FAN TEMİZLEME YARDIM HP-G62

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
FAN TEMİZLEME YARDIM HP-G62
Selam arkadaşlar fan temizleme programı varmı leptop hp g 62 teşekkürler

kanat_58

kanat_58

Üye
Fanı temizlemek için proğram olmaz sadece hızını ayarlayabilirsin temizlemek için saç kurutma makinesiyle temizlersin

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ama bu g 62 saç kurutma makinesiyle yapmam için tüm parçaları söküp açmam lazım onuda yapamıyorum bişey olcak diye şüpe ediyorum temizletsem 85 tl istiyolar napçam
yıldız tornavida var ama sıkıntı söküp parçaları ayırmak klavyeyi felanda söküyosun taa içine kadar açıyosun sonra fana ulaşıyosun :)

kanat_58

kanat_58

Üye
Yok yaa açmana gerek yok alttaki yerden biraz üflesin yeter arkadaşımın garantili bir laptopu vardı bilgisayarcı böyle yapmış açmadan

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
elektirik süpürgesine çektim ama faydası olmadı

kanat_58

kanat_58

Üye
Sorun tam olarak nedir kurutucuyla bir uflet yinede

sebo7

sebo7

Üye
Hp nin genelde youtube da sökme videoları var adamlar detaylı nasıl sökülür anlatmış belki seninkininde vardır bi araştır derim. ona göre söküp temizleyebilirsin. Ben öyle yapmıştım.

fearberkay

Üye
hocam aynı laptopu bende kullanıyorum önce kuvvetlice üfleyim sonra elektrik süpürgesiyle çektirirseniz temizlenir

• Beğen
Tepkiler: sebo7
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
hocam aynı laptopu bende kullanıyorum önce kuvvetlice üfleyim sonra elektrik süpürgesiyle çektirirseniz temizlenir
hocam iyi diyosunda içini açmadan tozlar kirler çıkmazki çok uzun zaman oldu temizlenmiyeli
üflettim zaten öncedende elektrik süpürgesine tutmuştum

Üst Alt