Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FAN TEMİZLEME YARDIM HP-G62
Sponsorlu Bağlantılar
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
FAN TEMİZLEME YARDIM HP-G62
Selam arkadaşlar fan temizleme programı varmı leptop hp g 62 teşekkürler
kanat_58
Üye
Fanı temizlemek için proğram olmaz sadece hızını ayarlayabilirsin temizlemek için saç kurutma makinesiyle temizlersin
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
ama bu g 62 saç kurutma makinesiyle yapmam için tüm parçaları söküp açmam lazım onuda yapamıyorum bişey olcak diye şüpe ediyorum temizletsem 85 tl istiyolar napçam
yıldız tornavida var ama sıkıntı söküp parçaları ayırmak klavyeyi felanda söküyosun taa içine kadar açıyosun sonra fana ulaşıyosun
kanat_58
Üye
Yok yaa açmana gerek yok alttaki yerden biraz üflesin yeter arkadaşımın garantili bir laptopu vardı bilgisayarcı böyle yapmış açmadan
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
elektirik süpürgesine çektim ama faydası olmadı
kanat_58
Üye
Sorun tam olarak nedir kurutucuyla bir uflet yinede
Sorun tam olarak nedir kurutucuyla bir uflet yinede
sebo7
Üye
Hp nin genelde youtube da sökme videoları var adamlar detaylı nasıl sökülür anlatmış belki seninkininde vardır bi araştır derim. ona göre söküp temizleyebilirsin. Ben öyle yapmıştım.
fearberkay
Üye
hocam aynı laptopu bende kullanıyorum önce kuvvetlice üfleyim sonra elektrik süpürgesiyle çektirirseniz temizlenir