Uygulama Chrome'da Reklamlar Nasıl Engellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Chrome'da Reklamlar Nasıl Engellenir?
Arkadaslar şu chrome da reklamlari engellemenin hicbir yolu yokmudur?

Luck Star

Luck Star

Üye
Var tabiki , telefonda root var mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
AdAway isimli program var link aradım bulamadım , şimdi denemediğim bir şeyi de atmak istemedim sorun olmasın diye 5dk beklersen upload ederim kendi kullandığımı?

Luck Star

Luck Star

Üye

İndir kur. Uygulama root izni verdikten sonra höst dosyasını indir ve yükle de sonra restart at tamamdır . karşına çıkabilecek tüm reklamları engelliyor.Sadece chrome değil tüm telefon dahili reklam çıkmaz hiç bir yerde.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
AdAway isimli program var link aradım bulamadım , şimdi denemediğim bir şeyi de atmak istemedim sorun olmasın diye 5dk beklersen upload ederim kendi kullandığımı?
O programi kullaniyorum zaten hosts dosyasini duzenliyor. O program uygulamalarda ki reklamlari engelliyor sadece. Ben chrome da sitelerde ki reklamlari engellemek istiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
O programi kullaniyorum zaten hosts dosyasini duzenliyor. O program uygulamalarda ki reklamlari engelliyor sadece. Ben chrome da sitelerde ki reklamlari engellemek istiyorum.

Bende chrome'dakileri de engelliyor . Hangi sitede çıkmış mesela ben de deniyim ?
Sadece chrome değil bütün karşıma çıkabilecek her yerden engelliyor bende , şuan şaşırdım valla. İsterseniz host dosyasını güncelleyin bi güncel değilse.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bende chrome'dakileri de engelliyor . Hangi sitede çıkmış mesela ben de deniyim ?
Sadece chrome değil bütün karşıma çıkabilecek her yerden engelliyor bende , şuan şaşırdım valla. İsterseniz host dosyasını güncelleyin bi güncel değilse.
Host dosyasi guncel daha iki gun once yeni rom yukledim. Ancak mesela uc browser kullaniyorum kendisinde adblock var hicbir sitede reklam cikmiyor ancak chrome da tam tersi hicbir sitedeki reklamlari engellemiyor en basitinden bu sitedeki reklamlar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Host dosyasi guncel daha iki gun once yeni rom yukledim. Ancak mesela uc browser kullaniyorum kendisinde adblock var hicbir sitede reklam cikmiyor ancak chrome da tam tersi hicbir sitedeki reklamlari engellemiyor en basitinden bu sitedeki reklamlar.

Az önce ilk denediğim site bu sitenin Masaüstü görünümü oldu ve hiç reklam yoktu gerçekten anlamadım sorunu :(

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Az önce ilk denediğim site bu sitenin Masaüstü görünümü oldu ve hiç reklam yoktu gerçekten anlamadım sorunu :(

Resimde gordugun gibi verdigin linktekini de kurdum uyguladim.ancak degisen birsey yok.

hasanefe10

Üye
adaway bendede sorunsuz çalışıyor. chrome içi bi yol daha var. lucky phacter yükle..aç chrome basılı tut reklamları engelle bas çıkan pencerede 2. ve 3. kutuları işaretle ok tamama bas.işlemin bitmesini bekle.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
adaway bendede sorunsuz çalışıyor. chrome içi bi yol daha var. lucky phacter yükle..aç chrome basılı tut reklamları engelle bas çıkan pencerede 2. ve 3. kutuları işaretle ok tamama bas.işlemin bitmesini bekle.
AdAway bende de sorunsuz calisiyor ama o sadece uygulamalarin kendisindeki reklamlari engelliyor tarayicida sitelerdeki reklamlari engellemiyor.
Bu arada bu lucky patcher lollipop da calisiyormu?
Lucky patcher yukledim ancak google chrome da zaten reklam bulunamadi diyor ve reklamlari engelle diye bir secenekte cikmiyor zaten siz farkli bi isletim sistemimi kullaniyorsunuz yoksa benmi anlamadim :D

Luck Star

Luck Star

Üye
AdAway bende de sorunsuz calisiyor ama o sadece uygulamalarin kendisindeki reklamlari engelliyor tarayicida sitelerdeki reklamlari engellemiyor.
Bu arada bu lucky patcher lollipop da calisiyormu?
Lucky patcher yukledim ancak google chrome da zaten reklam bulunamadi diyor ve reklamlari engelle diye bir secenekte cikmiyor zaten siz farkli bi isletim sistemimi kullaniyorsunuz yoksa benmi anlamadim :D

Dostum valla romda mı sorun yoksa chrome'da mı anlamadım ben , arkadaşlarım felan çoğu kişide adaway karşına çıkabilecek tüm reklamları engelliyor. Tarayicidan girdiğin sitelerdekileri de engelliyor..

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum valla romda mı sorun yoksa chrome'da mı anlamadım ben , arkadaşlarım felan çoğu kişide adaway karşına çıkabilecek tüm reklamları engelliyor. Tarayicidan girdiğin sitelerdekileri de engelliyor..
Benim cihaz galaxy s5 ve orjinal samsung rom kullaniyorum android 5.0 ama bugune kadar cok rom kullandim cm10 cm11 falan hicbirinde tarayicida ki reklamlari engelledigini gormedim.

hasanefe10

Üye
bunu indir system etc klasörüne at.eski hostsu sil ama.teli tekrar başlat

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bunu indir system etc klasörüne at.eski hostsu sil ama.teli tekrar başlat
Kardesim benim hosts dosyasi var zaten adaway ile yaptigim 1 mb in ustunde boyutu ve hicbir uygulamada reklam cikmiyor. Mesela UC Tarayicida da reklam cikmiyor sitelerde ama onun kendisinde olan bir ozellik. Ben chrome da bir turlu reklamlari engelleyemedim.

hasanefe10

Üye
chrome ayarlar site ayarları popup engelle.bak bakalım böylemi sende

mabdussamed

mabdussamed

Üye
site içi reklamları rootla romla kalkmaz.chrome tarayıcının içinde reklam engelleme eklentisi olmadığı için reklam çıkar.lakin uc-firefox-maxthon-shark gibi tarayıcılarda eklenti mevcut.en son maxthon kullandığımda beta olmasına rağmen reklam engelleyicisi çok güzel çalışıyordu

hasanefe10

Üye
bende 1 tane reklam çıkmıyor adaway ile. reklam penceresi bile açılmıyor.hatta adını hatırlamadığım bi site engellemeyi kaldır reklamla ayakta kalıyoruz diye uyarmıştı

mabdussamed

mabdussamed

Üye
bende 1 tane reklam çıkmıyor adaway ile. reklam penceresi bile açılmıyor.hatta adını hatırlamadığım bi site engellemeyi kaldır reklamla ayakta kalıyoruz diye uyarmıştı
bende çıkmaya devam etti.bu uygulama içinden

bu da tarayıcı içinden
(adaway aktif durumda)

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt