ÇaRşI 2387
Üye
Kolay gelsin hocamŞuan ben arazideyim 1 2 hafta tam destek veremicem haberiniz olsun.
Kolay gelsin hocamŞuan ben arazideyim 1 2 hafta tam destek veremicem haberiniz olsun.
Arkadaşım bak tekrar yazıyorum. Telefonu ocye mtp açık iken bağla sonra bilgisayarımı aç disklerin orada telefonu goreceksin. Büyük ihtimal sen telefonu takar takmaz açılan otomatik başlattı hiçbirşeyi yapmayı seçtin.aynen telde mtp bağlı fakat pc de görmüyor??? ne yapabilrim kardeş bi yardım et ALLAH RIZASI İCİN
kardeş olmadı discovery 2 ve plus açılmıyorsa adlı konudakileri aynen yaptım ama 4376 kb bytes in falan filan yazı yo bitiyo bakıyom yokKonu hakkında önerisi, isteği, sorusu olan varsa yazabilir.
Sana özel msj ile atmıştım. adb sideload rom.zip bu komutu kullan ama Çince recodan sideload ekranı açık olacak. İşlem bitince teli yeniden başlat bittikardeş olmadı discovery 2 ve plus açılmıyorsa adlı konudakileri aynen yaptım ama 4376 kb bytes in falan filan yazı yo bitiyo bakıyom yok
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM Bİ SORUM DAHA OLACAK ORJİNAL ROMA NASIL DÖNECEMSana özel msj ile atmıştım. adb sideload rom.zip bu komutu kullan ama Çince recodan sideload ekranı açık olacak. İşlem bitince teli yeniden başlat bitti
Gene konu başında orj ton yedeği yazıyor. Pluslarda recoveryden yukleme denenmedi ama çift sinde sorun yok oku adım atlamadan yap olur. Bide mümkünse format atmadan yükle.ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM Bİ SORUM DAHA OLACAK ORJİNAL ROMA NASIL DÖNECEM
benımkı saten cift simli nasıl yuklucemGene konu başında orj ton yedeği yazıyor. Pluslarda recoveryden yukleme denenmedi ama çift sinde sorun yok oku adım atlamadan yap olur. Bide mümkünse format atmadan yükle.
Konunun ilk sayfasına bakbenımkı saten cift simli nasıl yuklucem
oradan fazla bişey anlamadım sen sade bi şekilde anlatırmısın rica etsemKonunun ilk sayfasına bak
kardeş benım su anda biliyosun alcatel romu yuklu orjinal yedegi kurdum diyelim yedeği kurmadan once wipe cache felan yapmam gerekiyomu onu söyle bariMobilim zor yazıyorum zaten kardeş basit anlatım o
teşekkürlerElbette
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?teşekkürler
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?Elbette
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi orjinal roma dönmek icin ne yapmam lazım ?Elbette
GravityBox bizim yonga setiyle uyumlu değil, yani o çalışmaz. Onun dışındaki eklentiler zaten çalışıyor bende.Hocam xposed Alcatel ROM da çalışıyor mu ?
Yani xposed sıkıntı olmuyor muGravityBox bizim yonga setiyle uyumlu değil, yani o çalışmaz. Onun dışındaki eklentiler zaten çalışıyor bende.
Bende Xposed düzgün çalışıyor. Sadece GravityBox modülünü yükleyince telefon açılmıyor.Yani xposed sıkıntı olmuyor mu
Orijinal rol yedeğini yükle yada FTP ile kablosuz bağlantı kur. Markete FTP yaz herhangi birini indir aç ip yazacak orada gördüklerini herhangi bir klasörün adres satırına yazYa hocam benim bi sorunum var. Bu alcatel orjinal romu yükledim ama şimdide bilgisayara bağlanamıyorum . dosya aktaramıyorum . ha bilgisayarın internetini telefona çekebiliyorum ama dediğim gibi dosya aktaramı yapamıyorum . yardımcı olursanız sevinirim :S![]()