GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
bence adımları tek tek okuyup baştan yapın. ayrıca video bulursanız kebap olur :)

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
aynen telde mtp bağlı fakat pc de görmüyor??? ne yapabilrim kardeş bi yardım et ALLAH RIZASI İCİN
Arkadaşım bak tekrar yazıyorum. Telefonu ocye mtp açık iken bağla sonra bilgisayarımı aç disklerin orada telefonu goreceksin. Büyük ihtimal sen telefonu takar takmaz açılan otomatik başlattı hiçbirşeyi yapmayı seçtin.

Eğer sorun hala düzelmediyse telefon bağlı iken aygıt yöneticisini aç. Orada android phone ve çıkarılabilir aygıtlarda telefon varsa bunlara sağ tıkla sürücüyü kaldır ve aygıt yazılımını sil de. Telefonu bidaha tak ok

tayfur422

tayfur422

Üye
Konu hakkında önerisi, isteği, sorusu olan varsa yazabilir.
kardeş olmadı discovery 2 ve plus açılmıyorsa adlı konudakileri aynen yaptım ama 4376 kb bytes in falan filan yazı yo bitiyo bakıyom yok

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
kardeş olmadı discovery 2 ve plus açılmıyorsa adlı konudakileri aynen yaptım ama 4376 kb bytes in falan filan yazı yo bitiyo bakıyom yok
Sana özel msj ile atmıştım. adb sideload rom.zip bu komutu kullan ama Çince recodan sideload ekranı açık olacak. İşlem bitince teli yeniden başlat bitti

tayfur422

tayfur422

Üye
Sana özel msj ile atmıştım. adb sideload rom.zip bu komutu kullan ama Çince recodan sideload ekranı açık olacak. İşlem bitince teli yeniden başlat bitti
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM Bİ SORUM DAHA OLACAK ORJİNAL ROMA NASIL DÖNECEM

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve ÇaRşI 2387
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM Bİ SORUM DAHA OLACAK ORJİNAL ROMA NASIL DÖNECEM
Gene konu başında orj ton yedeği yazıyor. Pluslarda recoveryden yukleme denenmedi ama çift sinde sorun yok oku adım atlamadan yap olur. Bide mümkünse format atmadan yükle.

• Beğen
Tepkiler: tayfur422
tayfur422

tayfur422

Üye
Gene konu başında orj ton yedeği yazıyor. Pluslarda recoveryden yukleme denenmedi ama çift sinde sorun yok oku adım atlamadan yap olur. Bide mümkünse format atmadan yükle.
benımkı saten cift simli nasıl yuklucem

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Mobilim zor yazıyorum zaten kardeş basit anlatım o

tayfur422

tayfur422

Üye
Mobilim zor yazıyorum zaten kardeş basit anlatım o
kardeş benım su anda biliyosun alcatel romu yuklu orjinal yedegi kurdum diyelim yedeği kurmadan once wipe cache felan yapmam gerekiyomu onu söyle bari

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Elbette

• Beğen
Tepkiler: tayfur422
tayfur422

tayfur422

Üye
teşekkürler
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi ne yapmam lazım ?
cin menuden cache yaptım da alcatel olarak acıldı ve kurulum sihirbazında cok farklı hatalar verdi orjinal roma dönmek icin ne yapmam lazım ?

xvoldemortx3

xvoldemortx3

Üye
Hocam xposed Alcatel ROM da çalışıyor mu ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jeosalih
kelleci6464

kelleci6464

Üye
Ya hocam benim bi sorunum var. Bu alcatel orjinal romu yükledim ama şimdide bilgisayara bağlanamıyorum . dosya aktaramıyorum . ha bilgisayarın internetini telefona çekebiliyorum ama dediğim gibi dosya aktaramı yapamıyorum . yardımcı olursanız sevinirim :S :blink:

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam benim bi sorunum var. Bu alcatel orjinal romu yükledim ama şimdide bilgisayara bağlanamıyorum . dosya aktaramıyorum . ha bilgisayarın internetini telefona çekebiliyorum ama dediğim gibi dosya aktaramı yapamıyorum . yardımcı olursanız sevinirim :S :blink:
Orijinal rol yedeğini yükle yada FTP ile kablosuz bağlantı kur. Markete FTP yaz herhangi birini indir aç ip yazacak orada gördüklerini herhangi bir klasörün adres satırına yaz

• Beğen
Tepkiler: caneira07

Üst Alt