yok. Ayarlar - Güncelleştirme ve Kurtarma- Kurtarma - Önceki onizleme sürümüne geri dönün butonu var. O butonu kullanarak eski w10tp sürümüne dönebilirsiniz. Bundan emin olmak için Yerel Disk C içinde RecoveryImage klasörünün ve o klasörün içinde Install.esd dosyasının olduğundan emin olun. Daha sonra "Önceki onizleme sürümüne geri dön" butonu ile bir önceki yapıya geri dönebilirsiniz. Unutmadan, döndükten sonra güncellemeleri otomatik yükle özelliğini kapatın

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim ses olmayınca resmen klavyesiz bilgisayar gibi oldu :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Güncellemeyi alamıyorum realtek güncellemesi var sürekli hata veriyor bunu mecbur yapıyor bu güncellemeyi atlatamıyorum

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Şu an build 9926 var pcde.yeni gelen 10041 yapı numarası için updateden yeni sürümü indirdi.pcyi yeniden başlattım.yükleme %3'te kaldı.harddiskin ışığı söndü kaldı öyle.bataryayı çıkarıp taktım eski sürüme geri döndü. Aynı şeyi üç defa tekrarladım olmadı.c'ye inen ve parçalanan bi windows iso var gizli dosyaları açınca görünüyo.direkt setupa tıkladım.daha önce d diskinden bu şekilde yükleme yapmıştım deneme amaçlı.neyse boot.wim dosyasının eksik olduğunu söyledi.bende elimde olan 9926 sürümünü d'den yüklemeye çalıştım.online olunca güncellemeyi de indirip kurmaya başladı.%30'a kadar iyi gitti ama yine dondu kaldı.appliying settings yazan yerde kaldı.tekrar eskiye çevirmek zorunda kaldım.bu sürümün iso olanını nerden bulacaz.flaşla atsam olur belki

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Şu an build 9926 var pcde.yeni gelen 10041 yapı numarası için updateden yeni sürümü indirdi.pcyi yeniden başlattım.yükleme %3'te kaldı.harddiskin ışığı söndü kaldı öyle.bataryayı çıkarıp taktım eski sürüme geri döndü. Aynı şeyi üç defa tekrarladım olmadı.c'ye inen ve parçalanan bi windows iso var gizli dosyaları açınca görünüyo.direkt setupa tıkladım.daha önce d diskinden bu şekilde yükleme yapmıştım deneme amaçlı.neyse boot.wim dosyasının eksik olduğunu söyledi.bende elimde olan 9926 sürümünü d'den yüklemeye çalıştım.online olunca güncellemeyi de indirip kurmaya başladı.%30'a kadar iyi gitti ama yine dondu kaldı.appliying settings yazan yerde kaldı.tekrar eskiye çevirmek zorunda kaldım.bu sürümün iso olanını nerden bulacaz.flaşla atsam olur belki
Windows 10 Technical Preview Build 10041 Türkçe - MaxiCep buyrunuz

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Takipçi Satın Al

Üst Alt