Evet varVar tabiki , telefonda root var mı ?
O programi kullaniyorum zaten hosts dosyasini duzenliyor. O program uygulamalarda ki reklamlari engelliyor sadece. Ben chrome da sitelerde ki reklamlari engellemek istiyorum.AdAway isimli program var link aradım bulamadım , şimdi denemediğim bir şeyi de atmak istemedim sorun olmasın diye 5dk beklersen upload ederim kendi kullandığımı?
O programi kullaniyorum zaten hosts dosyasini duzenliyor. O program uygulamalarda ki reklamlari engelliyor sadece. Ben chrome da sitelerde ki reklamlari engellemek istiyorum.
Host dosyasi guncel daha iki gun once yeni rom yukledim. Ancak mesela uc browser kullaniyorum kendisinde adblock var hicbir sitede reklam cikmiyor ancak chrome da tam tersi hicbir sitedeki reklamlari engellemiyor en basitinden bu sitedeki reklamlar.Bende chrome'dakileri de engelliyor . Hangi sitede çıkmış mesela ben de deniyim ?
Sadece chrome değil bütün karşıma çıkabilecek her yerden engelliyor bende , şuan şaşırdım valla. İsterseniz host dosyasını güncelleyin bi güncel değilse.
Host dosyasi guncel daha iki gun once yeni rom yukledim. Ancak mesela uc browser kullaniyorum kendisinde adblock var hicbir sitede reklam cikmiyor ancak chrome da tam tersi hicbir sitedeki reklamlari engellemiyor en basitinden bu sitedeki reklamlar.

Az önce ilk denediğim site bu sitenin Masaüstü görünümü oldu ve hiç reklam yoktu gerçekten anlamadım sorunu![]()
AdAway bende de sorunsuz calisiyor ama o sadece uygulamalarin kendisindeki reklamlari engelliyor tarayicida sitelerdeki reklamlari engellemiyor.adaway bendede sorunsuz çalışıyor. chrome içi bi yol daha var. lucky phacter yükle..aç chrome basılı tut reklamları engelle bas çıkan pencerede 2. ve 3. kutuları işaretle ok tamama bas.işlemin bitmesini bekle.

AdAway bende de sorunsuz calisiyor ama o sadece uygulamalarin kendisindeki reklamlari engelliyor tarayicida sitelerdeki reklamlari engellemiyor.
Bu arada bu lucky patcher lollipop da calisiyormu?
Lucky patcher yukledim ancak google chrome da zaten reklam bulunamadi diyor ve reklamlari engelle diye bir secenekte cikmiyor zaten siz farkli bi isletim sistemimi kullaniyorsunuz yoksa benmi anlamadim![]()
Benim cihaz galaxy s5 ve orjinal samsung rom kullaniyorum android 5.0 ama bugune kadar cok rom kullandim cm10 cm11 falan hicbirinde tarayicida ki reklamlari engelledigini gormedim.Dostum valla romda mı sorun yoksa chrome'da mı anlamadım ben , arkadaşlarım felan çoğu kişide adaway karşına çıkabilecek tüm reklamları engelliyor. Tarayicidan girdiğin sitelerdekileri de engelliyor..
Kardesim benim hosts dosyasi var zaten adaway ile yaptigim 1 mb in ustunde boyutu ve hicbir uygulamada reklam cikmiyor. Mesela UC Tarayicida da reklam cikmiyor sitelerde ama onun kendisinde olan bir ozellik. Ben chrome da bir turlu reklamlari engelleyemedim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu indir system etc klasörüne at.eski hostsu sil ama.teli tekrar başlat
bende çıkmaya devam etti.bu uygulama içindenbende 1 tane reklam çıkmıyor adaway ile. reklam penceresi bile açılmıyor.hatta adını hatırlamadığım bi site engellemeyi kaldır reklamla ayakta kalıyoruz diye uyarmıştı