Haber Samsung Galaxy S6 Ve S6 Edgenin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Burdaki insan zaten bunları almaz 1000 liralık bi şey yetecek bilir. Ama halk tabiki alcak. Ama bende bu saatten sonra iphone diyorum.

xmustx

xmustx

Üye
Bir veya bir buçuk yıl sonra 1500 e düşer o zaman alırız :) favori edge modeli:alkis
S3 3sene oldu ama sonra çıkan o kadar samsung varken sıfırı daha 500'e düşmedi ?
Teknolojiyi gelişimi sevmeyenler yine tabiki meyve veren ağacı taşlıyorlar herzaman ki gibi herkesin kalitesi ortada samsung teknolojisini sonunda sağlam ve kaliteli bi materyalle tasarlamış.Bence bu haliyle artık diğer firmalara da örnek olmuştur.Hatta bazı devler serilerinin 4. 5. 10. ve 7. devam cihazlarını hiç boşuna yapmasınlar.Bu saatten sonra göle maya çalmasınlar tutmaz.Bu arada bazıları da ruhunu bi vücuda sokabilselerde düşünme kabiliyeti kazansalar artık.iyi forumlar ;)

lazye

lazye

Üye
2 sene önce sınır 2000 tl lira idi şimdi ise sınır 3000 tl dayandı ayrıca 1000 tl altı telefonda 1500 altı oldu :(

xmustx

xmustx

Üye
Tepede bi tane adam var bağırdıkça dolar fırlıyo.1 günde yasa çıkarıyo ve sen o cihazı zaten 2 katı paraya alıyorsun kdv'nin kdv'sini de ödüyosun :D devam devam böyle devam..

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, oznkrts ve reflex

Koradam

Üye
Samsung dan pahalı çıkmasını hakli buluyorum adamlar arge yapıp teknoloji gelistiriyorlar ama bizim ülkemizde ki dolar ve KDV varken...

xmustx

xmustx

Üye
Yok ben diğer marka kullanıcılarını hiç anlamıyorum.kendi kullandıkları markalar ne kadar teknolojiye bir katkıda bulundu ve nasıl yön verebildi ki samsung hala bu teknolojisiyle kullandığı malzeme kalitesiyle pahalı olabiliyor?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
abandonware

abandonware

Üye
Samsung'a bir gram saygım yok. Sürekli Apple'dan "ilham alan", saçma-sapan tasarımlara ve berbat malzeme kalitesine sahip (bknz. galaxy alpha'da ayçiçek yağı tenekesi kullanılması vs.) ve touchwiz rezaletini bünyesinde barındıran bir S6 kullanacağıma 3310 kullanırım daha iyi. Ayrıca 999 lira olsa bile almam.

Not: Bunlar şuan ki fikirlerim.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Yazık cidden. Param olsa bile bu kadar vermem. Sanki çok büyük yenilikler içeriyor.
Versem bile 6 Plus alırım veya gider yine Z2 alırım.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve abandonware
xmustx

xmustx

Üye
Samsung'a bir gram saygım yok. Sürekli Apple'dan "ilham alan", saçma-sapan tasarımlara ve berbat malzeme kalitesine sahip (bknz. galaxy alpha'da ayçiçek yağı tenekesi kullanılması vs.) ve touchwiz rezaletini bünyesinde barındıran bir S6 kullanacağıma 3310 kullanırım daha iyi. Ayrıca 999 lira olsa bile almam.

Not: Bunlar şuan ki fikirlerim.
Doğru s6 da bükülüyor zaten :D
Yazık cidden. Param olsa bile bu kadar vermem. Sanki çok büyük yenilikler içeriyor.
Versem bile 6 Plus alırım veya gider yine Z2 alırım.
Kesin alırsın.hatta serinin 7. Cihazını bekliyorsunuz lazer klavye varmış diyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, ~N.A.W.Y~ ve byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
Doğru s6 da bükülüyor zaten :D

Kesin alırsın.hatta serinin 7. Cihazını bekliyorsunuz lazer klavye varmış diyorlar :D
Hangi firmanın fanı olduğunu belli ettin cevap vermeye gerek yok

xmustx

xmustx

Üye
Fanboy olan ve kendini kandıran da belli :) samsungcu yada androidçi olsam nokıa haberleri için "nokıa bitti" yorumunu yapıştırırdım.şu forumda bi bakın nokıa için ne yazmışım.Yada wp ve iosun gittikçe berbatlaştığını mı yazmışım ? :) serbest bırakın kendinizi derin derin nefes alın boğulmak üzeresiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

cagajosef

Üye
Bu kadar para verilmez.markası ne olursa olsun. Zaten fiyatın bu kadar yüksek olmasının sebebi bizim hazırcılar telefonun üreticisinden daha fazla kar yapmaya çalışan bedavacılar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Aynen öyle bir de bu tarafından bakmak güzel

0MG90

0MG90

Üye
Fanboy olan ve kendini kandıran da belli :) samsungcu yada androidçi olsam nokıa haberleri için "nokıa bitti" yorumunu yapıştırırdım.şu forumda bi bakın nokıa için ne yazmışım.Yada wp ve iosun gittikçe berbatlaştığını mı yazmışım ? :) serbest bırakın kendinizi derin derin nefes alın boğulmak üzeresiniz ;)
O mesajımı açıkla bakalım neresinde fanlık var? Veya diğer mesajlarımda.

xmustx

xmustx

Üye
Onları kendim için yazdım.kişi herkesi kendi gibi sanarmış ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynı malzeme kullanılması kopyaysa lg cam değil de plastik ekran kullansın.
Touchwiz'in tüm arayüzlerini kullanmış biriyim S3 yani touchwiz nature dışında ki hiçbir touchwiz de kasma olduğunu bana iddia edemezsiniz.
Çok yeni teknoloji içermiyor diyenler var en azından lensiniz kaymaz. Kasa montajını bile beceremeyenlerdsn birşey beklemek güç doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
Yakında iPhone için F/P diyeceğiz. :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, maktama, mcnpl4 ve 3 diğerleri
xmustx

xmustx

Üye
5s ne kadar almıştın yada 6 ne kadar.peki gözle görülür derecede aralarında ne fark var donanım bakımından malzeme bakımından ? Yada s3 ile s6 kıyaslansa bi ıphone 3 ile ıphone 6 arasındaki farktan daha fazla ne kadar fark görebilirsiniz? Anlatmak istediğim şey tamda bu ! Ve ayrıca en son ithal ürünlerdeki yeni fiyat olayını biliyorsunuz..

foreverthe

foreverthe

Üye
5s ne kadar almıştın yada 6 ne kadar.peki gözle görülür derecede aralarında ne fark var donanım bakımından malzeme bakımından ? Yada s3 ile s6 kıyaslansa bi ıphone 3 ile ıphone 6 arasındaki farktan daha fazla ne kadar fark görebilirsiniz? Anlatmak istediğim şey tamda bu ! Ve ayrıca en son ithal ürünlerdeki yeni fiyat olayını biliyorsunuz..
Güzel kardeşim S3 kullanırken arkadaşlarım da iPhone 4S vardı yağ gibiydi yine benim S3 kasıyordu. S3 1700 TL, 5S 1949 TL'ye aldım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şuan elimdeki 4s'i S3'e gözüm kapalı değişirim :D

• Beğen
Tepkiler: xmustx

Üst Alt