Telefon Tavsiyesi ANKET 1000 TL Bandı Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ANKET 1000 TL Bandı Akıllı Telefon
Merhaba arkadaşlar bir aydır 1000 bandındaki tüm akıllı telefonları inceliyorum. Okumadığım konu, izlemediğim inceleme videosu kalmadı diyebilirim. Ama hala karar veremedim bir türlü. Bende son çare bari bir anket açayım en iyi sonucu öyle görürüm dedim. Anketi doldurup karar vermeme yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :bigstar:

ANKET:

Polymath

Polymath

Üye
suan 1000tl bandinda en iyi telefon g7. Paralel ithalata hic bulasma bence. Telses filan dedikleri garantiyi ogrenince uzak durulmasi kaanatindeyim..

Nedenine gelirsek snaldragon 64bit islemci ve 64bit isletim sistemi android 5 alacagi icin... Full celik kasa ve 3000 bin mah batarya ile mukemmel bataryasi icin... Fiyat araligindaki en iyi on ve arka kameraya sahip oldugu icin... Artirabilir hafiza ve rootsuz hafıza kartina oyun yuklenebildigi icin... Fiyat araligindaki ekran kalitesi icinn..

Bunlar icin tercih edilebilir ve iddaa ediyorum sinifinin en iyiisi. Ayni ozellikte samsung a5 1400tl

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
suan 1000tl bandinda en iyi telefon g7. Paralel ithalata hic bulasma bence. Telses filan dedikleri garantiyi ogrenince uzak durulmasi kaanatindeyim..

Nedenine gelirsek snaldragon 64bit islemci ve 64bit isletim sistemi android 5 alacagi icin... fu ll celik kasa ve 3000 bin mah batarya ile mukemmel bataryasi icin... Fiyat araligindaki en iyi on ve arka kameraya sahip oldugu icin... Artirabilir hafiza ve rootsuz hafıza kartina oyun yuklenebildigi icin... Fiyat araligindaki ekran kalitesi icinn..

Bunlar icin tercih edilebilir ve iddaa ediyorum sinifinin en iyiisi. Ayni ozellikte samsung a5 1400tl
Huawei Ascend g7 iyi cihaz gerçekten ama 720p ekran biraz eski kaldı ne vardı 108p yapsalarmış :(

Polymath

Polymath

Üye
Huawei Ascend g7 iyi cihaz gerçekten ama 720p ekran biraz eski kaldı ne vardı 108p yapsalarmış :(

İyiki ekrani 720p olmus. Zaten bunu fazla hissettirmiyor.. Lg g2de kullandim ama ekrani gercekten kaliteli. Unutmayin bu telefonun en buyuk ozelligi batarya performansi.. 1080p ekrani olsaydi batarya performansindan soz edemezdik..

• Beğen

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ozaman donanımmın güçlendirilmesi gerekir daha pahalı olur cihaz
Evet farkındayım işlemci 1080p yi kaldırabilecek bir işlemci değil. Sizce z1 tercih etsem yanlış bir seçim mi olur?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet farkındayım işlemci 1080p yi kaldırabilecek bir işlemci değil. Sizce z1 tercih etsem yanlış bir seçim mi olur?

Z1'in tek kusuru ekranı donanım ve kamera gibi özellikleri çok iyi.Ama ekran kusuru da öyle böyle degil ekran çok kötü.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
G7 iyidir pisman olmazsin

ensarrodi

Üye
G7 herşeyiyle memnunum suan

• Beğen