foreverthe
Üye
Şu an 4S kasıyor haklısınŞuan elimdeki 4s'i S3'e gözüm kapalı değişirim![]()

Şu an 4S kasıyor haklısınŞuan elimdeki 4s'i S3'e gözüm kapalı değişirim![]()

iPhone 4 ile S3 aynı senenin telefonu değiller. En az 2-3 yıl kasmaz 6 ya da 6+ lütfen objektif bakın olaylara.Peki şu an için ne söyleyebilirsin? Mesela ıphone 4 için bir ios 7 güncellemesinin en az 5 beta sürümü almasına rağmen cihazı ne hale soktuğunu mu ?
5s yada 6 yada 6 plusın geleceği de bu kadar karanlık olacak.. o parayada yazık değil mi demezler mi adama![]()
İşin can yakan kısmı android gibi stabilleştirme mümkünatı olmaması.Peki şu an için ne söyleyebilirsin? Mesela ıphone 4 için bir ios 7 güncellemesinin en az 5 beta sürümü almasına rağmen cihazı ne hale soktuğunu mu ?
5s yada 6 yada 6 plusın geleceği de bu kadar karanlık olacak.. o parayada yazık değil mi demezler mi adama![]()
Aynen doğru söylüyorsun ben zaten hep custom romlar ile kullandım ama onlarla bile yavaşladığı oluyorduS3 e suç bulmamak lazım sorun stok toucwiz deyükle bakalım cm ne takılma kalıyor ne yavaşlama. Eski toucwizler çok ağırdı ama şuan hafifletmisler sorun yok

Zaten yardırıyor ilk 2 sene mis 3. senesinde son güncellemeyle bitiriyorlar cihazıHani ıphone çatır çatır destek yağdırıyorduadamlar zehirli şırınga verip telefon çıkartıyorlar habire her sene
valla objektif bakıyorum olacaklar şimdiden belli ..

Aynen hocam durum bu ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Rom olaylarını bilen kaç insan var o da tartışılırBu arada emektar galaxy s i9000 e android 5.1 gelmişken (bildiğim kadarıyla Nexus ve s3 aldı 5.1 başka alan var mı)ve de stabil yani çok beğendim şahsen. Şuan kullandığım s3 miniye bile cm12 atasım geldi. 5 yıllık cihazın hala güncellemesi devam etmekte. İyi güzel 4s hala fabrikasyon güncellemesi alıyor ama kastigi da oluyor. Apple güncellemeyle bitiriyor cihazı geri dönüşte olmuyor eski sürüme napicaksin ya kasa kasa kullancan ya da yeni cihaz. Androidde böyle bir sıkıntı yok en azından rom falan bi yere kadar götürürsün cihazı.
Aralarında fark var işlemcinin saniyede işlem yapmasından tut touchwizin ağırlığı ve gpu farkı birde android in stabilitesi yani eski sürümleride iyi ama 5 kadar iyi olmazlar biliyosunuz.Şöyle örnek vereyim eski telefonum S3 şu an kullandığım telefon iPhone 5S. S3 bana iki yıl içinde illallah ettirtti. Sonra 5S geçtim işte olay buymuş dedim resmen ne kasma var ne donma hiçbir sorun yok. Samsung ilk yıllar içinde iyi ama sonradan malesef kasıyor. Yalnız ben de S6'yı beğendim ama çok pahalı.

Kim 3000 veriyor ki ? bunu iPhone ile de yapabiliyorsunuz. Hem daha az deger kaybediyorBiz zaten gidip en kötü durumda cihazın üzerine para ekleyip temiz 2.el cihaz alıyoruz.3bin lira vermiyoruz![]()
Kim 3000 veriyor ki ? bunu iPhone ile de yapabiliyorsunuz. Hem daha az deger kaybediyorBiz zaten gidip en kötü durumda cihazın üzerine para ekleyip temiz 2.el cihaz alıyoruz.3bin lira vermiyoruz![]()
ben diyorum 3bin lira vermem.s3 verip üstüne 750 lira verip note 3 aldım onu da belki birgün verir s6 vesaire bi cihaz alırım belki.oldu mu 
ama ıphone 7 çıkmazsa o da olmaz.Nası neyle çıkaracaklarsa..Hocam S3 aldığım zaman 4S ile aynı fiyattaydı. Şu an S3 satsam anca 500 lira ediyor, 4S'in 600-700 arası piyasası. Ben alınmıyorum Appleacı falan da değilim. Ben de 3000 TL vermemSen niye alındın ki ? Applecılarda bu alışkanlık heraldeben diyorum 3bin lira vermem.s3 verip üstüne 750 lira verip note 3 aldım onu da belki birgün verir s6 vesaire bi cihaz alırım belki.oldu mu
![]()
![]()
Destek olarak en fazla destek veren firma Apple bu kabul edilir bir gerçek bunu herkeste biliyor. Siz resmen şu an fanboyluk yapıyorsunuz benim size yaklaşımım nasıl sizin nasıl ? Bir de yaşınız 28'miş.Sen niye alındın ki ? Applecılarda bu alışkanlık heraldeben diyorum 3bin lira vermem.s3 verip üstüne 750 lira verip note 3 aldım onu da belki birgün verir s6 vesaire bi cihaz alırım belki.oldu mu
![]()
Ya ben boşa demiyorum seneye napcak bu ıos'cu arkadaşlar sizin 6'ya bi 8.0.5 falan verip yalan ederler heralama ıphone 7 çıkmazsa o da olmaz.Nası neyle çıkaracaklarsa..
Aynen hocam abi anlamıyor ama2. Eli çok iyi usta doğru diyor bu arada 6 nın daha 3 yılı var çok rahat kasma yapmaz öyle bir cihaz

Ben telefoncu baz alarak konuşmadım ya sahibinden'e bakıyorum telefoncuya sıkışmadıktan sonra telefon satmak ya da almak pek mantıklı değilKardeş 4s 600 nası ediyor ? 5 5s 6 6plus varken ? Telefoncu alırken geçen sene 4s i kasan arkadaş garantili 500'e bıraktı napıyosun sen![]()