KARGOM BULUNAMIYOR YARDIM EDİN :(

Sponsorlu Bağlantılar

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
    Konu Sahibi
KARGOM BULUNAMIYOR YARDIM EDİN :(
Selamun aleyküm kardeşlerim. öncelikle konuyu nereye açaçığımı bilemedim. internetten telefon sipariş ettim perşembe günü. cuma günü kargom bulunduğum şehrin şubesine gelmiş.bende gidip kendim alayım dedim pazartesi sarkmasın dedim.gittim adamlar kargonu bulamadık beyefendi dediler açık açık.ne yapabilirim. bu arada ürünün faturası kutunun içindeydi. gerekirse satıcıdan faturanın kopyasını temin edebilirim. nolur yardım edin :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
napacaksın tabiki kargocuların tepesine bineceksin

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
    Konu Sahibi
napacaksın tabiki kargocuların tepesine bineceksin

haklısın mesut kardeşim ama gerçekten kaybolduysa napmam gerekiyor peki bilgin var mı veya paramı iade alabilir miyim kredi kartından peşin almıştım bu arada

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kargo şirketine girip orada kaybolmuşsa onların sorunu ve bunu ispatlarsan onlar sana parasal değerini vermek zorundalar vermezlerse burayı tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim demek ki dediğin gibi tepelerine binmek lazım o zaman yola gelirler belki.olmadı yasal yollarla halledecez napalım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Pazartesi muhtemelen ortaya çıkar. Böyle durumlarda zararını karşılamakla yükümlüler endişelenmene gerek yok.

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
    Konu Sahibi
Pazartesi muhtemelen ortaya çıkar. Böyle durumlarda zararını karşılamakla yükümlüler endişelenmene gerek yok.
Anladim kardesim ama ister istemez endise oluyor yani bugun sonucu bildiririm insallah size tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: EroL
zombaka

zombaka

Üye
Bulurlar herhalde

Takipçi Satın Al

Üst Alt