Uygulama Chrome'da Reklamlar Nasıl Engellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bende 1 tane reklam çıkmıyor adaway ile. reklam penceresi bile açılmıyor.hatta adını hatırlamadığım bi site engellemeyi kaldır reklamla ayakta kalıyoruz diye uyarmıştı
Internetin her yerini aradim denemedim uygulama kalmadi ama chrome icindeki site reklamlari engellenmiyor kardes. Bir eklenti olmadan engellenmeside mumkun degil. Adawayla site icindeki reklamlarin ne alakasi var?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
AdAway proğramının rootsuz versiyonu olan varmı?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Luky patcher ile cihazdaki reklamları engelle seçeneğini kullanırsanız.
Chrome tarayıcınızdaki reklamların engellendiğini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
chromede 1 tane reklam yok. Engellenmesi ise şöyle. Şu seçeneği kullandım
Reklamları engelle diyerek cihazdaki tüm reklamlar kaldırılabiliyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Yazdigimi yaparsan girdigin sitelerdeki reklamların engellendiğini görebilirsin.

Resimdeki yolu izlemen gerekli

Kardeşim kaç defa denedim chrome a tıklayınca reklamları kaldır engelle vs. diye hiçbir seçenek çıkmıyor. Sende ki bu yamalı chrome u apk olarak paylaşabilir misin?

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim kaç defa denedim chrome a tıklayınca reklamları kaldır engelle vs. diye hiçbir seçenek çıkmıyor. Sende ki bu yamalı chrome u apk olarak paylaşabilir misin?
Chromeya tıklamıyacaksın. Lucky patcherden araçlara gir ordan reklam engelleye bas!

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Resimli olarak gösterdim ama resime neden bakmıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Dediğinizin aynısını yaptım ve değişen hiçbir şey yok.

Bakıyorum kardeşim onuda yaptım ama reklam falan engellemiyor oda hosts dosyasını güncelliyor AdAway la aynı şey yani.
Yeniden başlatıcaksın bende hiçbiryerde reklam yok

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Yeniden de başlattım değişen hiçbir şey yok. Google chrome ile maxicep forumun ana sayfasına girsene reklam çıkıyormu hiç?

Telefonun rootlu değilse lucky patcher çalışmaz. Ben reklamları kaldır yaptım 0 reklam

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun rootlu değilse lucky patcher çalışmaz. Ben reklamları kaldır yaptım 0 reklam
Kardeşim telefonum rootlu lucky patcher zaten ilk açılışta supersu dan izinde istedi onuda verdim dediğin gibi eksiksiz yapıyorum tamam hiçbir uygulamada oyunda reklam çıkmıyor ama chrome nun kendi içinde ki site reklamlarını bir türlü engelleyemedim.

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim telefonum rootlu lucky patcher zaten ilk açılışta supersu dan izinde istedi onuda verdim dediğin gibi eksiksiz yapıyorum tamam hiçbir uygulamada oyunda reklam çıkmıyor ama chrome nun kendi içinde ki site reklamlarını bir türlü engelleyemedim.
Xposed isteyen lucky patcher indir. Lucky patcher mod yani. Xposedden de tikle ben sorunsuz kullanıyorum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Bende android lollipop var 5.0 ve buna uyumlu xposed yok sanırım ben bulamadım.
Yok 5.0 a göre xposed çıktı nette ve sitemizde var. Ayrıca engelleyemediysen adblock indir mobil için olanı. Root izni ver keyfine bak

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Yok 5.0 a göre xposed çıktı nette ve sitemizde var. Ayrıca engelleyemediysen adblock indir mobil için olanı. Root izni ver keyfine bak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekran videosunu cektim. Adblock plus ida denedim onda da ayni durum var.

Üst Alt